+1 yılÇıktığı kabuğu beğenmeyen özenti hayatında hiç ülke dışına çıkmadan bu ülkede bakarlar gibi canım canım ordan burdan dolma ağızla konuşmayı meziyet sanıyorsunuz. Bu ülke kadar başınıza taş düşsün defolup gitse şu ülkeyi ve insanını sevmeyenler keşke erkeğine ayrı laf ederler kadınına ayrı laf ederler... Nefret ettirdiniz sabah sabah güzel kardeşim kıyafetin organını belli edecek şekilde giyersen dikkat çeker bunun ülke ile ilgisi yok. Aşırı dar kıyafetler her zaman göze Seksi gelir ve bakmalarına neden olur yani çok rahatsız oluyorsunuz biliyorum ama maalesef bu böyle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu bakanlar bakma hakkına sahip ama bunların anaları bacılarına bakma hakkına kimse sahip değil aslan kesiliyorlar. sen bakacaksın ama senin anana bacına bakmayacaklar? Adam ol sen bakma yarın öbür gün de başına gelmesin. bunlar baskı ile şiddet ile kapatıyorlar kardeşlerini bacılarını. kapatsan ne olur yapacak olan gene yapıyor her türlü şeyi baş örtüsünü kurtaracak. ya da birisi açık diye illa o.. pu mu olacak. o.. puluk zihniyettedir istersen dört duvar arasında ol yapacak olan her türlü yapıyor. ve kapalıkolarak bunu yapınca diğer kapalı olanlarında adını çıkarıyor bunlar. insanlar çok şekilci. açıksa açık herkesin kendine göre yaşam biçimi var. önemli olan beyinleri kapatmamak. Kim nasıl giyerse giysin açık saçık giyindi diye kimse bakma hakkına sahip değil. heleki inanan birisi isen laf bile söyleyemez sin. uyarsan sana dönüp küfür etse bile cevap verme hakkını sana kimse vermiyor. aynı şekilde kapalı birisine laf söylemek de kimsenin hakkı değil. Şekilciliği bırakın insanları dış görünüşe göre yargılamayın insanları tanımadan kimin ne olduğunu bilip anlayamazsınız
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ama gerçekler bunlar
+1 yılHaklısın ama merak etme, herkese yapıyorlar bunu… azıcık farklı görün, azıcık kendin ol, hemen tepki görürsün.
Öte yandan, takmaz be bakmıyorlarmış gibi davranırsan da hiç bir şeyin değişmediğini göreceksin-yani bakıyor olmalarına bir anlam yüklemeye gerek yok, düz kabalıktan başka şey değil.00 Yorumla
Özellikle de yaşlı başlı, evli insanlar bakıyor ya böyle dik dik. Nasıl gıcık oluyorum anlatamam. Ne bakıyorsun yani önüne bak. Hani dekolte giyilmemiş, dikkat çekici bir şey yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence cevabı belli, her yerin belli oluyor. Daha az yapışkan şeyler giysen dikkatleri üzerine daha az çekersin ☺ sıkma canını ama gerçekten bu biraz da senin suçun. Erkeklerin böyle bakacaklarını biliyorsun ve ona göre giyinmelisin, ha yok ben kendim için giyiniyorum diyorsan o zaman bu bakışlardan rahatsız olduğunu da dile getirme.
Evet, erkekler geniş giyinmiş olanlara da bakarlar ama böyle sana baktıkları gibi değil. Sen laf yerindeyse kendini sunmuşsun, o yüzden bakışları üzerine toplamışsın.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen tatlım o yüzden cevap bile vermiyorum ☺️ben birileri için giyinmiyorum kendimi begendirme vs öyle dolu kız var ben spor giymeyi seviyorum + şu an kilo aldığım için mecbur verene kadar böyle giyiyorum ☺️
+1 yılTaytlı olmana bakmışlar muhtemelen. Güzel bir fiziğin var bakılmaktan rahatsız olma aksine mutlu ol gurur duy. Kimsenin bakmamasından veya senden gözünü kaçırmasindan daha iyidir bakmalari. Çok ileri terbiyesizlik rahatszlik boyutuna gelirae şikayetci olursun onu demiyorim zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mi yani fiziğim? 165 boy var omzum geniş göğsüm 85 , bacaklarım ince 😔
- +1 yıl
evet güzel daha da güzel olması senin elinde. ben mesela çok açık ve cesur giyinmeyi severim bu konuları aştım çünkü. sende zamanla açıcaksın. deri dekolten bile olsa bu uzun bakmaları takmıycaksın kafana. evet fiziğin güzel tabiiki
Bakilacak bir yerin olmadigina emin olabilirsin!
Kuruntudan ibaretsiniz. Allah'tan Turkiye de yasiyorsunuz da aliciniz oluyor, kendisini bulunmaz hint kumasi sanan ama aslinda yanindan yoresinden bile gecemeyen tipler...
Az biraz asaletiniz ve ozguveniniz olsun!
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılSapık çok memlekette ne yapacaksın.
Enteresan şekilde bu sapiklarin fazla olmasada bir kısmını evliler oluşturuyor.
İlginç.
Ne istediğini bilmeyen insan topluluğunun içinde yaşamaya çalışıyorum.
İnşallah güzel bir yuva kurmak benimde hakkimdir.00 Yorumla Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. gencsin, guzelsin belli ki, e hoş da bi kombin yapmissin. aslinda amacin o olmasa da millet begenmis ve etkilenmis. e sana ulasamaycagi da belli, agzinin suyu aka aka seni izlemislerdir, normal aslinda (tabi seni rahatsiz etmemek kosulu ile)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılTamam kız güzeldir bakılır bir kere geçersin de fazlası ayıp. He konuşursun senden hoşlanır vb… o zaman istediği kadar baksın 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel miyim yani🤔
- +1 yıl
Fizik olarak iyi gibi,
Yüzü ve güzelliği bilemem,
Bir daha bakar mıyım; büyük ihtimalle bakmam
+1 yılGüzelliğinden olsa gerek ama tabi rahatsız edici derece öküz misali bakanlara yapacak bir şey yok onlar bu hayatın gerçeği ve maalesef sürekli ahırda kalmıyorlar
00 Yorumla1.20 boyunda bir Hüdaverdi'nin tek başına sokaklarda salınmasına şaşırıp bakmışlardır, kombinle ilgisi yok yavrum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne demek o? 165 boyum 😂sokakta salinmadim ayrıca arkadaşımla alışverişe oradan da spora gittik 😂
+1 yılO taytın üzerine bol ve uzun sweatshirt giysem daha hoş durur. Muhtemelen çirkin durduğu için bakmışlardır...
10 Yorumla
+1 yılBu ülkede bakarlar şaşırmana gerek yok. Ben geçen gün diz üstü çorap giymiştim, 7'den 70'e herkes bakmıştı.
11 Yorumla
+1 yılBurada her şey mümkün.. :)
Yine de kombinin dikkat çekici.. Özellikle saçlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarda ne var ki
- +1 yıl
Yakismis
Moda & Stil konusunda 340 cevap paylaştı. Tayt biraz seksi galiba , on ve arka ozel bolgeni kapatacak tsirt giymeni tavsiye ederim. Yok giymem diyosan da sorun yok tercih senin.
00 Yorumla
+1 yılCinsel açlığın afrikası Türkiye. Yorumlar bile yobaz kaynıyor
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel ve çekiçi olmuşsun ondan bakmışlardır neden sorun yaptın birde şehir neresi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKısa giyince erkekler bakar evet ama tayt giyince de bakar çünkü tayt vücut tipini ortaya çıkartır ama aslında bir şey görünmez ve bu onlarda merak uyandırır o yüzden bakıp dururlar
00 Yorumla
+1 yılKıyafetinde çok açık bir şeyler yokki insanlar çok tuhaf ya🙄
00 YorumlaBen bir şey göremedim sen adamlara nasıl baktıysan artık
00 YorumlaNormal gibi
Belki altta tayt olduğu için
Ona bakmışlardır.00 YorumlaBakılır, bakarız, bakacağız. Ama aö gibi de dikizlenmez bi kadın, çok duyarsız bi davranış.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Ben de bunu çok yaşıyorum TC işte ne beklersin abaza çoğu
06 Yorumla
+1 yılvucut hatlarin cok belirginse bakarlar baktiklarina gore belirgin
01 Yorumla- +1 yıl
tahrik edici davranislardan giysilerden kacinmak gerekir belki de farkinda olmadan yapiyorsun bilmiyorum
+1 yılbana da sokakta herkes uzaylı görmüş gibi bakıyor nedenini bilmiyorum
giyimde bir şey yok00 YorumlaBöyle anlaşılmıyor. Poponu dönersen neye baktıklarını görebiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın bu ülkede herkes böyle bir kere bakarsın sonra kendi önüne bakıp devam edersin mal gibi gözlerini dikiyorlar hepsi canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgtnn meydanda oldugu icindir ben olsam iğrenirim bakmam ama bakanada ne bakıyosn denilmez özgürr oldugu icin giyen özgür ya, bakanda özgürdür o halde
12 Yorumla- +1 yıl
Taciz etmek özgürlük değildir akılsız kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@Creppyypasta yüce akıllı dostum taciz demiyorz zaten körmüsün ayrıca sorudada tacizz dememiş iyi okuu, göz tacizi diye bişeymi var bilmediğim hıı? yüce akıllı aydınlat beni
Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. seni ponçik bulmuşlardır. böyle güzelliği bir daha nerede bulucaz geyip bakmışlardır.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTayt görünce kuduruyor millet knk senlik bişe yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDünyanın neresine gidersen git bu bakışlara maruz kalırsın emin ol
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde olursan. Ol tayt giyiyosan bakarlar
üstte bir sıkıntı yok, gayet kapalı ve belirgin olmayacak şekilde giymişsin, altındaki tayt çok belli ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle kıyafetim para ver alıyım madem?
+1 yılYani şimdi kıskanmış demesinler ama açık olsan da baksa deseler neyse. Hem kapalı giyinmişsin hem bacaklar çarpık ne diyim şimdi baktılarsa memnun ol
10 Yorumla
+1 yılbence cok aşiri yakistigindandir cunki bende yatin saattir gozumu amaladim ve halen bakiyorm bakalm dah ne kadar bakcam
00 Yorumla
+1 yılBakanlar baya baya abaza falan olsa gerek hiç bişey yok ki kıyafetinde 🙄 okula giderken mi giydin
00 YorumlaKötü olduğu için bakmislardir bence
24 Yorumla
Soran+1 yılNe kötü?
Soran+1 yılNeresi kötü?😂siyah tayt siyah sweatshirt 😂😂
Ahahhaha ya bi git sana bakmazlar merak etme 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılsenin kalçaya bakmışlardır ya da iç çamaşırın gözüküyordur vajinan belli dir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBiçimsiz göründüğü için bakmış olabilirler
14 Yorumla
Soran+1 yılNeresi biçimsiz
- +1 yıl
Dümdüz kütük gibi
Soran+1 yılDumduz olan ne? Birinde farklı bir özellik görünce engelli sakat vs ya da vücudu biçimsiz olunca bu size o insana rahatsız edecek asagilayacak üzecek şekilde bakma hakkı mı kazandırıyor?
- +1 yıl
🤷🏻
+1 yılNeyıne bakmıslar anlamadım
12 Yorumla
Soran+1 yılCirkinsin mı diyorsun 🤔
- +1 yıl
Çirkin demedim dikkat çeken bişey yok
Parlak tayt giymeyin artık lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılParlak tayt değil o😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet de güzel giyinmişsin her bakana takılma sende aynı şekilde onlara bak ben öyle yapıyorum birdaha bakmıyorlar
00 Yorumlaguvenlık personelı gıbı cıkmıssın
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kötü mü fiziğim?
Soran+1 yılO ne demek anlayamadım
Soran+1 yılYorumlarda çarpık bacak vs diye dalga geçmişler 😔sence çok mu kötü omzum geniş göğsüm 85 bacaklarım incecik 😔spora gideceğim ne yapmalıyım sence boyum 166
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSihirli aynamı var karşında seni küçük göstermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes cüce biçimsiz vücut vs yazmış 😔boyun 166 bence gayet iyi topuklu giyince 171 im
- +1 yıl
Özür dilerim genç bayan. Fotonun kurbanı oldum
+1 yılerkek gibi olmuşsun ondandır
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye 😔?
- +1 yıl
bacak kısmın yani
Bi bokta yok neye baktılar ki acaba
05 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin sin vücudun tuhaf mı diyorsun yani
Soran+1 yılGüzelsin normal giyinmissin mı diyorsun 🤔 bilmiyorum erkekler sapık gibi baktı 2 3 kapalı kadında dövecek gibi ters ters
+1 yılSapık oldukları içinbakıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı bir iki kadın da ters ters baktı 😐?
- +1 yıl
Sen Aldırma kanka
Dar olduğu için bakmışlar
07 Yorumla
Soran+1 yılDar değil sadece sweatshirt uzun değil o kadar kalçayı kapatmıyor yani , sence tuhaf bir kombin mi?
Soran+1 yılOmzum geniş biraz , bacaklarım ince acaba kötü mü gorunuyir sence 😔çok rahatsız oluyorum bakınca onlar 😔165 boyum
Soran+1 yılYorumdaki 2 kişi kötü yorum yapmış ben sana bakmam dalgıç kıyafeti gibi vs diye 😒😔umursamamaya çalışıyorum insanları ama yolda dolmuşa gidene kadar herkes mal mal bakıyor sanki b. k varmış gibi dolmuşta da bakışlar devam ediyor rahatsız oluyorum bı insana 1 kere bakarsın önüne dönersin 2 3 kere saatlerce bakmazsın rahatsız ederek yani 😒😔😡
Soran+1 yılYoksa güzel değil miyim yani
+1 yılsorun sende değil bakanlarda tatlım
10 Yorumla
+1 yılÇok dar her şey belli
00 Yorumla
+1 yılYani tayt ilgi çekmiştir
00 Yorumla
+1 yılGüzel olduğu için bakmışlardır
00 YorumlaGayet iyi giydiklernde bsi yk
00 Yorumla
+1 yılFiziğine bakıyorlar tr burası
00 YorumlaBence normal abartılı bir şey yok
00 YorumlaÇok basit ama napcan türkiye cinselliğin afrikası
05 Yorumla- +1 yıl
Slow plase
Popon belirgin heralde ondan bakıyorlardır
00 Yorumla
+1 yılBakılacak bir şey yok ki.
00 YorumlaBaksalar ne olacak, umursama
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel neden rahatsız oldun ki
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılKaralara baglanmissin
00 Yorumla
+1 yılSana bakıyolarmış gibi gelmiş
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmuş ondan bakmıştırlar
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem