Moda & Stil Alttan Çıtçıtlı body ( kazak /bluz ) ler sizce nasıl duruyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Pantolon , etek gibi şeylerin içinde Alttan Çıtçıtlı body ( kazak /bluz ) ler sizce nasıl duruyor? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 37 , eig 99% 4 ay Moda & Stil konusunda 685 görüş paylaştı. iyide , açarken zorluyor zaman kaybettırıyor. 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00Fenomen Takip Et Guru Yaş: 22 4 ay Moda & Stil konusunda 1,8b görüş paylaştı. Yüksek bel etek ya da pantolonla olur 0 0 Yorumla
MutsuzlarKentiSakini Takip Et Xper 1 Yaş: 22 4 ay Güzel durur bence pantolon koyu renk bluz beyaz renk olursa daha uyumlu gözükür 0 0 Yorumla
Bizebiseykalmamis Takip Et Xper 5 Yaş: 24 4 ay Normal. kazak ve bluzlar toplaniyor pot duruyor citcitlilar daha iyi duruyo 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 36 4 ay Moda & Stil konusunda 1,2b görüş paylaştı. Rahat olur heralde 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 4 ay Çok berbat 0 4 Yorumla Soran 4 ay Belli oluyormu çıtçıtlı oldugu? Yorumla Soran 4 ay Dışardan Yorumla Ghost_King 4 ay Evet araya sıkıştırıyor Yorumla Soran 4 ay Araya derken Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eig 100% 4 ay Kötü. 0 6 Yorumla Soran 4 ay Öylemi diyorsunuz Yorumla Black_Night37 4 ay Evet 😑 Yorumla Soran 4 ay Belli oluyor yani Yorumla Black_Night37 4 ay Belli olup olmaması önemli değil giymek kötü😀 Yorumla Soran 4 ay Ben dısari cikarken nasil olur anlaminda sordum 😏😏 siz nasil anladiniz? Yorumla Black_Night37 4 ay Kötü bir şey demedim kadına yakıştırmıyorum sadece. Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 36 4 ay Moda & Stil konusunda 562 görüş paylaştı. Harika seksi duruyor 0 2 Yorumla Soran 4 ay Üzerine pantolonla? Yorumla Ferhat0380 4 ay B3me her swkilde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
iyide , açarken zorluyor zaman kaybettırıyor.
Yüksek bel etek ya da pantolonla olur
Güzel durur bence pantolon koyu renk bluz beyaz renk olursa daha uyumlu gözükür
Normal. kazak ve bluzlar toplaniyor pot duruyor citcitlilar daha iyi duruyo
Rahat olur heralde
Çok berbat
Belli oluyormu çıtçıtlı oldugu?
Dışardan
Evet araya sıkıştırıyor
Araya derken
Kötü.
Öylemi diyorsunuz
Evet 😑
Belli oluyor yani
Belli olup olmaması önemli değil giymek kötü😀
Ben dısari cikarken nasil olur anlaminda sordum 😏😏 siz nasil anladiniz?
Kötü bir şey demedim kadına yakıştırmıyorum sadece.
Harika seksi duruyor
Üzerine pantolonla?
B3me her swkilde
Bence hoş duruyor
hoş bence