Moda & Stil Kızlar, Türbanlı bayanların tayt giyip üzerine uzun bişey giymemesi anormal mi normal mi? Gkmnn1 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru yukarda Güncellemeler+1 yıl Dar tayt giyip belli olması genel olarak neden sadece türbanlılar için değil Kızlar, Türbanlı bayanların tayt giyip üzerine uzun bişey giymemesi anormal mi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Normal değil. Türbanlı birinin dışarda tayt giymesi bile normal değil. (Şahsi fikrim) 0 3 Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Yani onu demek istiyorum birazcık dar giyinip oralarını buraları belli oluyor bide aşırı belli oluyor artık bayanların erkekleri geçtiler 😂 Yorumla kanatsız_kelebek00 +1 yıl Her koyun kendi bacağından asılır.. 🤙 Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla
KartalınSercesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl yani tayt giyip üzerine dizinin uzunluğunda bişeyse sorun yok ama yukarda ise sıkıntılı 1 1 Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Bazıları yukarıda kalıyor bazı bölgeler otomatikman belli oluyor Yorumla
Brokenhearthhh Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Beni ilgilendirmez. Ama normal bakmam. 1 14 Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Dişliler atan kim bilmiyorum fakat Müslüman olan bir kadının daha doğrusu türbanlı ise giymesi hoş değil. Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Aynen öyle evinde giyin istediğini Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Yorumu niye kaldırdın Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Kaldırmadım duruyor yorumların Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Ah pardon Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Önemli değil ama şunu da diyüm açık bayanların çoğu tayt giyiyor ve gebital bölgeleri çok belli oluyor erkekleri geçtiler belirginlikte 😅 Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Doğrusu bende giyiyorum tayt ve belli olmuyor umursamıyorum da Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Bazı bayanların olmuyor evet ama çoğu kişinin nedenini bilmiyorum ama baya baya belli oluyor çizgisine kadar çamaşırdan mı yoksa çamaşır mı giymiyorlar 😂 Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Valla bilmiyorum shhdhskf Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Ahahaha 😂😂 yapacak bişey yok o zaman senin belli olmuyormuş zaten senin için sorunda yok Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Aynen olmuyor Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Çamaşırdan da mı belli olmuyor normalde merak ettim valla 😂😂 Yorumla Brokenhearthhh +1 yıl Olmuyor kanka Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Kanka sen iptalsin o zaman yapacak bişey yok 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal 1 3 Yorumla Gkmnn1 +1 yıl Normal olanilir ama şimdiki bayanların bazı bölgeleri çok fazla belli oluyor bu anormalleştiriyor gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol giymesi gerekiyor Yorumla Gkmnn1 +1 yıl İşte sorun orada giymiyorlar tam tersine daha dar giyinip belli olsun istiyorlar gibi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Normal değil. Türbanlı birinin dışarda tayt giymesi bile normal değil. (Şahsi fikrim)
Yani onu demek istiyorum birazcık dar giyinip oralarını buraları belli oluyor bide aşırı belli oluyor artık bayanların erkekleri geçtiler 😂
Her koyun kendi bacağından asılır.. 🤙
Kesinlikle 👍
yani tayt giyip üzerine dizinin uzunluğunda bişeyse sorun yok ama yukarda ise sıkıntılı
Bazıları yukarıda kalıyor bazı bölgeler otomatikman belli oluyor
Beni ilgilendirmez. Ama normal bakmam.
Dişliler atan kim bilmiyorum fakat Müslüman olan bir kadının daha doğrusu türbanlı ise giymesi hoş değil.
Aynen öyle evinde giyin istediğini
Yorumu niye kaldırdın
Kaldırmadım duruyor yorumların
Ah pardon
Önemli değil ama şunu da diyüm açık bayanların çoğu tayt giyiyor ve gebital bölgeleri çok belli oluyor erkekleri geçtiler belirginlikte 😅
Doğrusu bende giyiyorum tayt ve belli olmuyor umursamıyorum da
Bazı bayanların olmuyor evet ama çoğu kişinin nedenini bilmiyorum ama baya baya belli oluyor çizgisine kadar çamaşırdan mı yoksa çamaşır mı giymiyorlar 😂
Valla bilmiyorum shhdhskf
Ahahaha 😂😂 yapacak bişey yok o zaman senin belli olmuyormuş zaten senin için sorunda yok
Aynen olmuyor
Çamaşırdan da mı belli olmuyor normalde merak ettim valla 😂😂
Olmuyor kanka
Kanka sen iptalsin o zaman yapacak bişey yok 😂
Normal
Normal
Normal olanilir ama şimdiki bayanların bazı bölgeleri çok fazla belli oluyor bu anormalleştiriyor gibi
Bol giymesi gerekiyor
İşte sorun orada giymiyorlar tam tersine daha dar giyinip belli olsun istiyorlar gibi