Kadınlar kendi giyimleri kadar, çevresindeki ya da ilgisini çeken erkeklerin giyimi ile de ilgilenir. Hatta beğenip beğenmemekle kalmaz, giyinmesini bilmeyen bir erkekle, asla ilgilenmeyeceklerini söyleyenler dahi var. Bayanlar üzerinde yapılan mini anket sonucunda, erkeklerin genel olarak spor giyinmesinden yanalar. Göze çarpan diğer ayrıntılar ise şunlar; 1. Favori renkler, siyah ve mavi. 2. Pantolon tercihi kot. 3. Şort kesinlikle yakıştırılmıyor. 4. Saç kesimi ve ayakkabı tercihi. 5. En çok yakıştırılan ayakkabı, sneaker ve bot. 6. Kendi için giyinmeli. 7. Sandalet değil, flip-flop tercih edilmeli. 8. Kot üstüne beyaz tişört zirve! Erkeği tepeden tırnağa giydirmek isteseydiniz, nasıl bir kombin yapardınız?
Erkek adam, tepeden tırnağa nasıl giyinmelidir? Erkek adamın modası, sizce nasıl olmalı?
Çok fazla cafcaflı rengarenk pantolon giyinmemeli mesela. ya da bu aralar acayip yırtık pırtık pantolonlar tişörtler giyiyorlar. Bence fazla bu durum. Tabiki kimse kimseye karışma hakkına sahip değil sadece benim fikrim erkek dediğin biraz erkeksi giyinecek.
Beyaz gömlek kot pantolon altına şık bir spor ayakkabı hoşuma gider (gömleğin boynuna kazak ya da triko bağlamalı) ya da takım siyah takım elbise altına düzgün bir kundura tabi öyle ucu sipsivri maho ağa gibi olmayacak, saat, kolye, ya da künye de hoşuma gidiyor herhangi birisi olabilir kirli sakallı ve esmer olacak, spor giyiniyorsa ve yakışıyorsa şapka ve gözlük de olabilir
Öncelikle saçlar kısa ve sakalları olmalı. Sakalsız erkek yakışıklı olmasada karizması olur. Siyah tişört esmerede beyazada çok yakışır👍🏻 Altına koyu renk kotu çeker hafif kısa ayağada siyah ince bir ayakkabı 🤗 Benim erkeğim bu
Peki siyah kot beyaz tişört üzerine kadife siyah bir ceket nasıl gider? 🙂 O şekilde de giyiniyorum gözüme hoş geliyor ama karşı tarafa nasıl görünüyorum bilmiyorjm 🙂
@BlindSniper kot pantolon varsa kadife olmamalı bana göre. Deri mesela erkeklere yakışıyor. Ama şeklini şemalini de görmek lazım güzel ya da çirkin demek için
En İyi Cevaplar