Alışveriş & Hediyeler İkinci el kıyafetler alır mısınız, giyer misiniz? _karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kullanır mısınız, kıyafet olmasada eşya olursa Güncellemeler+1 yıl Kıyafetler hem ucuz ve güzelleri bulunuyor 💅💅💅 ikinci else ne olmuş diğer kıyafetlerde zaten geri dönüşümden yapılmıyor mu wodkw İkinci el kıyafetler alır mısınız, giyer misiniz? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bahtsızbedeviiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tanıdığım insanların kıyafetlerini alırımOlmuyordur bana verir giyerimAma bilmediğim birininkini büyük konuşmayayım ama asla giyemem 0 0 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl İkinci el giyemem zorunlu kalmasam ailemin bile ikinci ellerini kullanmayı sevmem 0 0 Yorumla
CILLIBIRKIZCEEE Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Eşya olursa kesinlikle kullanırım daha ekonomik ve doğayı kirletmemiş oluyoruz. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. kıyafet almam ama eşya alırım telefon alıyorum sürekli 2. el 0 1 Yorumla uomoitaliano +1 yıl alana lafım olmaz alın yani bilsemde eleştirmem kimseyi ekonomi kötü zaten Yorumla
shitbarning Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kullanırım. Yıkarım ve sağlamsa kullanırım. Neden kullanmayayım.. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 455 cevap paylaştı. parayla almadım ama çok fazla giydim 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Asla baskasini giydigi birseyi giymem almam 0 0 Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl iç çamaşır harici olabilir 0 1 Yorumla druha19rika +1 yıl iç çamaşırı" Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşya olur kıyafet almam 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl almam kullanmam 0 3 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Aaaa noldu hesabına ln Yorumla Jokeface_ +1 yıl ne olmuş? Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tanıdığım insanların kıyafetlerini alırım
Olmuyordur bana verir giyerim
Ama bilmediğim birininkini büyük konuşmayayım ama asla giyemem
İkinci el giyemem zorunlu kalmasam ailemin bile ikinci ellerini kullanmayı sevmem
Eşya olursa kesinlikle kullanırım daha ekonomik ve doğayı kirletmemiş oluyoruz.
kıyafet almam ama eşya alırım telefon alıyorum sürekli 2. el
alana lafım olmaz alın yani bilsemde eleştirmem kimseyi ekonomi kötü zaten
Herşeyi sıfır alırım kanka arabayı da elbiseyi de
Kullanırım. Yıkarım ve sağlamsa kullanırım. Neden kullanmayayım..
Hiç almadım da giymedim de
parayla almadım ama çok fazla giydim
Asla baskasini giydigi birseyi giymem almam
iç çamaşır harici olabilir
iç çamaşırı"
Öyle bi takıntım yok giyerim
Temiz ve yeni gibiyse evet
Eşya olur kıyafet almam
almam kullanmam
Aaaa noldu hesabına ln
ne olmuş?
Hiç