Ayayayay ben çarşamba günü bayadır gitmek istediğim bir ikinci el kıyafet mağazasına gideceğim
umarım karşıma güzel şeyler çıkar
Ve bence ikinci el kıyafet kullanımında bir sorun yok yani kumaş bu sağlam mı değil mi önemli olan bu sadece
Ayayayay ben çarşamba günü bayadır gitmek istediğim bir ikinci el kıyafet mağazasına gideceğim
umarım karşıma güzel şeyler çıkar
Ve bence ikinci el kıyafet kullanımında bir sorun yok yani kumaş bu sağlam mı değil mi önemli olan bu sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Giymem.
Türkiyede bunu becerebilen yerle karşılaşmadım henüz
TSM olarak ne demek istedin?
Tam*
Hakkını veren vintage mekanına denk gelmedim klişe şeyler ya da rengi solmuş abuk subuk şeyler satıyorlar ve gereksiz pahalı. Bildiğin fırsatçılar yani
Ha anladım ☺️
Ne güzel 😌
Hayır, her şeyin ikinci eli kullanılır, kıyafetin asla
Bu devirde kıyafetler çok pahalı olduğundan 2. el almak daha mantıklı üzerinde güzel duruyorsa neden olmasın
Yani pahalılık ile de alakalı olabilir ama ben daha çok hani normal mağazalarda pek rastlanamayacak güzel şeyler bulmanın vereceği sevinci düşünüyorum
Sonra da millet 1. Ele ne kadar çok para bayılıyo enayi gibi ben bu kadar ucuza neler alıyorum diyeceksin he 😄
Yok hayır 😂
Ben de trendyoldan montlara bakıyordum şişme mi, kaban mı, deri mi alsam diye sonbaharda hangisi iyi gider acaba
Bu kadar da değil ya asla giymem
Ayakkabı hariç evet
giyinmiyorum
Asla giyinmem
Ben sevmem