Saçlarım bir süredir çok fazla yağlanıyor, sabah yıkasam akşam üstü parlamaya başlıyor. Sebebini bilmiyorum ama bu aralar çok fazla hareketsiz kaldım ve yağlı yiyecekler tüketiyorum sanırım bu yüzden olabilir. Bana yağlı saçlar için saç kremi önerir misiniz? Sizin kullandıklarınız var mı?Yağlı saçlar için saç kremi önerileri
Yağlı saçlar için saç kremi önerileriniz nelerdir?
Saç derisindeki aşırı sebum üretimi yağlı saçlarla karşılaşmamıza sebep oluyor. Saçlarımız sönük duruyor ve kolay şekil almıyor. Parıl parıl parlaması da çok itici bir görünüm sağlıyor. Yağlanmayı önlemek için arındırıcı saç bakım ürünlerine yönelmemiz gerekiyor.
İçeriğinde bulunan Limon ve Yeşil Çay özü sayesinde saçların derinlemesine arınmasına, yağlardan kurtulmasına yardımcı oluyor. Benim önerim set halinde şampuanıyla birlikte kullanmandır. Böylece kısa süre içerisinde yağlı saçlardan kurtulabilirsin.
2. Head&Shoulders Arındırıcı ve Besleyici Saç Kremi
Yağlı saçlar için saç kremi
Kullananların önerdiği serilerden bir tanesidir, bunu da seri olarak kullanmanı öneririm. Saç kremi de keza aynı etkiyi gösteriyor. Saçları yağdan, kirden arındırarak derinlemesine temizlik sağlıyor.
3. Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Yıkama Öncesi Saç Maskesi
Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Yıkama Öncesi Saç Maskesi
Bunu da önermek istedim çünkü yağlı saça sahip olanların mutlaka denemesini istiyorum. Isırgan otu ve agav içeren bitkisel formülü sayesinde saçtaki fazla sebum miktarını dengeleyerek, arındırılmış saçlara kavuşmayı vaat ediyor.
4. Delia Detox Arındırıcı Saç Bakım Kremi
Delia Detox Arındırıcı Saç Bakım Kremi
Durulanan, kullananların memnun kalarak önerdiği, yağlı saçları derinlemesine arındıran saç kremlerinden bir tanesi. İçeriğinde mineraller bakımından zengin kil, yumuşacık saçların yolunu açan Chia yağı bulunuyor. Saçlara ferahlık ve yağdan, kirden tamamen arınmayı vaat ediyor :) Bir şans verilmeli.
En İyi Cevaplar