Moda & Stil Sizce hangisi daha güzel duruyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Gecelik takımı bakıyorum da ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi? 1 2 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisi daha güzel duruyor? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ManFashionOne Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 31 +1 yıl Mor çok daha hoş duruyor, ten rengini daha canlı gösteriyor ama ikisi de hoş... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. O bordonun tonunu görmüyor musun ya bunu nasıl sorarsın 🤣 tonu efsane 2 6 Yorumla Soran +1 yıl bordo bir çok iç çamaşırım var farklılık olsun diye yeşile de tutuldum kararı ankete göre vereceğim :D Yorumla hayalmee +1 yıl o zaman bu yeşil değil zümrüt yeşili tercih et koyu mor uçuk pembe beyaz turuncu ama kırmızıya çalan koyu turuncu lacivert kısaca bildiğin gibi bir sürü ton var ama bu yeşil cıkkk 👎 Yorumla Soran +1 yıl üşendim zümrüt yazmaya :D ama bordo da gözüm var alıyorum sanırım :D Yorumla hayalmee +1 yıl Tonu efsane umarım geldiğinde de aynı ton olur her zamn böyle canlı bordu bulunmuyor Yorumla Soran +1 yıl inşallah aynısıdır Yorumla Soran +1 yıl özelden sana bir kaç model atsam yardımcı olsan olur mu? Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bordo alışılmış bir renk kırmızıdan dolayı. O da güzel duruyor ama bazen alışılmışın dışına çıkmak gerekir onun için diğer gecelik daha tatlı duruyor 2 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Modeller aynı olduğuna göre 1 diyorum.koyu renk daha gizemli ve çekici gösteriyor, yok gibi ince 6 denye mat siyah külotlu çorapla harika olursun partnerinin hoşuna gider bence 0 0 Yorumla
yeniüye19_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1 fena değil ama başka çok güzel modeller var biraz daha bak almadan önce 1 1 Yorumla Soran +1 yıl önerebilirsin Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Üstünde görsek oyle daha iyi karar veririz aslinda 🔥 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. 2 sine güzel ama 1 numara çok daha güzel ve etkileyici 0 0 Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bordo daha albenili 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Erkek gözü ile bakınca A daha çekici geliyor 1 3 Yorumla joeblack_ +1 yıl Son kararı partnerinin zevki belirler bence 😋 Yorumla Soran +1 yıl partnerim yok Yorumla joeblack_ +1 yıl Kanka al gitsin birini o zaman ne fark eder 🙈😂 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1 numaranın rengi çok hoş 0 0 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İkiside güzel ama bordo bir başka güzeldir 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. İlki tabiki görür görmez fark yaratır 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Modeller aynı. Bordo olanı daha yakışıyor 0 0 Yorumla
Yamaç355 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl İkide süper birbirinden güzeller 0 1 Yorumla Yamaç355 +1 yıl Bir seksi iki çekiçi ben olsam ikisini de alırdım partnerime Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Bordo sende güzel durur 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cevap için çok geç kalmışım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çooook hemde Yorumla Uzm_psk +1 yıl Yeni bi şey alıcağın zaman söyle madem iyi bi model bulalım Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 857 cevap paylaştı. Mor candir 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Renk ilki 0 0 Yorumla
Meta_han Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl 1 daha ıyı 0 1 Yorumla Meta_han +1 yıl @gamzemis11 takıp edermısın Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. 1 iyi 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. ten rengin onmli 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. İkinci 0 0 Yorumla
iclall03 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Net 1 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim canım :D Yorumla
alobjcgbgh Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Mor daha iyi bence 0 3 Yorumla alobjcgbgh +1 yıl Mesaj atarmisin bana Yorumla Soran +1 yıl takibimi onaylarsan ayarım Yorumla alobjcgbgh +1 yıl Onayladim Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. İlki derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Mor çok daha hoş duruyor, ten rengini daha canlı gösteriyor ama ikisi de hoş...
İkincisi
O bordonun tonunu görmüyor musun ya bunu nasıl sorarsın 🤣 tonu efsane
bordo bir çok iç çamaşırım var farklılık olsun diye yeşile de tutuldum kararı ankete göre vereceğim :D
o zaman bu yeşil değil zümrüt yeşili tercih et koyu mor uçuk pembe beyaz turuncu ama kırmızıya çalan koyu turuncu lacivert kısaca bildiğin gibi bir sürü ton var ama bu yeşil cıkkk 👎
üşendim zümrüt yazmaya :D ama bordo da gözüm var alıyorum sanırım :D
Tonu efsane umarım geldiğinde de aynı ton olur her zamn böyle canlı bordu bulunmuyor
inşallah aynısıdır
özelden sana bir kaç model atsam yardımcı olsan olur mu?
bordo alışılmış bir renk kırmızıdan dolayı. O da güzel duruyor ama bazen alışılmışın dışına çıkmak gerekir onun için diğer gecelik daha tatlı duruyor
Modeller aynı olduğuna göre 1 diyorum.
koyu renk daha gizemli ve çekici gösteriyor, yok gibi ince 6 denye mat siyah külotlu çorapla harika olursun partnerinin hoşuna gider bence
1 fena değil ama başka çok güzel modeller var biraz daha bak almadan önce
önerebilirsin
Üstünde görsek oyle daha iyi karar veririz aslinda 🔥
2 sine güzel ama 1 numara çok daha güzel ve etkileyici
Bordo daha albenili
kesinlikle
Erkek gözü ile bakınca A daha çekici geliyor
Son kararı partnerinin zevki belirler bence 😋
partnerim yok
Kanka al gitsin birini o zaman ne fark eder 🙈😂
İkisi de kötü bence kanka
1 daha seksi ama yeşil olan da çok hoş