Ben crop çok seviyorum ama kışın oversize mont içine giyiyorum evim çok sıcak araçta sıcak e girileb mekanlarda sıcak oluyor illa ki kat kat giyinmeyi sevmem twist ve pull & bear bak dicem ama onlarda biri inditex grubu genel genel art Work çalışmalarına göre moda şekil alıyor ve bir süre daha böyle gidicek mark spencer ve tchibo ya bakabilirs mavi ye de o onlarda uzun sweat vs oluyor😉
Valla anlamıyorum gerçekten, bi kiyafet cikariyorlar herkes onu giymek zorundaymis gibi. Digerlerini bilincli olarak ya kaldiriyorlar piyasadan ya da fiyatlarini yukseltiyorlar. Yani illa bunu giyeceksin. Giymiyorum ya giymiyorum lanet olsun.
Gerçekten giydirmek için zorluyorlar. İstedikleri parçayı çıkartsınlar kim neyi giymek istiyorsa giysin sorun yok ama alternatif parçaları da raflarda tutmaları lazım
Anlaşmış gibiler ya. Gerçekten ilerisini dusunemiyorum. Her gun farkli bir yerimizi acmaya calisiyorlar bu isin sonu hayrola. Hadi biz bilincliyiz neyi giyip giymeyecegimizi secebiliyoruz ama herkes özellikle cocuklar sürü psikolojisine giriyorlar. Bundan onda bir sey yok ama ben cok farkli seylerin cikartilicagini dusunuyorum
Hehe sonbahar demiş geçen kış böyleydi kızın biri sırf göbeğini göstermek kendisini teşhir etmek için yerde kar var hava soğuk rüzgarlı böyle geziyordu.
Kıyafet konusunda özgünlüğü öğrenebilsek keşke. 🙄Mantar gibi her yerde aynı kombineler. Bir ara taytlar vardı parlak parlak o kasirga bitti gibi simdi de crop kasirgasi basladi. Bana estetik de gelmiyor bu crop nedense.🙄
Sevgilimle alışverişe gittik her kıyafet aşırı açıktı. Her tişort crop her etekte de yırtmaç vardı. Yani insanları zorla belirli kalıplara sokmaları hoş değil.