Moda & Stil Sonbaharda erkeklerin vazgeçilmez sokak stili nasıl olmalı? Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Deri ceket kazaklar hazır mı altına bir bot peki senin sonbahar sitilin nasıl? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sonbaharda erkeklerin vazgeçilmez sokak stili nasıl olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. deri ceket ve spor giyim 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyi geçtim de şu kısa dar paça pantolon modası biran önce geçsin 🤣 bu kadar ucubik moda görmedim ben 1 9 Yorumla Demir666 +1 yıl Dar güzel oluyor ama yav Yorumla saskinomayra +1 yıl Ay kısacık giyiyor koca koca adamlar. Ayak bilekleri dışarıda. Babet.. Oooffff kötü Yaaaa... Yorumla Demir666 +1 yıl Ayak bilek takıniz var galiba kadının biri geçen diyor ki ayak bileklerin çok kalın 😂😂 Yorumla saskinomayra +1 yıl Hiç sevmiyorum işte.. Komik duruyor. Kocaman adam, daracık düdük gibi.. Hiç yakıştıramıyorum.Elbette modadan anlamıyor olabilirim. Öyle ya da böyle. Kişisel fikrim budur. Güzel değil. Gitsin geri gelmesin. 🤣 Yorumla Demir666 +1 yıl Hayır kadın dedi diye ayak bileğimi mi kesim napım 😂😂 Yorumla saskinomayra +1 yıl 🤣 Demek ki öyle seviyor yapacak bir şey yok. Yorumla Demir666 +1 yıl Büyük seven bulsun banane bilek benim boy benim ayakta büyük duble 😂 Yorumla saskinomayra +1 yıl Eşimin de ayakları çok büyük. Allahtan kısa giymiyor. 🤣 Git öteye diyebilirdim. Yorumla Demir666 +1 yıl Mevzulara bak adama karışma yav Yorumla
KartalınSercesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl alevli şort 0 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Kışın 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
deri ceket ve spor giyim
Her şeyi geçtim de şu kısa dar paça pantolon modası biran önce geçsin 🤣 bu kadar ucubik moda görmedim ben
Dar güzel oluyor ama yav
Ay kısacık giyiyor koca koca adamlar. Ayak bilekleri dışarıda. Babet.. Oooffff kötü Yaaaa...
Ayak bilek takıniz var galiba kadının biri geçen diyor ki ayak bileklerin çok kalın 😂😂
Hiç sevmiyorum işte.. Komik duruyor. Kocaman adam, daracık düdük gibi.. Hiç yakıştıramıyorum.
Elbette modadan anlamıyor olabilirim. Öyle ya da böyle. Kişisel fikrim budur. Güzel değil. Gitsin geri gelmesin. 🤣
Hayır kadın dedi diye ayak bileğimi mi kesim napım 😂😂
🤣 Demek ki öyle seviyor yapacak bir şey yok.
Büyük seven bulsun banane bilek benim boy benim ayakta büyük duble 😂
Eşimin de ayakları çok büyük. Allahtan kısa giymiyor. 🤣 Git öteye diyebilirdim.
Mevzulara bak adama karışma yav
Benim yağmurluk.
alevli şort
Kışın 🤔