Yani makyajlidan kastim palyaco gibi degil ama fondoten pudra ruj eyeliner rimel allik oyle bisey sizce hangisii?
Cevabın nedir?
okşarken elime yüzüme garip gatrip boyalar gelip boyalar söküldükçe arkadan pörsümüş bir suratın geleceği günlerin habercisidir az da olsa makyaj. belki bu yaşta bu kadar kötü olmaz. ama o boyalar ne cilt bırakır ne kaporta. yaw arabaya sürsek boyayı kaldırır onlar. siz suratınıza sürüyorsunuz. hem ayrıca hem erkekler bizim güzelliğimize bakmasın diye ağlayıp hem de az çok farketmez makyajla adamın gözünü aldatmak kötü oluyor.
ama ne diyim. hani gözlere sürme falan. olur da allıklar rimeller işin içine girince cidden benim hoşuma gitmiyor. hem dudağın kendi rengi dahahoş duruyor benim gözüme.32 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence bir insanın doğal hali daha güzeldir. diyelim kız çirkin olabilir. erkek arkadaşı onu hep makyajlı olarak süslü püslü tanıdı. düğün oldu. düğün sonrası kızı doğal haliyle gördü ve reddetti. burada kızın hatası var. en baştan kızın maske takması. böyle bir olay sanırım geçen sene okuduğuma göre çin'de yaşandı. kız estetik olarak güzelleşiyor. zengin bir erkekle evleniyor. çocukları oluyor ve çocuk çirkin olarak doğuyor. adam kadının aslını da öğrendikten sonra karısını boşuyor. bu konuda kızların vurdumduymazlığı. erkeklerin başını yakmaları hata. hatta kötülük.
52 Yorumla- +1 yıl
O zaman erkekler kadınlarla güzelliği için mi evleniyor 😑
ben bunu anlatmak isterim ben cahil ve bilmiyor iken cok makyaj kullanirdim hatta tenim beyaz iken kara pudra surerdim belkide deyisiklik gorunce kendimi guzel bulurdum oysaki simdiki aklim olsa ozamana gore hic yapmazdim cunku günes vurdugunda makyajlar o boyalar okadar migde bulandiriciki sanki maske gibi süzerdi ozamanlar tabi 16 17 yaslarinda idik sonra hic yapmadim cevrem daha cok ilgi gosterdi allahuteala oyle guzel yaratmiski bizleri yani nefismi yoksa bu tvde cikan sanatcilarami özentiydi bilemiyorum ama igrencti... buda benim yasantimdi...:)) tsk ederim
30 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılAynen dediğin gibi o abartı yoksa kesinlikle ve kesinlikle
MAKYAJLI!123 Yorumla- +1 yıl
Kulağa kadar eyeliner, kıpkırmızı yanak, fondöten yüzünden sarıya kaçmış yüz... kastetmiyoruz elbet.
Ama abartısız bir eyeliner, rimel, doğal tonlarda bir fondoten ve allık, iyi seçilmiş bir ruj ile bir kadın kat kat üste çıkabilir.
Köylü güzelliği ilgimi çekmiyor.
Sen profildeki gibi eyeliner sürmeye devam et, boşver %100 doğallığı :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
204Cevap
Bakın doğada bulunan her varlığın erkeği dişisinden daha güzeldir bu yüzden makyaj yapıyoruz bunu unutmayın. Ben resimci bakış açımla baktım ama makyaj önemli bence sadece kategorilere ayırmak gerekn günlük makyaj, düğünlük, sevgiliyle buluşmalık, arkadaşlarla gezinti falan filan ve buna görede hafifliği ağırlığı belirlenmeli.
21 Yorumla
+1 yılbenim şahsi görüşüm makyajsız neden diyecek olursa. Herşeyin orjinali güzeldir. Yani dışarlarda görüyorum yani resmen makyaj değil badana yapmış mubarek. Olduğumuz gibi gözükmek en güzeli :) (bu tabi bakımsız olunmayacak anlamına gelmiyor). İlla ki de yapılması gerekiyorsa sade bir makyaj en güzeli. Mesela her ne kadar fazla belli olmasa da anlaşıldığı kadarıyla fotoğrafında ki makyajın gayet sade ve güzel gözüküyor. ama ah o abartanlar yok mu hayattan soğutuyorlar beni :D
24 Yorumla- +1 yıl
birde görmen lazım havalarından da geçilmiyor :D
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayır etsin :)
Kadında aşırı makyaj zamanla yüzün eskimesine sebep oluyor. Mesela her zaman makyaj yapıp yüz temizlendiğinde korkutucu bir görüntü oluyor :)) nasılki herşey kararında, ne çok az ne çok fazla, makyajnda kararında olmalıdır diye düşünüyorum. Mesela hafif bir rimel, dudaklara da kırmızı ama aşırı olmayacak şekilde ruj olduğu zaman hayran kalıyorum:)))
32 Yorumla
+1 yılÇoğu kız makyaj yapmayı öğrendi. Makyaj, olan güzelliği ön plana çıkarmak için yapılır, makbul olanı budur yapılması da gerekir.
Fakat bir de çirkinliği kapatmak için yapılır Japon kızlarının makyajı buna örnek verilebilir, onlar makyaj yapınca farklı biri çıkıyor ortaya :) yani uzun lafın kısası makyaj var bir eyeliner sürersin yeterli olur,
makyaj var yarım ton boya sürersin duvar gibi olur.24 Yorumla- +1 yıl
:D dur açıp izleyeyim tane
- +1 yıl
Sende izle :D
varsa bben yataktan yenı uyanmıs bıtane alır severım. o kadar naturel ıstıyorum tabi suslencek ettcek ıllakı de ben herzaman yataktan uyandıgındakı gozunde capak esneyen GERCEK SAF hatunumu ıstıyorum =)
41 Yorumla
+1 yılYakışma meselesi kimisi doğal güzeldirkimisi güzeldir makyaj güzelliğini artırır. Kimisi güzel değildir makyajla toparlar. Kimisi güzeldir makyajın suyunu çıkarır. Kimisi ise çirkindir iyice rezil eder kendini. Yakışan neyse o
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
Bir gün diskoda bir kız ile tanıştım acayip güzeldi, konuştuk tanıştık falan neyse kızı eve attım. Sonrası malum.
Sabah uyandığımda kızı tanıyamadım😳😳
Okadarmı fark eder dedim içimden.
Siz sormadan ben söylim içkili değildim.
Yani hafif makyaj olabilir ama bir kadını olduğundan bambaşka biri haline getiren makyaja hayır diyorum bundan sonra32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyan kıydı bile :))
eski bir makyaj ustasının dediği gibi "en iyi makyaj farkedilmeyen makyakdır". bu stratejiyle makyaj yaparsan hem güzelliğine güzellik katmış olursun hem de karşındakine "evet bu benim kendi güzelliğim. bir maskeyle dolaşmıyorum" demiş olursun ;)
26 Yorumla
+1 yılmakyaj bakım demek degildir... bakım demek guzel kokmak pıırl pırıl saclar temiz eller ayaklar vs.. abartlı makyaj komik duruma dusmek demektir... abartısız sade makyaj yuz guzelligini biraz daha belirginlestirmek demektir...
43 Yorumla- +1 yıl
ne guzel keske bazı kızlarda biz gibi dusunup uygulayabilse ama nerdee gecen gordum bir ton makyaj ama les gibi ter kokuyodu aman allahım vasat
Güzel olduğunu düşünüp kendine güvenen kızlar makyajdan kaćınır doğallıktan yanadır o yüzden ben sadece kalem ve ruj rimel üçlüsünü farklilik olsun diye tercih ederim
21 YorumlaTabi ki makyajlı ama abartılı olmasın hani öyle boya kovasına düşmüş gibi yani. Hatta evlendiğim de bakım ürünleri ve makyaj için harcadığı paraya kesinlikle bişey demem. Bakımlı ve makyajlı olması benim için çok önemli. Oda benden bakımlı olmamı isteyebilir.
14 Yorumla
+1 yılBizim ajansın kızları sabah gelince allien gibi makyaj stoklarıyla kaç dükkan açılır. Hepsi marka manyağı ilk başta zımpara yapıyor ilar sonra, saten alçı çekiyorlar yüzlerine. Sonra çukurlar için tekrar zımpara sonra üste pasta cilaatıyorlar. Sonrada far mar derken kaportayı 2014 yapıyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Evet iyi oluyor da makyajsız ölü balık gibiler :))
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Makyajlı olsun, ama makyaj yapınca kendini benden daha üstün görmesin, sabah kalktığı zamanındaki halini unutmasın..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözyaşın kadar kirpiği güzelleştiren rimel var mı? ya da öpüştükten sonraki dudağındaki doğal kızıllığı ve parlaklığın aynısını verebilecek ruj. En önemlisi sevdiğin insanı gördüğündeki kızaran yanaklarının rengini yakalayabilcek herhangi bir allık. Bunlar yapılabilcek en iyi makyaj
10 Yorumlaya hepsi dicek şimdi makyajsız doğal bilmemne :D o zaman neden kezban, çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır vs vs? abartı olmadıkça tabiki makyajlı yani anlattığın gibi pudra rimel falan ince ve az makyajlı :*
12 YorumlaHafif makyaj bence. Eyeliner, rimel, hafif allık bir de belki açık tonlarda ruj. Makyaj çirkini güzelleştirmiyor ama güzeli daha da güzel yapıyor :)
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBoyasız kız..
P. s = Bazıları badana boyasıyla kendini boyamışcasına yapıyorya onu kastettim, saldırmayın..14 Yorumla- +1 yıl
Hemfikiriz, hafif olan hiç bi' şeye itirazım yok zaten..
- +1 yıl
O halde gelsin EİC? =/// asdmkldsh
+1 yılmakyaj olmadan güzel olan kızlar nadir.. makyajsız, doğal kız diyeyim ben.
22 Yorumla- +1 yıl
aynen bende katılıyorum ya ALLAH askına yukarıda erkeklerın yazılarını okudum bır cogu dogal demıste kımse kusura bakmasın her erkek hep makyajlı kızların pesınde ama lafa gelınce dogal kız dıyorlar hayır o zaman uygalamalı olarak hayatlarında da yapsınlar neden o zaman onları gorunce bakımlı dıyorsunuz hayır bakım sadece makyajla olmaz yanı bakım ınsanın kendınde olan tarzı ve modelını kesfetmesıdır buda sadce makyajla olmaz kendıne bakarsın duzenlı olursun ama makyajıda fazla suratına uygulaman gerekmez.
- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılelbette doğal, makyajla güzelleşip kendini kandırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten cildi bozduğundan olan güzellikte gider bir zaman sonra hem zaten benim ihtiyacım yok gayet güzelim :))
24 Yorumla- +1 yıl
O şu an belli olmaz canım yas ilerledikce yuz coker resmen, dogallıgın yerini hicbir sey tutamaz istedigin kadar bakım yap o da bir derece
- +1 yıl
:))
Şimdi erkekler makyajsız derler (hepsi değil birçoğu) giderler makyajlıya bakarlar. :/ WTF? 😳😱👀
14 Yorumla
+1 yılMakyaj karincali görünümü full hd yapma sanatidir abartilmadigi takdirde makyaj bir ihtiyactir :))
12 Yorumla- +1 yıl
Evett farkettim kısmet deilmis :))
makyajlı kızı daha sonradan makyajsız görünce travma yaratailiyor, o yüzden makyajsız ya da çok hafif makyajlı..
12 Yorumla
+1 yılhicbirini kullanmasa bile Eyelinersız kız, kız degildir olmazsa olmazım :D
16 Yorumla- +1 yıl
Gel sarılalımmmmm 😂
- +1 yıl
😍😍😍😍
- +1 yıl
Evvet onlar benim bebeklerimm. neden sordun?
+1 yılKorkum makyajlı bir kızı begenip daha sonra hayal kırıklığı yaşamak. Dogal güzellik bence daha iyi ama yinede bakımlı olmalı bir kız. Cok kararsızım yani :))
14 Yorumla- +1 yıl
Dogal makyaj:)) anlatım bozukluğu. Error verdim :))
- +1 yıl
Anladım şimdi :))
+1 yılBen makyaj yaptigimda erkek arkadasim kızar genelde yuzunu yalayinca acı bir tad oluyormus. Bu yuzden makyaji sadece dudak bali ya da kremi tatli olanlar, bir de likit. Zaten saclarina ve tenin guzel kokmasi onemli. Digerleri teferruat -,-
10 Yorumlamakyajsız gerçekten sevgilimde bile sevmezdim yanıma gelirken yapmazdı eskiden...
16 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHafif olabilir. Mesela sürme ve oje olabilir. Diğerlerine pek gerek yok sanırım
22 Yorumla- +1 yıl
Göz sürekli o surata alışıyor o yüzden doğal olanı kalsın. Her öptüğünde kızın makyaj tazelemesi lazım bu da sıkıcı
Tabiki makyajsız natürel kız
https://m.youtube.com/watch?v=Ozoz9xnGX-c11 YorumlaMakyajlı da insan makyajsız da, lakin: görsel bir farkın olduğunu inkar etmemek gerek. Makyaj iyi yöntem ve teknikle yapıldığı takdirde harikalar ortaya çıkabiliyor. Makyajlı, makyajsız hepsini insan olduğu için severim. Ama makyajlılar modifiye. Onlar başka..
06 Yorumlamakyajlı dıyorum
https://i.hizliresim.com/XYbL7j.jpg12 YorumlaBakimsiz hatun yoktur makyajsiz hatun vardir benden bilde daha cirkin olabiliyorlar 😆😆😆
14 Yorumlahafif sürme çeksin :D az açık ruj çok çok az allık tamamdır :D yemede yanında yat :D
12 YorumlaEyeliner sürerim sadece bazense hiç yapmam, Fazla makyaj göz yorar ve üstüne üstlük cildi bozar.
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten makyajla güzel olmanın ne anlamı varki doğallıktan yanayım ben :)
@sımgenuur
Bence her kiz makyaj yapmali. dogru Yapılan makyaj Daha Guzel, Daha Canlı Gosterir yuzu. o kadarda sade bakimsiz olmak iyi degil bence
21 Yorumlayakışanı neyse o olmalı kimisi var sürmüş de sürmüş fazla abartılı olmaması gerek makyajda bir yere kadar
11 Yorumla
+1 yılŞimdi herkes makyajsız falan der ama gönülleri makyajlı kızdan yanadır hep. Kendi fikrim hafif makyaj yeterli bence
11 Yorumlamakyajsız doğal güzel olacak ki makyajlı daha da güzel olsun, mesela sende doğal bir güzellik var, makyaj yapsan daha da güzel olursun
11 Yorumla
+1 yılÇok hafif olabilir ama bazıları maşallah bir kutu pudrayı sürüyor bir rimel çekiyor oo :D hafif olmalı.
11 YorumlaMakyajsız kız çekiciliği..
Şimdi yap makyajı 40 yaşında buruşukluktan totoma benzersin.. ama şimdi makyajsızsan 50 yaşında buruşanzie. O 10 yıl var ya 10 yıl..10 Yorumla
+1 yılAz makyajlı kız tabi ki ^^ Örneğin ben pudra allık rimel Ruj likit beşlisinden yanayım
14 Yorumla- +1 yıl
Yani pudra allık uçucu şeyler kararında kullanırsanız gayet iyi duruyor tavsiye ederim
cırkın kız yoktur naz wotka vardır :P tabıkı makyajlı cunkı hayat bızden bunu beklıyor kapıtalıst sıstemde makyajsız kız ''0'' puan oluyor... ee bızde bu sıstemın kolelerı olarak yasasın makyaj o zaman!!!
01 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Tabi ki makyaj gerekiyor artık. Alışıyor herkes dışarda öyle görmeye
11 Yorumla
+1 yılMakyajlı ama az çok değil kesinlikle doğallığını bozmadan. Nedeni ise o makyaj için ona bir neden vermiş olmak kendini daha fazla güzel gösterme çabası senin için. Başka bir nedenden dolayı makyaj yapıyor ise o ayrı konu tabi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Klasik ikinci nedense diğer kadınlar sorun yok.. Ama yeni bir arayış için ise yazık
- +1 yıl
Güzel :)
bakımlı olsunn yanı makyaj degıl de temız olsun :=)
111 Yorumla
+1 yılMakyajsıza bakan erkek görmedim şimdiye kadar :) Sorsan hepsi makyazsızı isterler doğaldan yanalar. Ama makyajlıya yolda bön bön bakarlar.
23 Yorumla- +1 yıl
bakınca ayrı bakmayınca ayrı sorun:D ben cevabımda doğal kızdan yanaydım. zaten yeterince bakan vardır diyip rahatsız etmemek için yolda genelde sadece önüme bakarım. bakan olursa bakıyorum:) belki benim gibi diğer makyajsız diyenlerde hiçbirine bakmıyor nerden biliyorsun:D
- +1 yıl
Vay arkadaş bakmak ne meseleymiş :D Biz size bakmayın mı dedik evladım. Eksi için de saol
+1 yılDogalı en güzeli hafif olablir kalem vs. ama sen o saçlrnı yak başna bişe gelsin kafa göz dalarm :) dogallk güzeldir
12 Yorumla- +1 yıl
tamam cvplara yetişte meslarada bak :)
+1 yılYarisinda cogu makyajsiz demis sanal die burada soyluyorsunuz her erkek bakimli kadin ister yani
=^-^=12 Yorumla- +1 yıl
Bence makyajli da soylemiyorlar
+1 yılMakyajsız. Güzel kızlar, kendine güvenen kızlar zaten doğal olan kızlardır, yüzünde en fazla parlatıcı olur ergenlik çağında belki kapatıcı o kadar. Bakım yapmak demek makyaj yapmak demek değildir.
20 Yorumlaabartı olmadığı sürece makyajlı yoksa doğal güzelliğini kaybediyo
11 Yorumla
+1 yılsen makyaj yapmasan da olur mesela ama kimisi de makyaj değil fotoşop yapıyor kendine.
11 YorumlaÇok makyajlı hatun iğrenç. Makyaj yapmayana hatun demem..
12 Yorumla
+1 yıleyeliner rimel ruj bu kadar pudra sürme canısı sivilce malum :(
13 Yorumla- +1 yıl
öylede yüzüne yazık :( bende kullanıyodum hep sivilce bıraktım şimdi hiç yok yüzümde
Makyaj kusurları kapatmak ıcındr ozel gunler haric makyaj gereksızdr en azindan benim ihtiyacım yok
20 Yorumla
+1 yılÇok abartiyi sevmem. Ama Hz. Muhammed (s. a. v) gözlerine sürme çekermis:) bende genelde sürme birkaç parlatici ve rimeli tercih ediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani :)
bence en güzeli kadının doğallığını bozmadan hafif yapılmış bir makyaj
31 YorumlaMakyajsiz mi? Nesilleri tukendi onlarin goremiyorum etrafta hic
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılRimel olsun hafif de kırmızı ruj tabi beyaz tenliyse
12 Yorumla- +1 yıl
Olsun hadi :D
Demin tirnaklarinin resmini gordum cok güzel olmuş :)
11 Yorumlamakyaj kadınların vazgeçilmezi abartılı olmamak şartıyla yapılabilir ama ben doğallıktan yana bir insanm
15 YorumlaErkeklerde makyajsız kız derler makyajlı kızı yolda görünce içlerine düşerler
10 Yorumla- Devamını Gör (225)
Devamını Gör(270)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem