Gerçek olan bir şey var ki insanoğlu var olduğu günden beri balık etli, kıvrımlı, dolgun kadınları seve gelmiş. Yeri gelmiş kadın dediği avuca gelecek demiş, yeri gelmiş kemikleri batmayacak demiş, ama hep balık etli kadınlara olan sevdasını dile getirmiş.Sizce erkekler balık etli kadın sever mi?
İlk çağlardan bu yana insan genetiğine işlemiş kadındır kanımca. Doğurganlık, dayanıklılık, güç, vb. kriterler sebebiyle ilk çağlardan bu yana en çok beğenilen bu sebeple insan genetiğine kodlanan kadınlardır. "Ne o öyle tahta gibi?" diye yakınılan kadının pozitifidir. :) Şahsen hastayım böyle kadınlara.
Balık eti olarak kalacaksa balık eti candır, ama sonrasında kilo almaya devam ediyor genelde ve hala da "balık etiyim ben şişman değilimkiiii, biraz göbeğim çıktı o kadaar" demeye devam ediyorlar ne yazık ki :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama balık etli kadın daha çekici duruyor düzgün fizik yuvaklak kalçalar portakal gibi dik duran göğüsler hafif ince bel güzel durur çuval giyse yakışır 😂
bana göre bunlar balıketin altında ama esas dikkat edilen şey kilo vs değil bence kıvrımlı olmak yani hatların olması ^^hatun^^ kelimesinin bedene de yakışıyor olması
Ben et sevmiyorum. Kemikciyim benn:) kaburga kemiği 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zayıf zayıf zayıf. Artık anlayın ya zayıf. Mankenler niye balık etli değiller çünkü zayif olmak Zerafettir ve güzelliktir. Dişilerimizde kendini kandirmasinlar artık balık etli kilo lu seviyorlar diye. Alakası yok daha 20 24 yaşında 55 60 kilo ise 30 unda 40 ında patates çuval gibi olur be.
@Iyogi boy orantısi önemli evet. 160 boyunda birisi için 45 50 kilo arası gayet uygun. Ama bakıyorsun kız 155 diyorum balık etli seviyorlar 55 60 kilo ile kendini çok alimli sanıyor. Evet boyun 170 ise 55 kilo gayet iyi.
çok severim zaten hep fit olanlar manken gibi zayıf olanlar denk geldi, balık etli şöyle etli butlu, denk gelmedi gitti, bir gelse çok mutlu olacam ve mutlu edecem söz veriyorum😊😊😉
Evet severiz ama bir yere kadar gider o ilişki eğer ten uyumu yoksa duygusallık falan yoksa ne kadar güzel olursa olsun uzun sürmez o ilişki ama sonuçta severiz balık etli
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Balık etli sevilmezmi ya balıl etli kadın candır can aşkı ise heyecan beraber hayatı paylaşmak ise bambaşkadır Yaşasın balık etliler 😁😁
erkekler aslında asık olmak ıster ınanmak ıster gozu hıcbırseyı gormıcek kısılerı sever ve arar tabı bunların zıttı olan erkekler de var aynı kadınlarda oldugu gıbı acıkcası bır erkek bır kadınla yenıden dogmak ıster balık felan hıkaye yanı acıkcası
benim tercihimce kadın dediğin ince belli olucak nereye çekersen oraya gelecek tabikide balık etlli çok güzel kadınlarda oluyor kişiye göre değişkenlik gösteriyor
beyazorkidem hnm balık etli kadınlar ayrı bir devlet devlet içinde atom bombası gıbı ne ararsan mevcut popo dersen popo meme dersen meme herşey mevcut :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Balık etli kadın diyorum hafif kiloda tadina doyulmaz ne demişler yemeğin salçalisi kadının kalçalisı 😋🙂