AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
206Cevap
Burada erkeklerin çoğu makyajsız doğal falan demiş fakat yolda gözlerini alamadiklari kizlarin çoğu boya kupune dusmus oluyor.
videoyu izleyerek karar vereblrsnz bnce :D
cildi güzel bir kızın yüzünü makyajla eskitmesine, tahriş etmesine gerek yok bence
Cildi guzel olmayan kiz kullanmali mi sence
kusur kapamak için kullanılabilir elbette
Kendımı makyajsız guzel buluyorum. Makyaj yakısmayanlardanım.
makyaj hileleriyle herkes güzel görünebiliyor o yüzden dogal makyajsiz kiz
Hic makyaj olmayinca da bakimsiz gibi geliyo bana gozum alistigi icin bir kalem bile gunu kurtarabiliyo
o his bende de oluyor özellikle üst üste makyaj yaptigim gunlerden sonra makzajsiz yuzum renksiz geliyor , eger yüzunde onemli bir kusur yoksa dogallik en guzeli hem cildin kirismaz
Evet ozel gunlerde fondoten kullanirim ama mesela :)
Her zaman doğal olmaktan yana kullanırım tercihimi.
Bence makyajsız olsa daha çok memnun olurum
Makyajlı olsunya sonuçta palyaço gibi değil demissin :D
Evet az olsun :D
Makyajsız. Yapılcaksada hem dudak hem gözde hoş olmuyo bir tarafı seçicen:) Rimel severim ben en fazla göz kalemi...
Anladimm ben de ruju pek sevmem genelde gozlere yogunlasirim :)
Aynen öyle. Bence dudakta itici duruyo. Rengi doğal tonlarda olanlar var ama hergünde sürülmezki:)
Yakisana da yakisiyo ama simdi :))
Mesela kırmızı bir ruju ben kimseye yakıştırmıyorum açıkçası. Binde bir. Rengi Önemli:))
Bu arada maşallah gayet güzelsin. Makyaja ihtiyacın yok. Hafif bir şey yap yeter
Tesekkur ederim resimde gorunenin kadar sen de guzelsin kesinlikle katiliyorum kimileri kirmizi ruj surdugunde palyacoya donuyo :)
Aynen öyle:D
Abartılı olmadığı sürece makyajlı güzeldir. Makyajsız yüzü güzelse oda iyidir
Bencede :)
:) kafalar aynı
Her zaman makyajlı gezemeSin.. Elbet sevdiğin seni bir gün makyajsız görür.. Onun için doğal güzelliğini yansıtman önemli
doğal halin güzelse hiç birine gerek yok ama kapatman gereken izler varsa tabi ki azda olsa makyaj şarttır :)
Yalnızca rimel ve parlatıcı olanı varsa o. Yoksa makyajsız candır. Ve o saydıklarından başka ne sürebilir ki yüzüne zaten? Yani palyaço dediğimiz tayfa onlar.
Yani soyle, bir bu malzemeleri en dogal sekilde kullananlar var onlarin ki abartili oluyo bir de bunlari kullanmasini bilmeyenler var onlar palyaco bir de eyeliner rimel hafif allik var bu da dogal benim gozumde :)
Şahsen ben allık kullanamıyorum. Çünkü yanaklarım yeterince kırmızı -.- Eyelinerıda yakıştıramıyorum kendime, rimel, parlatıcı sürüp çıkıyorum genelde.
Ve haklısın palyaço kesim genelde beceriksiz olanlar :D
Evet insanin kendine yakisani bilmesi zaten onemli olan :)
Ya ne varsa doğalliklta var makyaj felan abi bazilari bir yapiyo modifiyeli sahin gibi oluyo :-D bir abarti eksik kaliyo ;-)
Kesinlikle makyajsız kız. Hele o iğrenç rujlar yok mu. Kusasım geliyor kimisi öyle iğrenç sürüyor ki...
Kimisi ama :)
Ben şahsen bir erkek gözüyle bakarak söylüyorum makyaj hele ki ruj sizi çirkinleştiriyor. Kadınlar makyajı erkeklere güzel görünmek için değil, kendi aralarında nispet olması için yaparlar o da ayrı bir konu tabi.
E tabi o da var :D
Makyaj yapma yapma profil fotoğrafına baktım sen böyle de güzelsin. Hele dudakların iri bayağı hoş, güzel yani ;) Bak ben her kıza iltifat etmem kıymetini bil :)
Ahahaa tesekkur ederim o halde :)
Önemli değil teyzecim :)
Ne teyzesi yaa :D
Yaşlı teyzeler için kullandığım bir söz :)
Ben yaslimiyimm
Ya şimdi yok güzelsin beğendim diyeceğim, sende güleceksin hoşuna gidecek, derken muhabbetimiz uzayacak, iyice tanışacağız, sonra sen bana aşık olacaksın. Al başına bela :)
Aaa :D tamam gidiyorum o zaman ben sana asik olmadann :D
Güle güle yine gel ;)
kesinlikle makyajsız doğal güzellik tercihimdir one oyle bazıları var sanki badana yapmış gibi oluyor ama hafif bir makyaj olabilir abartıya kalmadan tabi
makyaj olsunda az olsun. ruj olmasın kesınlıkle. ruj sadece fotoda iyi. türkiyede ruj sürmesini beceren kız gormedım çatlak çatlat azına burnuna bulasmıs oluyor.
Tabiki kız. Önemli olan kız. İyi bir duş specialimiz. :)
Fondöten, pudra ve allığı geç yüzde sivilce ve leke oluşumuna sebep oluyor... Daha çok göz. Makyajı yapıyorum...
zaten palyaçolardan en başta öyle başlamışlar, birazcık fondoten, birazcık ruj, birazcık daha adını bilmediklerimiz ve hooop palyaço
Palyaço ben sizsiniz
Palyacoya siz benziyorsunuz bence
@Aylizsu sen neye kızdın ki şimdi
palyaçoyla birlikte olmak istemem tabiki makyajsız doğal kız biz makyaj yapıyormuyuz hem :P
Sizin de sakaliniz varr :D
ama kızlar sakalı genellikle seviyoooo :)
Tamam istee bizim de makyajimiz varr :D
ama olmuyo işte yapmayın makyaj yazık etmeyin yüzünüze hem sakallar keyiften uzamıyor bizde :)
Sizin dogal makyajiniz var iste daha ne istiyorsunn :D
işe giderken öyle olmuyor işte sabah kalkıp yarım saat sakalları kesmek mecburi ama sizde sabah kalktıktan sonra 2 saat makyaj yapmak mecburi değil :)
Mecburii :D
Bari bir tane olsa büssürü malzemeniz var rimelden ruja kadar bu makyaj yüzünden işe okula geç kalıyorsunuz sevgilinizi bekletiyorsunuz bide üstüne 2 de bir wc ye gidiyorsunuz :) yapmayın etmeyin :)
Her an guzel gorunmemiz lazimm :D
güzel görününde makyajsız görünemiyormusunuz anlamıyorumki bir erkeğin makyajsız haliyle kızı sevmesi daha güzel değilm ya da kızın ilgi çekmesi neden olduğunuz gibi görünmek varken göründüğünüz gibi oluyorsunuz anlıyamıyorum :)
Canim sen de bir eyeliner bir rimel bir alliktan nolucak :D
bir şey olmaz dimi ya :) doğru dediğin gibi sürün gitsin altı üstü bir rimel bir allık birde eyeliner zaten daha ne olsun :) ama biz erkeklerde prim veriyoruz makyaja hele birde eyeliner yok mu kız bide renkli gözlü oldumu dahada çarpılıyorlar biraz bende tabiki :) doğal güzellik diyorum boşver doğal güzelliği diyorlar sürün sürün makyajları yapacak bir şey yok bizde beklemeye devam edelim :)
Neyi beklemeye :D
sevgiliyi tabiki şu an yok ama öncekiyi habire bekliyordum :) 2 saat makyaj yapması çıldırıtıyordu beni o yüzden makyajsız kız diyorum ya :)
Ahahaa kiyamam ya bekleyiver 2 saatten bisey olmazz :P
tabi kızlar için hava hoş siz bekliyince kötü oluyor ama şaka bir yana ben yinede sorunda makyajız kız diyorum makyajsız kız candır ya yarın bir güne evlenince makyaj malzemesi masrafıda olmaz :P
Bak bakk senin asil amacin belli oldu kayserilimisin senn :D
Baba ve ben İstanbul doğumluyuz ama dede kayseri doğumlu o yüzden kayserililik var kanımda kayseriye hiç gitmememe rağmen hemende tahmin ettin kayseriyi :) masraf filan işin şakası tabiki ama ben gerçekten makyajsız kız diyorum ama hadi hafiften aşırıya kaçmamak kaydıyla olabilir makyaj :)
Ben de onu diyorumm :D
Ama yapması 10-15 dk yı geçmemek kaydıyla yapılmalı yapılacaksada makyaj :)
Tamam onu yarim saat yapalim :D
Yarım saat çok ya kurtarmaz yani :) hafif bir makyaj yapmak yarım saat olmamalı bence neyse tamam ya yarım saat olsun bir kızı kırcak değilim :)
Ahahaha oley :D
Kızları hiç bir zaman kıramıyorum ya da uzatamıyorum mevzuyu o yüzden hep kaybediyorum bu tür konularda :)
Ne guzeeelll 😄
Bunun neresi güzel onuda anlamadım 😊😃 yelkenleri hemen suya indirmek iyi bir şey değil 😄
Bizim icin iyi amaa 😄
tabi tabi sizin için iyi olmazmı naz geçen erkek :) iyidir iyi tabiki :)
E yaniii :D
niye erkeklerin bu zaafını kullanıyorsunuz iyi bir huyu kötü bir huya çeviriyorsunuz olmuyor böyle :) bu arada konuda makyajdan çıktı buralara geldi neyse artık :)
Ahahaa farkettimm :D biz kotu degilizzz :)
tabi hepiniz meleksiniz biliyorum bunu :)
Makyajlı abicim. Her zaman bakımlı olun siz boşverin. Boya küpüyü ııy diyen erkekleri de görüyoruz bakımlı kızlara suyu akıyor ama yaklaşamadığı için öyle oluyor
Makyaj yapmayi bilmeyen yapmasin ama mumkunse ya
yapsın yapsın bir göz altı kalemi herşeyi değiştiriyor
Akiyo meselaa bakmiyolar keş gibi geziyolar :D
o başkaa
Rimel ve goz kalemi sart.. ve ruj. Birini secmem gerekse de rimel kesinlikle..
Birini secmem gerekirse eyelinerr :))
Jirpikler daha onemlidir erkekler icin genelde , inan bana.. o zaman.. ikisi diyelim ;) goz makyaji sart ya.
Tamam oyle olsun hadii :))
Resimdeki kiz olsa mesela, hic bir sey surmese de olur. İaterse rimel sursun. Ama hicbir seye ihtiyaci yok..
Resimdeki kiz yerine sen kullanabilirdin :)
Nasil. yani. Neden? :s
Göz kalemi her bayana yakışıyo onun dışında makyaj bence gereksiz doğal hali en güzel hali
makyajsız kız , kesinlikle dogal güzellikten yanayım
kız güzel değilse mecbur makyaj yapıcak o yüzden yadırgamam ama güzel kızlar makyajsız gezmeli
abartılıolmaması tercihtir makyaj çok fazla yapmam...
Ben de anlamıyorum, erkekler doğal seviyor ama makyajlının peşinden koşuyor :D Çelişkili dünya :D
Aynenn oyle :)
Dudak kalemi, bordo ruj ve göz kalemi benim makyaj anlayışımdır. Daha fazlası itici duruyor. Ama hiç makyaj yapmayınca da iyi durmuyor
Bordo ruj da herkese yakismaz sanslisinn :))
Açıkçası yakışıp yakışmadiğinş bilmiyorum ama ben beğendiğimden dolayı sürüyorum İltifat için teşekkürler ayrıca
Makyajlı görsem bile makyajsız haline göre karar veririm.
İnce cevap, anlayana..
E tabi makyajsiz da gormek lazim sonra insanlar hayal kiriklinina ugruyo :D
Güzel olanın makyaja ihtiyacı yok. Güzel olmayan da bacımızdır onun hiç yok :D
Makyaj aslinda guzel olan kisimlari ortaya cikarmak icin kullaniliyo :) ama onu bazi arkadaslarimiz cok yanlis anladigi icin ortaya garip goruntuler cikabiliyo :)
Ablam belki hoşuna gitmeyecek ama makyaj özentilik. Ekranlarda görüyoruz, oralardan öğreniyoruz makyajı, sonra beğendiklerimize benzeyeceğiz umuduyla yapıyoruz. Bence hiç gerek yok. He eşim olsa çok pis süslenip püslenmesini isterim, o da galiba ayrı bir özentilik :P
Hic ozentilik olarak dusunmedim ya :)
bir tek ben miyim makyajlı ve bakımlı seven yaaa :O
Abartisiz makyajli mi abartili makyajli mi :)
gerektiği kadar kıyafete ve saça ve tipe uyumlu bazen abartılı bazen daha sade ama kesinlikle seksi
Anladimm 😊
Ama benden başka seven yok baksana
Abartili makyaj genelde sevilmiyo ama zaten ya
soytarı gibi olan tabi sevilmez ama yakışıyorsa yapsın hatunlar ben hatun olsam her tarafımı boyar kesin çok kokoş bir karı olurdum.. ama çirkinler ve şişkolar makyaj yapmasın hatta mümkünse çarşafla hatta burkayla dolaşsınlar ki göz zevkimiz bozulmasın
Oyle deme yaa
Niye yaa her tarafı yağ içinde duba gibi bir hatunun kıçında tayt ya da mini etek gördüm mü çirkin bir hatunun suratında makyajla gördüm mü nasıl midem bulanıyor biliyor musun?
Yani insanin yakisani giymesi onemli ama carsafa girsin falan abarti yahuu
güzel kadınlar süper miniler giysinler dekolte yapsınlar asla itirazım olmaz hatta sevinirim ama çirkinler ve kilolular olabildiğince kapansınlar hem kapandıkları için sevaba girerler hem de bizi onları görme zulmünden kurtardıkları için hayır dualarımızı alıp 2 kere sevaba girerler nasıl fikir ama :D
Cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardirr :)))
evet boyu değil işlevi gbi herkesin tamamen yalan olduğunu bildiği ama her fırsatta söylediği yalan klasikleri kitabının ilk sayfasında yazan yalanlardan biridi daha al benden sana yeni versiyonları o lafın
rus versiyonu... çirkin kadın yoktur az vodka vardır :DDD
türk versiyonu.. çirkin kadın yoktur adnan hocayla tanışmayan kadın vardır :DDD
Ahahaa deme oyle ya :D gerçekten çok ornek varr amaa
Hahahahaha :D
nerede örnek var? sence kenen imirzalı oğluyla bu adam bir mi yani bu aradaki fark makyajla kapatılabilir mi yani
www.google.com.tr/search
@mynameisred kızıl tanrıçam nasıl yorum ama :DDD
Bu adam da kenan imirzalioglu kadar bakim yapsa o da duzgun bir tip olur kii
Bu son söylediğine kendin inandın mı cidden :D
Tamam onun kadar olamaz ama biz de bir adriana lima degiliz sonuctaa
10 numara 5 yıldız :D
Artı kokoş bir karı olurdum demene de bayıldım :D
@mynameisred valla olurdum yalan yok önüme gelen yakışıklıyı da götürürdüm hiç affetmezdim yani :DDD
ALLAH güzellikvermiş makyaj ALLAHIN yarattıgı güzelli bozuyor benım ıcın onemı yok namuslu kız olsun yeter tipli tipsiz makyajlı makyajsız
Eyeliner da mi surmeyelimm :)
kardeşim namuslu olduktan sonra önemi yok istedini sür ama söyle evli bir bayan kocası için süslenir püslenırse cok sevabı var dinen bunu bılıyorsundur umarım
Hafif kullanabilir ama doğal güzelliğin yerini hiçbiri tutmaz
Makyajli bende guzelim. onemli olan makyajsiz yatakta yanimda yatarken korkmayacagim kadin istirem:))
Doğalllll... Ne makyajı yavv cildinize yazık... beğenen öylede beğenir... beğenmezse onun ayıbıdır...
Tabikide makyajlı yoksa diğer türlü midemiz kaldırmaz bu makyaj olmasa güzel kızlar elle seçilirdi
De işte sabah aynı yataktan kalkınca sorun...
doğal olucaksın arkadaş! sonuçta sevgılın yanında uyandıgında bütün maskelerin kalkıcak!
o abartili makyaji silince oluyo
evet yuzunu ortaya çıkaran makyajlar harıc! ama şunu bilmeni isterim hıcbır erkek ıcın ya da kendını ıyı hıssetmek ıcın yınede ben olsam surmezdım! cunku doğal olmıyan şeyler herzaman yıpranır, eskir! yanı hanı mesela cılt maskelerı var onları kullanın derım enazından doğal seyler ve onlar cılt derınızı açar ferahlandırır busekılde yuzunuz daha temız ve bakımlı görunebılır! yanı makyaja karşıyım prenses! boşuna para tuzağı (alışveriş cılgınlıgı yaratmak ıcın yapılan reklamlar sadece) sızlerin sayesinde 5para etmez şeylerin değeri var! (yanı bir düşün yaptığınız aslında ne biliyormusun? yüzünüze yeni bir yüz eklemek gibi, maske takmak gibi sonuçta, gerçek kişiliğinizi örtpas ediyor bence çünkü yüzünüzdeki mimikler ciddi anlamda kayboluyor nekadar az kullansanda.. yanı açıklayamadım tam nedemek ıstedıgımı ama umarım bıraz kafanızda canlanmıştır)
Anladim seni cok fazla bisey yapmiyorum zaten ya :)
evet sımdı baktım farkındayım hoşuma gıttın hep böyle ol doğal insanları severim! ;) tam net görunmuo ama yuzune bırsey surme sakın bak bozuşuruz haa prenses senide kaybedemem!!!:) buarada surmeler fılan guzel olmuş doğal bir güzelliğin var
Teşekkürler :))
reca ederim nalan :))) :p
bnce makyajsız. Ama illa olucaksa rimel vazgeçilmezim.
Ne o Allah'ın yarattığını beğenmiyorsunuzda kendinize yeniden bir tipmi uyduruyorsunuz? yoksa kendinize güveniniz olmadığı için insanları o şekilde pür dikkat üzerinize çekeye çalışıyorsunuz hıh
makyajsız ama bakımlı kızlar tabiki ama bazı kızlarımız yüzüne iki kilo boya sürmeyi bakım zannediyorlar
Cok da cirkin duruyoo :)
bence de o kadar fondoten yerine hergün düzenli bakım yapsa suratına daha hoş olcak çok yoruyorlar ciltlerini :)
Abartı mabartı fark etmez makyajla daha güzel oluyorsa makyaj yapıcak tabiki. Doğallık falan hikaye.
makyaj abrtılı olacaksa hiç yapılmasın doğal güzellik en iyisi
bülent ersoy gibi şebek&iğrenç arası olmadığı sürece yakışan kadar makyaj kabul edilir
Dogallik derim ben ama cok abartmadan makyajda olur
Bence sus ese karsi yapilmali. esin makyajli makyajsiz halinide bilir. zaten. o yuzden ese suslenilmeli. disarda makyajsiz evde makyajli. d
O da farklı bir bakis acisi :)
Aynen kendimi disaridaki tanimadigim insanlara kotu gozlu insa. lara begendirmek zorunda degilim. d relax yani
O konuda katilmiyorim sana ben kendimi iyi hissetmek icin yapiyorum makyaji
Makyaji genellikle ne zamanlar yapiyorsin.. ve neredeyken makyajlisin.
Disari cikarken yaparim
Iste bak cok iyi hisstsedilseydi. . baskalarini baz alinnmasaaydi evde de surekli makyajli olunurdu. demek istedigim bu yani kisacaa. ama evde yapanlara da bisey demem. ben dogalkende iyi hissediyorarada veya canim istediginde yapıyorumm. oyle yani
makyajlı olmalı kadın kadın olmalı kız dediğin.
Ufakda olsa hos duruyor :)
tabiki canım ruh haliniz kötüyse biraz allık bir ruj enerjik görünmenizi sağlar makyaj önemli bence sıfır makyaj da çok makyajda kötü. Bakımlı görünmek ideal :))
Aynenn oyle hernekadar bazi arkadaslarimizin dogallik anlayisi farkli olsa da 😊
Doğallığı tavırlara dökelim bence :)
sadece gözümün üstüne bir kalem çekip çıkan kızları sevmişimdir sadelikleri güzelliklerini ortaya çıkarıyor pudra falan hiç sevemedim
Makyajsız insan ile tipini öğrenirsin icininde makyajsiz olmasi lazim onunlada kişiliğini öğrenirsin kısacası her yönüyle makyajsız olcak
Utanan kızın makyajı yanağındaki kırmızısı ^^
Aa ne hos bir ornekk :))
Hehe sağol ^^
Rica ederimm :)
Ikisinin ortasi yani abartisz makyaj bulent ersoy gibi badana yapmayin
peki tamam, sence sade gülmü yoksa üzerine sim dökülmüş parlaması için sprey sıkılmış, daha çok koksun diye üzerine kokular dökülen gülmü...
Sade gul tabiki ustune azicik sprey sikilabilir :P
sanırım sorunun cevabınıda almış bulundun...
fondoten, allık falan yok. hafif bakımlı bayan en iyisi. hafifinden makyaj.
Doğal güzellik
ojeyi beğenirim
Oje candir 😊
Kırmızı <3
https://i.hizliresim.com/XYbqvk.jpg mesela bu? 😊
Harika bence
Sevindimm 😄😄
Seninmi:)
Evet :)
Yakısmıs :)
Kırmızı'yıda görmek isterim :)
Kirmiziyi hic cekmedim ya :))
Cektin zaman :)
Pekii :)
Tesekkürler ;)
Her şey yerine göre ve ölçüsünde oldumu güzel
Kesinlikle :)
cok aşırı degıl boyle sade guzellık olucaksa makyaj olur ama makyaj sursun surmesın sevıyosam herşey boş
Şöyle yeterli https://hizliresim.com/R6rWy6
Bu örnekte insanlarin kizin yuzune odaklanicagini sanmiyorum zaten :D
Onun güzelliği herşeyime kaplıyor sen keyfine bak 😄
Abartısız herşey güzel desem yeridir
Bencede :)
:))
ya iki makyaj yapıp çirkin suratlarını güzel göstermeye çalışıyolar sonra bir havalar bir afra tafralar. Makyajsız olsun benim olsun.
Şimdi sen boyalı arabamı alırsın yoksa boyasız mı :D
Ya biz arabamiyizzz bizi neden arabayla kiyasliyosunn
çok özür dilerim o anlamda değil sadece örnek vermek istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=AxA4H--tgo8
oda sana özür linkim olsun
Ahahaa :D
yanlız boyalı arabada darbede olur onuda dipnot olarak düşeyim dedim :D
Hala araba diyo yaa :D
arabaya fazla meraklıyım ondan :D
Farkettimm
makyajsız tabiki. sabah başka gece başka şekil olmasın :) ruj oje isterse kendi bilir
Abartili ben de sevmiyorum :)
Tebrik ederim cidden begenen dogal begensin :)
Orjinal kaporta herzman tutulur, onemli olan kaporta.😉
Arabamiyiz biz yahuuu
Benm arabam kiz gibidir, deger verdigimide kiz gibi bakmak isterim, erkek lutuflari bunlar. d
Vaayy :D bir arkadasimin sevgilisi arabasi yuzunden ayrilmisti arabasina daha cok iltifat ediyo diye :D dikkat et :D
3. Sevgilime cok benziyorsun