- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHangi kadın/erkek ilk evlendiği günkü gibi kalıyor ki? İster istemez biraz kilo biraz tembellik biraz ordan biraz burdan bir şeyler oluyor. Hiç bir şey olmasa bile bir şeyler mutlaka oluyor ;)

;) ;) ;) 18-24 yaşlarında 1,65 cm biri 50 ila 53 kilo ağırlığında ince belli sağlıklı bir hatun olmalı ;) beslenme spor ve dinlenmeye önem vermeli ;) şahsen ben 1,65 cm boyunda bir hatun tercih ediyorum ama 70 75 kilo çok ağır. Hatun hasta olsa kucağıma alıp hastaneye götürebilmeliyim ;) kadınlar kendilerini taşıyabilen erkekleri tercih ediyor.

Taşırım ;) 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekten erkeğe göre değişir. Ben mesela obez kızlardan hoşlaniyorum özellikle kilosu en az 100 olan hatta 200 300 kilolarda olan kızlardan çok hoşlaniyorum internetten SSBBW diye bakabilirsin. Kimi de anorexilerden kimide zayıflardan kimi de ideal kilosunda olanlardan olanlardan kimide balık etlilerden kimi de fazla kilolulardan kiki de aynı ben gibi obez ve morbid obezlerden hoşlanırlar. Sakına başkası için kilo alıo verme, kendini hangi kiloda mutlu hissediyosan o kiloda ol l eğer kiloyu kafaya takmiyorsanda ye, iç, yat ve hayatın keyfini çıkart boşuna göbeğim büyüyor ve kilo alıyorum diye dert etme bence çünkü benim gibi obez ve morbid obezlerden hoşlananlarda var, ayrıca seven her türlü sever ama kac kilo olursan ol bakımlı olmak her dâim önemlidir, ben şahsen en az 100 kilo olup hatta bırak 100 kiloyu 200 300 kilo olup gayet bakımlı, gayet süslü, gayet açık ve gösterişli kıyafetler giyen (dekolteli kıyafetler, kısacık şort ve etekler, taytlar, bikiniler vs.) ve gayet özgüvenli olup kilolarıyla son derece barışık olan ve yağ vücuduna tamamen eşit oranda dağılmış olan, doymak nedir hiç bilmeyen ve yedikçe yiyen kızlardan acayip hoşlaniyorum. Bence kiloları kafana takma. Ye, iç, yat hayatının tadını çıkar boşver kiloyj sen seven kiloyu dert etmez zaten bakımlı olursan her türlü çekici olursun.Çirkin kadın yoktur sadece bakımsız kadın vardır, her kadının ayrı bir güzelliği vardır ayrıca bakımlı olmak demek kesinlikle ve kesinlikle fit olmak demek değildir.300 kilo olup ne bakımlı kadınlar var SSBBW diye arat internetten görürsün zaten o kategorideki kadınlar çok hoşuma gidiyolar :)Özellikle SSBBW Porcelain fox a ve SSBBW juicy jackie ye bi bak derim.
232 Yorumla- +1 yıl
İlk kez duydum bunları
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Benim gibi bir sürü erkek var fakat kendilerini belli etmiyolar yoksa benim gibi morbid obezlerden hoşlananlar var.
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ feederism fetişi diye geçer hatta
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ bu fetişi araştırabilirsin. Benim gibi erkdkler 200 300 kilo çok aşırı kilolu kadınlardan inanılmaz hoşlaniyolar. Fit seven biri fit kadınları nasıl seviyosa ve çekici buluyorsa ben gibi bu fetişe sahip olanlarda 200 300 kilolardaki kadınları aynı şekilde sevip çok çekici buluyoruz, fakat bakımsız olup orasında burasında çatlak ve vücudu orantısız olanları bende çekici bulmuyorum ama yukarıda belirttiğim gibi gayet bakımlı olursa ve yağ vücudunun her yerine orantılı bi şekilde dağılmışsa inanılmaz derecede hoşuma gidiyo bu 200-300 kilo kadınlar. Özellikle dizlerine sarkan o kocaman göbekleri benim çok ilgimi çekiyor ve seks esnasında daha da zevk vereceğini düşünüyorum. Her yerlerinden yağlar fıskırması vücutlarının jöle gibi sallanması yokuş ve ya merdiven çıkarlarken ve ya koşmaya çalıştıklarında nefes nefese kalmaları falan bunlar beni inanılmaz derecede tahrik ediyor. Bakımlı, süslü, açık saçık ve gösterişli giyinip yağları vücutlarına eşit oranda dağılmışsa bide eğerki kilolarıyla barışıklarsa (en önemli şey kilolarıyla barışık olmaları olmazsa olmaz) bide hiç doymak bilmemeleri sürekli yedikçe yemeleri ve 2 kişilik yer kaplamaları inanılmaz tahrik ediyo beni. Kusura bakma baya gevezelik yaptım🤣. Napim kimseye bòyle anlatamadım bitek sitede insanlarla böyle konuşabiliyorum gerçek hayatta 1 arkadaşımdan başka hiç kimse bilmiyor bu fetişe sahip olduğumu ve böylesine çok aşırı şişman kadınlardan hoşlandığımı bilen yok. şu an senle sohbet etmek bana öyle iyi geldi ki...
- +1 yıl
Böyle biriyle yattn mı hiç
- +1 yıl
Ve ilk ne zaman farkettin bu durumu
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Hayır şuana kadar hiçkimseyle cinselliğe girmedim
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Daha küçücük çocukken fark ettim hep bu kadar inanılmaz derecede şişman kadınların hayalini kurardım
- +1 yıl
En iyisi 👍🏻
- +1 yıl
Etrafmdaki kadınlar kiloluuydular bu denli
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Çevremdeki insanlar benle belkide dalga geçerler diye söylemedim kimseye, dalga geçseler gerçi umrumda bile olmaz ama yinede bos insanlarla uğraşmak istemiyorum. Hep yukarda anlattığım özelliklere sahip 200 300 kilolarda olan kadınların hayallerini kurarım küçüklüğümden beri. Cinselliği keşfetmeden öncede hep çok ilgimi çekerdi bu kadınlar.
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Gerçekten mi?200 lilolarda olan var mıydı?
- +1 yıl
200 lü 300 lü kilolarda olan bu denli şişman olup saydığım özelliklere sahip olan? Bu tarz kadınlaar pek cevrede yok çünkü, genellikle bakımsız oluyolar ve çok bol şeyler giyerek kilolarını gizlemeye çalışıyolar
- +1 yıl
Klavyem öyle duzeltmiski cümle tamamen farklı oldum. Senin etrafnda var mı demek istedim.
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Benim etrafımda yok. l böyle birileri. Türkiyede pek yoklar ne yazık ki🤷🏼♂️
- +1 yıl
Ne yazıkki değil şükür ki... Çünkü aşırı kilo sağlkszlk getirir. Öyle bi kadının kalp damar sorunları solunum sıkıntısı çok fazla olur. Obezite bı hastalıktır.
Cinsel anlamda senin ilgini çekseler de kilolarından kurtulmaları gerekiyor. Sağlık herşeyden önce gelir. Sana eğer Türkiye de varsa denk gelir umarım - +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Şahsen çevrede bu kadar şişman ve saydığım özelliklerde kadınlardan olsaydı ve şuanki sevdiğim kızı sevmeseydim eğer birtanesine çoktan talip olmuştum bile.
- +1 yıl
Sevdiğin kızın ölçüleri nasl
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Doğru diyosun ama cidden çok aşırı derecede ilgimi çekiyo bu tarz kadınlar. Şuanda sevdiğim kız kilolu olmaması dışında bütün bu özelliklere sahip. Ahhh bide keşke kilolou olsa... Ama olsun ben onu her haliyle seviyorum😊. Bi tek kilosu yok onun dışında gerçekten tam arzu ettiğim gibi bir kız 😊
- +1 yıl
Şanslsn o zaman sen ☺️
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Sevdiğim kız şu an 1.56 boyunda ve 48 kilo. Kilosu olmaması dışında bi sorunu yok tam düşlediğim gibi bir kız fakat kilosu yok işte 😅. Ama belkide şişmanlar baya belli olmaz birden kendinj yemeğe verip 30 kiloyu aniden alanlar var oda zaten bu aralar gece yemek yiyo baya😅. Keşke oda bu kadar çok fazla kilolu olsa...
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ İşte öyle. Beni dinlediğin için çok teşekkürler🙏🏻. Eğer merak ettiğin bişi varsa çekinmeden sorabilirsin. Yeniden çok teşekkürler🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim ben de yeni bişey öğrenmiş oldum☺️
- +1 yıl
Umarım sağlksz olmayacak derecede kilo alır sevgilin
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ İnş alır ama şuanda sevgilj değiliz ama olacaz inş 😊Pandemi nedeniyle daha konuşamadım onunla. Rüyaların anlamlarına inanır mısınız bilmiyorum ama benim rüyalarımı anlamlarında hep onla çok mutlu olacağımız ve ömür boyu birlikte olacağımız yazıyor umarım nasip olur😊İyi akşamlar diliyorum😊🙏🏻
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Eğer bu fetişle alakalı daha merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz hem bende bu konu hakkında sohbet edecek biri bulmuş olurum😊
- +1 yıl
Rüya tabirine nereden baktn
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ Rüya tabirine bakyığım siteye pek dikkat etmiyorum açıkçası ama bazı rüyalarda birden fazla siteye bakiyorum ve hepsi aynısını söylüyor😊Genellikle googleın önerdiği en baştaki sitelere bakiyorum ve şuana kadar gördüğüm rüyaların çoğunda onunla birlikte çok mutlu olacağımızı ve onun bana ömür boyu gayet iyi bir eş olacağı yaziodu. Bu genel olarak böyle hangi rüyaya bakarsam gendllikle bu tabiri gorüyorum, hep Allah'a dua edip duruyorum. Sabah namazını bitirdikten sonra 20-30 dakika boyunca dua ediyorum hatta ayaklarım bile uyuşuyo artık😁. Umarım nasip olur bide baya kilo alsa mükemmel olur.
- +1 yıl
Mehmet Emin Kırgil in youtube sayfasına bakmanı öneririm tabir için. :)
- +1 yıl
İnsAllah hakkında hayrlsı olur☺️
- +1 yıl
@Kelebek_Etkisi_ İnşallah, tekrardan teşekkürler bu konu hakkında sohbet edebilecek birini bulabildiğim için iyi akşamlar diliyorum
- +1 yıl
İyi akşamlar ☺️
165 cm boyu olan bir kızda 75 kg fazla olmaz mı? En fazla 65'te kalmalı galiba :) ama tabi ki tahta gibi kızları hiç beğenmem açıkçası. O yüzden vücudu oturmuş 30 ve üzeri kadınlar daha hoş ve çekici geliyor bana.
10 Yorumla
+1 yılBence vücut seklin duzgunse çok beğenirler. Mesela kıvrımların ölçülerin orqntiliysa bayılırlar
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılSever sever. Sen kendin ol yeter ki. Kilona aşık olmayacak ya. Karekterin önemli.
50 YorumlaFiziği güzel olup da suratına bakilmayacak kızlar da var balık etli olup çok güzel kızlar da yakışan var yakışmayan var canım bence takma
30 Yorumla
+1 yıl70 75 kilo nedir kadında yaa... kızlar kendinize gelin spor yapin kilo verin.. avrupalı bir kadın görünce estetik vucuduna bakakaliyoruz ne yalan soyleyeyim..
(Bana soracak olursaniz kiloma dikkat ederim sporumu gerektiginde yaparim. Bakimimi yaparim. Siz de cabalayın biraz :)10 Yorumla
+1 yılŞimdi hamsi de bir balık , palamut da , orkinos da , bu rakamlara bakılırsa bu kişi orkinos oluyor🤭🤭 o zaman Soru şu olmalı hamsi mi seversiniz palamut mu orkinos mu 😂
10 YorumlaZevkine göre degisir vücuduna iyi bqkman lazım en azından sağlığın için estetik vücud her zaman dikkat çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇüş be kızım kilolarına da kulp bulmuşsun ya ne diyeyim. 165 boyda 75 kilo hiç de balık et olmaz bildiğin löpür löpür et olur
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen yerden bitme 75 kilolar size de selam 😂👋
- +1 yıl
Ben 67 kilo olup gayet fit biriyim 🤷🏼♂️
Cevap sahibi+1 yıl@Deniz_uysal_67 Yahu boy kilo oranına göre. Sen 180 isen o kilo ile tabii olursun
- +1 yıl
Bütün eksileyenler şişman değil demek istiyorum.
Herkes balina etli bilmem ne yazmış çok mu komik? Üstünüze otururuz ezilirsiniz hepiniz
40 YorumlaBalık etli değilsin sen sadece biraz fazlan var ama giderin var yani sevilirsin
00 Yorumla165 boyu olan en fazla 50 kg olması lazım 180 im ben 70 kiloyum :d
00 YorumlaErkeklerin değil senin ne sevdiğin önemli.
60 Yorumla
+1 yılSen balık etli olmuyorsun, üzgünüm ama biri sana bu gerçeği söylemeliydi
00 YorumlaEvet. Daha kadınsı ve çekici oluyor. Hatlar orantılıysa.
00 YorumlaKime sorarsan sor kimse zayif kemikli kizlari sevmez ben bayirlirim balik etlilere sen tam iyisin off yani beni eklesene burda takip istegi att ben atamiyorum ya
10 Yorumla
+1 yıl195 boyunda erkek olarak balık etli kilolu kizlar daha tatlı
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGöbeğin organına kadar sarkmıyorsa hiç bir sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılbayılırız. etli kız candır
10 Yorumla
+1 yılkanka sanki o balık etlilikten çıkmış şişmanlığa yol almış
00 Yorumla
+1 yılSenin balık et değil kilo dkdj
20 YorumlaKalbi güzel ilanı sever
20 Yorumla
+1 yılKimi erkekler seviyor
10 Yorumla
+1 yıltaşıyamıcağım hatunu sevemem
00 YorumlaBalık etli kadın nasıl oluyor 🤔
00 Yorumlanormal olanı severim...
00 Yorumlaona balık et demiyoruz balina bir balık değildir
00 YorumlaBu balık etli düzeyini biraz aşmakta bence
00 Yorumla
+1 yılBahsettiğin boy - kilo fazlaca şişman.
00 Yorumla
+1 yılBu bildiğin balina, sevmem
00 Yorumla
+1 yılYok zarif ince seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler için nefes alsın yeter.
00 Yorumla
+1 yılben sevmem ama seveni çoktur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBayılır orantılı Eğer orantılı bir vücudum varsa
00 Yorumla Evet neden sevmeyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etli mi oluyor o kilo 😂😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılBenim ilk tercihimdir baliketli kadinlar
00 Yorumla
+1 yılBana göre değil ama hastası çok
00 Yorumla
+1 yılyok ben sevmem.. kurbanlık dana mı alcam kendime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl165 boya 70 kilo şişman oluyor direk
10 Yorumla
+1 yıltatlı oluyolar :)
10 Yorumlayanında rakıda varsa ooff
12 Yorumla
+1 yılSen yazdığın boy kiloda biri balık etli olmuyor
20 Yorumla
+1 yıl70 kilo iyi 75 fazla bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞişmansın balıketli değil.
10 Yorumla 165 boy 75 kilo balinaetli 😂😂
20 Yorumla
+1 yılsever bence önemlisi kalp
10 YorumlaSeverim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen seviyorum
00 Yorumla Severim.
00 YorumlaFazla gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılBen o kiloda sevmem
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılSeven var
00 Yorumla bazı erkekler seviyor fakat ben sevmem
00 YorumlaGüzelmiş olur
00 YorumlaBelki evet belki hayir ahsb
00 Yorumla
+1 yılHmm başka
00 Yorumlahayir
00 Yorumla
+1 yılBi 5 kilo verirsen severler her pozisyona girersin
00 YorumlaÇok severim
00 Yorumla
+1 yılGöğüsler dolgun mu