Evrimsel süreçle alakalı bir durum aslında.
Avam tabirle kuru g*t ve tahta gibi göğüslü bir kadın kalçalar dar olduğu için doğum sırasında çocukta defektlerin oluşmasına neden olabilir ve süt bezleri yetersiz olduğu için bebeği besleyemeyebilir.
hatta ter kokusu bile önemlidir bu noktada DNA'ya ve proteinlerine bağlı olarak salgılamış olduğu kokular kişinin farklı DNA ve protein yapısındaki kişilerden hoşlanmasını sağlar. Gerçi modern hayatın çilesi destekli sütyenler, envai çeşit parfümler vücudun nedeniyle doğru eş seçimi yapılamiyor artık.
Olay tamamen taş devrindeki atalarımızın b*k yemesi yani.
Evrimsel bir süreç.11 Yorumla- +1 yıl
:D hahahsha hiç güleceğim yoktu :D
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. erkeklerin ölüp bittiği kızdır. aslında hep zayıf kızlara bakarlar, zayıf kızları düşünürler teoride. ama balık etli kızlarla pratiğe geçerler. çünkü zaafları vardır. bakımlı, güzel, güler yüzlü, güzel yüzlü, akıllı bir balık etliye hiç bir erkek hayır diyemez.
çünkü; giydikleri yakışır, kıyafeti doldurur, ele gelir, bıngıl bıngıldır, hele bir de orantılıysa vücudu tadından yenmez. tabi aklı, kıvrak zekası da cabası.
zaten isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmalar silsilesinde de dünyadaki en zeki kızların %83.6 sı balık etli kızlar olduğu kanıtlanmıştır. (!)33 Yorumla- +1 yıl
Okurken fark ettim zaten fazla bilimsel :D çok teşekkür ederim cevap için :)
+1 yılBalik etli olmak gercekten igrenc. Ben 48 kiloyum165 boyum ve balık etli olmamak icin kilovermeye calisiyorum bence abaza yasli kart tipsiz erkekler haric hic bir erkek balik etli sevmez. Kizlar kesinlikle cok zayif olmali. Yag pis ve igrenc bisi. Yasasin tuum zayif kizlar. Balik etli olan kisim igrenc zayiflasin benceeee
39 Yorumla- +1 yıl
Bazi obur balinalar eksilemis. Az yiyin l*n az balinalar
- +1 yıl
ben zaten kilolu olduğumu kabul ediyor diyet yapıyorum yazdığım şeyi iyi oku
@elabensm - +1 yıl
bence zayıf olmak daha iyi elimden geldiğince kaçıyorum işte. balık etli iğrenç bişi 40 kilo olcam yavaş yavaş veriyorum da. bak kızım ben 2 sene evvel 60 kiloydum balık etli gibiydim yani berbat bişi herkes şişkosun derdi görmediğim eziyet kalmadı. gerçekten çok çirkin allah kimseye vermesin balık etli olmayı @elabensm
- +1 yıl
onlardan zayıf olduğum için yazdım öyle ayrıca yoksa bende şişman olduğumu kabul ediyorum
- +1 yıl
balıketli olmaktan iyi
+1 yılBalık etliden kasıt göğüsler ve kalça :) 45 kilo olup kalçası göğsü olanda var yani. Amaç belli burada
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Ne o oyle fasulye cubugu gibi tahtakurusuyla mi yaticaz vurdugun yerden ses gelecek tuttunmu ele geelecek hem dunyanin en seksi hatunlari balik etli degilmi. Bacaklarin ve kalcanin en hos gorunmesini balik etli olmak sagliyor kalin baldirlar genis kalcalar ve iri gogusler iste hatun boyle olur.
00 YorumlaBuradayım hayatım,
Nesi olacak dolgun vücudu o ballı yanakları ve gülümseyen yüzleri.
Emin ol zayıf hanımlar daha asil süratli ve tebessüm fakiri oluyorlar.
Ayrıca sarılınca hatuna kemik gelmeyecek eline o ne öyle yaaaa safinaz gibi ( temel reisin manitasi )00 Yorumla
+1 yılBalık etliden kastımız ne burada? Hadi hamsiyi geçtik. Çok küçük balık. O halde palamuttan mı söz ediyoruz? Bak o güzeldir. Boy kilo orantısı gerçekten güzel. Çipura ise kastımız, almayayım. Göbeği çok. Levrek... Çiftlik mi, deniz mi? Çiftliğin orantısı iyidir, ama tadı yoktur. Deniz ise çok uzun çok etli. Tek başına bitirilmez. Öyle balığı ben neyleyim.
Balinaya girmiyorum bile :)00 Yorumla
+1 yılaçık mı konuşum önce öpülecek yerleri var ne bilim ya sarıldın mı doyurucu_ bu se. sk doyurucuuluğu değil tam tersi sevişme douyuruculuğu. yani nasıl anlatırlır öptükçe öpersin. ama normal bir kız ne biim ya tutsan dayanamaz ki? sertlik açısından değil bu kavram tam tersi sevişme anında. gerçi ben daha el tutmadım canlı sek. si parayla arkadşlar götürdü ama neyse. işte ya? tatlılar. yala dondurma gibi.
00 YorumlaKimisine göre el avuç muhabbeti şöyleki ayak bilekleri ince yukari kalçalara doğru daha dolgun ve geniş buna paralel göğüs ve belde aynı orantıda bel çok kalin olmamalı vs erkek kafası işte herzaman daha çekici gelmiştir hee sen hatun olarak sexapaliteni kullanabiliyorsan merak etme peşinden kimse ayrilmaz 😁😁
00 Yorumla
+1 yılKürdan gibi olup sürekli "Hala kiloluyum zayıflamam" lazım diye başımın etini yiyeceğine, bir yerde yemeğe gittiğimizde ne yiyeceğini seçene kadar beni bayacağına balık etli olsun kendisiyle barışık olsun. Hem iki gram et ayıp örtermiş.
02 Yorumla- +1 yıl
Son cümleyi açıklarmısın? Anlamadım
- +1 yıl
"İki gram et ayıp örtermiş." kısmını soruyorsun sanırım. Bu bir atasözüdür. Kimi yörelerde çokça kullanılır. Kilolu kadınların baldırları daha geniş olduğu için genital bölgeyi kapatabilir. Sanki bir perde görevi görür. Bu sebepten olsa gerek böyle bir söz söylenmiştir.
Balık etli varken tavuk etine kim bakarki :) ele gelir giydiği yakışır kadınsıdır hatları düzgündür yürümesi hoştur özgüvenlidir onu yemem bunu yemem demez piknikse piknik mangalsa mangal der sadece otla beslenmez ve beslemez. Yaşasın balık etliler :)
00 Yorumla
+1 yılCanım kilo takıntısı falan diyenler olmus yalan. Ele geldikleri icin kısaca.
20 Yorumla
+1 yılMükemmellik ürkütücüdür. Balık etli kadının yalın bir güzelliği, sağlam bir duruşu olur :)
31 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay :D
Erkekler genetik olarak iri yapılı yani balık etli kadınlardan, büyük göğüslü kadınlarla evlenmek ister bunun sebebide Evi çekip cevirebilicek, çocuklarını besleyebilicek yani süt verebilicek kadınlar olmasıdır. yani binlerce yıldan beri gelen bir genetik bir olay.
00 Yorumlabence balık etli demek ne çok zayıf nede çok kilolu :) yani dolgun vücudlu yani buıda her erkegin hoşuna gider. kimse bir iskelet kadar zayıf bayanı begenmez ya da fil kadar şişman :)
00 Yorumla
+1 yılBenim fazla hoşuma gitmiyorda heralde sarılması falan tatlıdır veya şimdi sapıklık olarak algılamada oynaşma durumları oluyor daha hoşlarına gidiyordu dolu dolu olması
00 Yorumla
+1 yılAslında hepimiz fitness model kızlardan hoşlanıyoruz ama Türk kızlarının tembelliği ve sporsuzluklarından dolayı çıtayı en aşağıda tutuyoruz. Elimizdekiyle avunma diyelim.
00 Yorumlayürürken rüzgar uçurmasın diye sürekli elinden tutmak zorundasın. balık etlide böyle bir problemin yok.
01 Yorumla- +1 yıl
:DD
+1 yılAçıkça diyeyim. o kol kaslarının olduğu yere bak. işte tam oraları ellerle mıncırmak. sonra bel'de çok çekici olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılBalık etlinin çok geniş bir skalası var.
Ben çok hafif balık etli severim çöp adam gibi olmayacak bir yerini tutunca elimde kalır korkusu olmayacak. Ele avuca gelecek kısacası hem yuvarlak hatların etkilemeyeceği erkek yok.00 Yorumla
+1 yılBeyenme hissi geliyor icimden, ozel bir caba veya kendimi balik etli bayandan etkilenmek icin adepte edeyim alistirayim vb. dusunce ve uygulamam yok..
00 Yorumladolu dolu gelmesi lazım. bütünleşmek için. bunu açıklattırma bana şimdi anladın sen:)
favorim balık etli.00 YorumlaGenelde daha iyi sevistikleri icin. Dokunacak daha fazla yuzey alani sunduklari icin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n ben erkek olsan minik bişey isterim çocuğum gibi alıp hoplatcam falan karı gibi ki sevimli olmaz ki. Ki ben sisko biri olarak böyle düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes farklı işte :D
- +1 yıl
aynı fikirdeyim 38 kiloyu boşuna seçmedik. d
Vücudun o kıvrımları çok önemli. Yani iş üstündeyken sert kemikler pekde hoş değil :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılzayıf olsun her şey üstüne tam oturur kadınların doğumdan sonra kilo alma gibi geçirdiği dönem var
10 Yorumla
+1 yılbalık etliyi boşver de.. geçen gün sana mesaj atmıştım sizin tiyatroyla ilgili.. bir link gönderip hesabımı iptal etmiştim. o link doğru muydu? (bu arada nefes alsın yeter ) :D
01 Yorumla- +1 yıl
Evet profilin aktif değil 😕
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende zayıfım, sevgilim sarılınca belimden o inceliği hissetsin istiyorum seviyorum o durumu. balık etli olunca hoş olur mu ki
17 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baksana oluyomus :D
Cevap sahibi+1 yılOluyomuş valla şimdi ya sevgilim beni zayıf goruyosa dedim 😁 içime kurt duştu bak 😁
- +1 yıl
Eminim sevgilin seni her halinle seviyordur :) içine kurt düşmesin herkes balık etlilerden hoşlanmaz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
😉 😊
- +1 yıl
Eic 👍 balik et ne l*n sacmalik az yesinler
Belki sudan hoşlanıyor erkekler belki balık yemeyi seviyor her gün yerim diye düşünüyor ;)
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sarıldın mı hissedeceksin. Gömülceksin içine. Ne o sıska kuru merakı kızların.
00 Yorumlaele avuca gelecek ve vurdun mu ses gelcek :))
daha abartılı ise çoook tatlı oluyorlarr :P16 Yorumla- +1 yıl
Karpuz aliyosun afshdgcdvhd
- +1 yıl
Tabiki anladım adschghx :D
- +1 yıl
Herşey öyle ulu ortada söylenmez afdvdb d
Memeleri büyük oluyor diye
Aynı standartı tutturan zayıf kız daha tercih edilesi tabi..00 Yorumla
+1 yılÇünkü hatun dediğinde vücut kıvrımı olacak, vücut hatları belli olacak.. Ne yapalım öyle pipet gibi, kürdan gibi dümdüz hatunu?
00 Yorumla
+1 yılSarıldığımızda bir kemiğe sarılmak istemiyoruz da ondan :D Çok zayıf da değil, balık etlinin ötesinde de değil istediğimiz vücut... Tam ortada biryerlerde.
00 Yorumla
+1 yılVücut hatları daha belirgin ve daha dolgun oluyor, kadınlığını ortaya koyuyor. Yani çırpı gibi, çöp gibi birinde eline kemikler gelirken dolgun birinde eti butu geliyor, yumuşak ve dolu oluyor.
00 Yorumla
+1 yılErkekler doğası gereği sert bir yapıya sahiptir , kadınlarsa erkeklerin sakinleşecekleri bir liman yumuşak ve şevkatli bir yuva ana olma eğilimindedir yani onda yumuşak sayılır ondan balık etli
00 YorumlaTercih meselesi, fiziğin hakkını tam veriyor bence balık et o yuzden. Hemde balık et yani sonuçta balıkla bvir alakası olunca hafıza da ona benzer düşüncesindeyim :)
00 YorumlaMeşhur atasözümüz der ki;
YEMEĞİN SALÇALISI, KADININ KALÇALISI MAKBULÜDR.
Haklılar eti butu yerinde olacak ki tutunca eline gelsin. Kışın yorgan yapacan, yazın döşek. :))))00 YorumlaBalık etinde protein var kaslara iyi geliyor :p kusura bakma yapmasam uyuyamazdım eksilemek serbest :))
02 Yorumla- +1 yıl
Surda ciddi bisey soruyoz ama zudhc :D
+1 yılYanakları bol öpücek çok yanak var ondan olabilir mi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEl attınmı ele avuca gelsin diye balık etli severiz tahta gibi vajinadan ise yumruk gibi vajina tercihimiz erkekler olarak şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım :))
00 Yorumlaçünkü türk standartlarında balık etliler bile normal geliyor bize. sayıca çok fazla şişman hem cinsleriniz var
00 Yorumlazayıf olmak erkeğe mahsustur... kız dediğin balık etli olacak... ama şişko olmayacak... 1.60 boyunda 60 kilo iyidir...
00 Yorumlakadın dediğin tahta gibi olmayacak, hatları belirgin olacak.:-))) erkekler arasında dendiği gibi ; ele gelecek
10 Yorumla
+1 yılbu tamamen balığın lezzetli olan etiyle alakalıdır sanırım :) yoksa balık etli kadınlarla bir alıp veremediğim , bir sıkıntım , bir derdim yok:)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. çok zayıf benim bile hoşuma gitmiyor nedenimi var kız
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim sordum herkesin farkli yorumu varmis baksana :D
- Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılGönül kimi sever belli olmaz ben önceden balık etli olsun derdim ama bu devirde evlendikten sonra kızlarda bir kilo alma potansiyeli olduğu için zayıf olsun zayıfff :D
00 Yorumla
+1 yılbalık faydalı. omega 3 5 8 10 12 faln diye alayına gider ve atar yapar :D
00 Yorumlabalık etli değilde kendi cüsseme göre birini istiyorum.. çok zayıfta olmasın kiloluda.. normal olsun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılZayıfların neleri hoşuna gidiyorsa balık etlilerinde tam tersi işte ;)
10 Yorumla Omega 3, B1, B2, B6, B12, çinko, selenyum, fosfor, magnezyum gibi minarelleri içeren güzide kadınlardır :) Limon sıkıp yendiği taktirde tadına doyum olmaz..
Not: Soğanı fazla kaçırmayın, hazımsızlık yapıyor..00 Yorumla
+1 yılKilo sevilmez, zayıf yenilmez.
Elde kaldı balık etli :)00 YorumlaBende balık etli seviyordum, taki çıplak görene kadar :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Balık etli kastı sadece zargana balığından ibarettir:/
00 Yorumla
+1 yılNesi olabilir bayan soran fiziği tabiki daha cekici geliyo sibel can gibi :))
00 YorumlaAnlatırdımda herkesin sokaklara dokulup sevişeceğinden korkarım o yüzden sadece rakı balık iyi gider diyorum :)
00 YorumlaBalık etki kız çünki iskeletle birlikte olamazsın bı laf vardır yemeğin salçalısı kadının kalçalısı eline gelmeli yani kapiş
00 Yorumla
+1 yılbalık etli kızların nedense daha doğal ve daha güzel yüzleri oluyo,, özellikle ortalama boyda kumral uzun saçlı balık etli kızlar favorim
00 Yorumlayatakda iyi oluyor, yorgain altind kaybolup gitmiyor, varligiyla bedeniyle iliski sirsinda iyi tatmin ediyor, etli butlu tavuk gibi yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de balık etli bir hatuna benziyorsun bilmen lazım.
14 Yorumla- +1 yıl
O yuzden soruma cevap vermen lazim
Cevap sahibi+1 yıl:))
Peki.
Balık etli güzel his veriyor.
Sarılırken bile dolgun dolgun geliyor teni, vücudu, yumuşacak başını koy yasla.
Zayıf kuru bir vücutta bu his olmuyor o nedenle balık etli hoş geliyor.
He dersen bu hislerin daha fazlasını tombiş hatunlarda hissedersin evet öyle ama o da görsel anlamda göze hitap edemiyor o nedenle balık etli hatun tam kıvamında oluyor.
:)
Umarım anlatabilmişimdir.- +1 yıl
Cevap için teşelkür ederim :D
Cevap sahibi+1 yılrica
Gizli Üye(30-35)+1 yıl163 boy 54 kilo balık etli kavramına dahil mi acaba?
06 Yorumla- +1 yıl
Değildir bence ama başkalarınada sormak lazım. Bu boyda balık etli olmak için aşağı yukarı en az 60 kilo olmalı. Tabi bu benim görüşüm
Cevap sahibi+1 yıl:(((((((((((((
Cevap sahibi+1 yılbelim ince evet kalçalarımda biçimli dolgun yani
- +1 yıl
Hmm iyisin o zaman bazi kizlarda kemik yapisi kalcayi oldugundan buyuk gosteriyo buda direk beli inceltiyo bu durumda fazla ete gerek yok tabi cunku hos bir goruntu cikiyo ortaya bide bacaklarin guzelse tamamdir yani kalcadan asagi dogru incelerek ve duz iniyosa hani o iki bacagin arasinda bosluk olmiycak anliyomusun parantez gibi duz olacak iste o zaman harika olur oylemi sendede
+1 yılYemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememiş atalarımız :D
00 Yorumla
+1 yılDokunduğunda ellerine kemik yığını değmesi hoş değil bende erkek olsam bende balık etli isterim ^^
00 Yorumla
+1 yılhayatta işim olmaz bıngıl bıngıl hatun bana göre değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat