Saçım kuru ya da yağlı değil normal yapısı var ama ince telli. Kırıkları olduğu için geçen hafta bayağı kestirmek zorunda kaldım hem uzamasına yardımcı olacak hem besleyecek yağlar var mı acaba bildiğiniz?Kızlar saç bakımı ve saç besleyen yağlar
Kızlar, saç bakımı ve saç besleyen yağlar hakkında ne önerirsiniz?
Saçlarımı bende seviyorum. Onları bebek gibi sahipleniyorum. Çünkü kırılgandır ve ilgisizliğe gelemiyorlar. Zamanında yaptığım ve öncü olduğum tavsiyelerine istersen eğer saçlarına bakım yapmayı ihmal etmeyen kızcıklara tavsiyeler; yumuşacık ve hacimli saçlar için: tatlı badem yağıupuzun ve gür, sağlam saçlar için; hint yağıbesleyici ve onarıcı iksir; argan ve hindistan cevizi yağıbeyazlara son! Saç dökülmeleri ve kepeklenmeye karşı dur: çörekotu yağıo bir mucize! Bin derde deva: zeytinyağıTop 5 bunlarla sınırlı canım. Saçlara en etkili yağlar bunlar zaten. Etkileri çoğu kişiler tarafından kanıtlanmıştır. Sana da deneyip güzel dönüşler almak düşer 😊
Saçlarının sadece ince telli olması sorunsa, bunu hiç dert etme. Çünkü seni harika bir ürün ile tanıştırmaya geldim. Hacimli ve dolgulu saçlara sahip olmak senin de hakkın. Saçlarını besleyecek yağ, şampuan, saç bakım kremi ve yanında süper saç bakım kremi, duș öncesi saç maskesi olmak üzere birbirinden güzel bu set sayesinde, saçların kendisine gelecek. O zaman bakalım içeriği zengin olan setimize.
Tanıștırayım; Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Seti! 
- Öncelikle saçlarımız gereken C vitamininden faydalanmazsa, saçlarda incelme, yıpranma, kırılma.. Aklına gelebilecek her türlü sorunu yaşar. Bunun için elidor by elvin levinler saç bakım seti, saçlarımızın C vitaminini destekler. Ağırlaștırmayan formülü sayesinde de, hacimli ve dolgun saçlara sahip oluruz. Șimdi gel sana saç sağlığım için hangi aşamalarda ilerledim? Ürünleri nasıl kullandım? Bunlardan bahsedeyim sanada.
~Elidor By Elvin Levinler Duș Öncesi Saç Bakım Maskesi! 
- Duș öncesi hazır bir şekilde, sen yorulmadan, saçlarının sağlığını düşünen bir ürün ile karşılaşıp, kullandığın oldu mu? Eminim olmadı. Oradan, buradan, internetten araştırıp durduk. Ben de öyleydim hep. Saçlarıma hangi maskeyi uygulasam da, yararını görsem diye çaba gösterdim. Fakat, Elidor By Elvin Levinler sayesinde elimi dahi yormadan, duș öncesi saçlarıma maskemi sürdüm. 5 dakika kadar bekleyip, güzelce duruladım. Uyguladığım maske bile, etkisini ilk aşamada gösterdi diyebilirim.
~ Elidor By Elvin Levinler Șampuan
- Șampuanımın o hoş nar kokusu.. Aman aman böyle bir şey yok. Sende bu ürünü kullandığında, parfümü olsa da alsam diyeceğine eminim. Saçlarım köpürünceye kadar, hafif hafif masajlar yaparak șampuanımı sürdüm. Ardından duruladım. Açıkçası, saçlarım hiç birbirine girmedi. Uzun saçlı olduğum için, her yıkama sonunda birbirine girerdi. Ama tam tersine gayet dümdüz, birbirine giren bir saç ile karşılaşmadım. Ben işte o an dedim iyi ki sensin benim kahramanım diye😇
~Elidor By Elvin Levinler Süper Saç Bakım Kremi ve Bakım Kremi! 
- Sadece saç kremi elbette saçlarımızı tararken zarar vermemesine, gereken bakımı sağlamasına yardımcı oluyor. Fakat, içerisinde C vitaminli ve yanında süper saç bakım kremi olması, daha da güvenli hissettirmez mi saçlarını? Kesinlikle hissettirir. Saç bakım kremi saçlarıma gereken bakımı sağladı. Süper saç bakım kremimde, 24 saat kokusunu benimle birlikte nereye gidersem gideyim, daima peşimde oldu. Yumuşaklık kattı. Canlılık, sağlık, aynalara güzel bakış sağladı. Saçlarımın ihtiyacını karşıladı. En güzeli de bu 😊
~ Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı! 
- Saç bakım yağı benim vazgeçilmezim diyebilirim. Hem saç bakım yağı herkes kullanmalı. Saçlarımıza o kadar çok büyük faydaları var ki, kesinlikle daima kullanmanı öneririm. Yıpranmalara, saç uzamasına, kepeklere.. Aklına gelebilecek her saç sorununun çözümü işte, Elidor By Elvin Levinler saç bakım yağında! Saçlarımı yıkadıktan sonra, saç bakım yağımı güzelce, saç uçlarıma sürdüm. Ve kendiliğinden kurumasını sağladım. En güzeli neydi biliyor musun? Ertesi sabah daha hoş, hacimli ve görünümü dolgun saçlarımı öptüm. Bir de koştum setime sarıldım❤️
❤️Vakit kaybetme elidor by elvin levinler sayesinde, saçlarına en büyük iyiliği yap ve saç sorunlarından tamamen kurtul..
İnce telli yapısı için ısırgan otu (saçlarını naylon gibi yapıyo başta ama besliyor) Uzaması içinde badem yağı.. Denendi onaylandı :) Birde saç kremininden uzak durmak lazım..
Tatlım saçına sürer misin bilmiyorum ama Mayonez, yumurta, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı karışımı var. Duştan 1 saat önce sürülüyor ve saçları acayip güzel yapıyor. Nem veriyor. Benim saçlarım da kuru ve sürekli yaptığım tek maske. Eğer kullanacaksan özelden yaz sana oranlarını vereyim.