taytımın içine bir şey giymiyorum belli oluyor çünkü ama üşüyorum ya havalar da soğudu. napsam? kızlar siz ne yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
galeri3.uludagsozluk.com/.../...ashkova_204394.jpg
Cep sobası var ondan alıp popona sok sıcak tutar70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılüstüne giy o zaman :))
64 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı cevap :D:D:D
- +1 yıl
hahaha :)))
- +1 yıl
hehe :p teşekkürler
+1 yılbu havada tayt mı giyilir, ben üşüyorum diye taytın üstüne pantolon giyenlerdenim fhdhftdf
71 Yorumla
Taytınıda çıkar burdaki arkadaşlar yardım etcek sana
115 Yorumla- +1 yıl
Helal hatun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
143Cevap
Pkk partisindeki bir karı da senin gibi yapmış arkasında sinekler uçuşuyo
m.uludagsozluk.com/.../#PhotoSwipe141331238325630 Yorumlaİyi fok yiyorsun. Bunu daha uygun bir anlatımla da sorabilirdin. Dikişsiz iç çamaşırı diye bir şeyden haberin yok mu hadi olmadı... amaan kime neyi anlatıyorum zaten teşhirden çekinmiyorsun sal gitsin yavrum sal
30 Yorumla
+1 yılSene 2014 :) Dikişsiz iç çamaşırları var :) Ama şuna açıktan ben teşhiri seviyorum diyebilirsin biz bizeyiz :)
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyinin ve poponun seklinin görünmesi daha mı iyi?
Tövbe bismillah senin gibi beyinsiz hemcinslerimden utanıyorum sonra da yok erkekler abaza yok baktılar dersiniz!!140 Yorumlaiçine giydiğin don seni ısıtmaz zaten bunu niye özellikle belirttin ki? ama tayt kışın çok üşütüyor haklısın, dar jean bile öyle , ben giymiyorum açıkçası sağlığım önemli yani , kışın en güzeli kadife pantolon
41 Yorumla- +1 yıl
On numara bea yıldız
Moda & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. 22 Yorumla- +1 yıl
kim hyuna'yı bilir misin :D
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİçine bir şey giymediğinde o da belli oluyor olabilir...
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerizekalı! Hemcinsim bu kadar aptal oldugu sürece karşı cinste abaza olacak.
tayti da giyme ablacim oylede şeyinin şekli görünür, ayıptır!111 Yorumlabir değişiklik yap taytini bir şeyin içine giy.. Bu şekilde ısınma sorununu çözeceğini düşünüyorum. Ya da kuruya fazla yüklen doğal gaz neticede sıcak tutacaktir.
00 Yorumlalazım mı?
https://i.hizliresim.com/kY92ry.jpg60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliç çamaşırın belli edecek diye korkarken bütün malı meydana dökmek neyin kafası ben onu anlamadım. sendeki kafa benden uzak dursun...
40 Yorumla
+1 yılYanıyorum demiyorsunda üşüyorum diyorsun. Yemezler. Canın başka bişeyde giymek istiyor galiba. Sıcak tutan ya da ısıtan birşeyler bulabilirsin. Ya benim derdim başka diyorsan da saygı duyarım. Hangi podyuma çıktığını söyle bende geleyim izlemeye.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizim tayt giymek zorundamisin. ? Ya ben cok kotu oluyorum bide balik etli falansa kiz sallaniyo poposu kizin ic camasiri tutuyo allahdan one yaa fena organzma oluyorum tatlim erkeklere isgence oluyo yapmayin yaaaa olmazmiiii bitiyorum icim geciyo kizim yaaaa
10 Yorumla
+1 yılAltı üstü çamaşırın çizgisi belli olacak. Bence poponuzun şeklinin belli olmasından iyidir.
20 YorumlaTebrik ediyorum keşke çemkiren kızlar da senin gibi giyinse demek geliyor içimden nedense :) gerçi bana göre troll sün %99 ya neyse
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim. :(
askerde sıcak tutan jeller var yattığın yere sürüyon onu üstünede birsey serip yatıon o havayla tepkime sonucu bolbol sıcak üretiyor ateş almadan...1-2 şişe lazım sana...
00 YorumlaBende gitmiyorum ama kışın taytlarımı kalın alıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılkalın taytlar rahat mı
+1 yılya tahrik etmeye çalışan bir kasarsın ya da abaza bir erkek
40 Yorumla
+1 yılÜşüdüğünü hiç sanmıyorum sen yanıyosun orandaki sıcaklığı hisseder gibiyim senin;-)
10 Yorumla
+1 yılBu havada tayt mı giyilir bari tayt gibi olan kotlardan giy.
10 Yorumla
+1 yılTamamen erkek cekme amacli yazilmis bir soru :D hala var mi sizden yahu, sahsen cok guluyorum :D
20 Yorumla
+1 yılOnun yerine tanga giymeyi deneyebilirsin mesela. Hem araya da kaçmaz. Ha tanga kaçar o ayrı.
12 Yorumla- +1 yıl
Afedersin de içimde kalmasın diye soruyorum. Sanane :D
+1 yılben taytın içine yün içlik giyiyorum sıcak tutuyor :D
30 YorumlaTüm abazalari bir yere toplayip imha etmek için güzel bir numara 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız belli oluyor derken vajina dudaklarını kastettin sanırım bilerek gösterme çabası falan ;) Transparan tayt giy sen en iyisi ıslanınca beyaz beyaz belli edersin şeyini.
055 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDudaklarını büzme öperlerrrr :D
Soran+1 yılsapuk :((
Cevap sahibi+1 yılSapık değil istekli:) ruj sürüyor musun bakalım ona da :))
Soran+1 yılya git hadiiii
Cevap sahibi+1 yılOldu canım, sen gel oranı buranı anlat sonra da git hadi :)))
Soran+1 yılya sanane? :p
Cevap sahibi+1 yılTayt diyorsun altındaki şey diyorsun şeyimin canı çekti be :)
Soran+1 yılbirak seyimin pesini :(
Cevap sahibi+1 yılİkisine de yapıştırıcı sürdüm sen anlamadın ama azıcık ucuna değdirdim yapıştılar birbirine artık kaçamazsın :)
Soran+1 yılgit hadii. s
Cevap sahibi+1 yılGidemiyorum ki şeyin şeyimdeee :|
Soran+1 yıloff sapikk
Cevap sahibi+1 yılSesin sapık hımını yiyimm bu soruyu sorma amacını biliyoruz ;)
Soran+1 yıliyi ki bir sordukk
Cevap sahibi+1 yılEe daha giyiyor musun tayt ;)
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılDar mı altına ne giyiyorsun?
Soran+1 yılkalın tayt aldım onun da içine bişey giymiyorum ama kalın üşümüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇizgi belli olmuyor mu :) Ya aşağı inerse malın meydana çıkarsa
Soran+1 yılkim indircek be
Cevap sahibi+1 yılBiri şaka yaparsa ;) Üstüne ne giyiyorsun genelde
Soran+1 yılkısa askılı
Cevap sahibi+1 yılGöğüs dekoltesi var mı? Kısa derken popon açıkta yani
Soran+1 yılevet var öyle ne yani olamazzz mıı
Cevap sahibi+1 yılOlur tabiiii. Göğüslerin büyük olmalı ;)
Soran+1 yılbüyük kocaman.
Cevap sahibi+1 yılYürürken sallanıyor mu sütyen giyer misin
Soran+1 yılgiymem genelde sallaniyo ama cok degil
Cevap sahibi+1 yılTahrik olmuyor musun sen :) Peki aç aç bakan gözler?
Soran+1 yılbakan bakar banane yaa
Cevap sahibi+1 yılYa ellemek isteyen olursa onları
Soran+1 yılyok artık sokakta o biraz sıkar
Cevap sahibi+1 yılTenhaya çekersem seniiiii ;))
Soran+1 yılçekemezsin
Cevap sahibi+1 yılNeden güçlü müsün
Soran+1 yılsen kimsin ki sokagin ortasinda cekiyosun beni. bagiririm
Cevap sahibi+1 yılAğzını kapatırım sapığınım hahaha
Soran+1 yıl:+((((
Cevap sahibi+1 yılŞaka tabi ki ama canım çok çekerse sana yaklaşır usul usul ellerim memişlerini :))
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılKabul ediyor musun :) canlan hadi konuşuyoruz şunun şurasında ;)
Soran+1 yılbay gizli artık susar mısnnn
Cevap sahibi+1 yılMaalesef cicim özele geçelim istersen
Soran+1 yılniye
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sohbet bitsin istemiyorum daha akıcı olabilelim diye
Soran+1 yılne konuşacağız ki.
Cevap sahibi+1 yılNe istersen ben seçenek sunarım sen seçersin emin ol sıkmam eğlenceli biriyim
Soran+1 yılnasıl konuşacağız
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen hangisi kolayına gelirse benim tavsiyem özele geçelim ilk
Soran+1 yılya boşver neyse amaaan. s
Cevap sahibi+1 yılDeme öyle bak şunlardan birini seç tatlım :) Bilim teknoloji kültür aşk meşk ya da cinsellik tercih senin?
Soran+1 yılgizliyiz :p
Cevap sahibi+1 yılKim açar ismini ilk :)
Soran+1 yılben açmam. açarsam mesaj kutum dolar.
Cevap sahibi+1 yılBen açtım yaz hadi :)
+1 yılYani cevabı bu denli belli olan bir soruyu sormak... Tayt giymezsin, olur biter.
00 Yorumlabencede hiçbirşey giymeyin sonra bu erkekler niye bize bakıyor dersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılbakma
+1 yılCanım belli olmayan çamaşırlar var. Yanlış yapıyorsun. Eğer güzel bir popon ve bacakların varsa risktesin. Tenha yerlere girme o şekilde :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDağcıların kullandığı cep sobaları var taytın içine ondan koy bence sıcak tutar. ya da en iyisi üşüdüğünde yoldan bir kız veya erkek çevir birbirinize sürtünün ısınırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsin yaa !
Cevap sahibi+1 yılSen sordun bende cevap verdim neden hemen iğrenç oluyorum hoşuna gidecek bir cevap varsa söyle onu yazayım
site yönetimi bu gizli kullanıcıları bir kereliğine deşifre ediyormuş haha ne gülerim ama :) bakalım kaçı erkek kaçı kız onuda görmüş oluruz :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D valla kızım bee
çorap giy derim laynon rüzgar geçirmez hemde araya kaçma probleemi olmaz. d
00 Yorumla
+1 yılUstune uzun giyiyorm demissin o zaman ic camasirin belli olmaz zaten ha dikissizler de var ama sen illa ben azdm diyorsun guzelm ; (
82 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun değil biraz uzun, yani oturup kalktığımda arka tarafım belli oluyor çizgiler.
- +1 yıl
Tamam dikissiz giy o zaman camasrni hic mi duymadn :(
Dikişsiz çamaşır diye bişey var.
221 Yorumla- +1 yıl
her yeriniz herşeyiniz sek. si mk
neyin kafasını yaşıosun taytla çamasır giymiyomuş... bizene keşke ölsen kötü şey seni :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yıll*n uy be abaza styl dolmus burasi . Adam gibi iki soru sorduk 3 cevap. Kizin su sorusuna erkejler tayt giyiyor gibi cevap vermisler be.
20 Yorumlakızları bilmem de bence tayt giymemelisin
şahsi düşüncem14 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılyok rahat diye
ben kız olsam tayt giymem, hadi giydim diyelim içine birşey giyerim. şimdi empati yapalım içine bişey giymicek olsam ağda yapmam kıllı bırakırım en azından soğuk girmesin :D
00 Yorumla
+1 yılKafana kese kagidi geciripte gezebilirsin bence -_-
=^-^=30 Yorumla
+1 yılkukunun suyusu akmıyomu :P
140 Yorumlabaşına mutlaka bir şapka ya da bere giy rüzgar yapar içeride hasta olursun dikkat et
30 YorumlaSoru pek taytla alakalıymış gibi gelmedi bana. Bir kadın bunun en iyi çözümünü bilir zaten. Kaldı ki ben erkek olarak biliyorum. Tanga giyeceksin iz miz görünmeyecek.
10 Yorumla:D Ya sen yürekmi yedin geldin Töbe töbe :D Hayırdır aGa ne demeye getiriyon...
04 Yorumla
Soran+1 yılanla :p
Soran+1 yılyok yeaa :p
+1 yılKış aylarında dar pantolon, tayt ve benzeri kıyafetler giyinmemekte fayda var... Çünkü kan dolaşımını yavaşlatır ve bu yüzden de üşütür...
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra aaaa erkekler niye böyle bakıyor diyorsunuz giyiceksen o kadarınıda çekicen bir zahmet göz bu sonuçta.
00 Yorumlao zaman tayt gıyme :) gercı bı bez ne kadar sıcak tutar ki
00 Yorumlayalnız degilsin bunu yapan bayanlar var ama hiç dogru bişey degil erkekleri günaha sokuyorsunuz
00 YorumlaYavrum giymeyin şunu ya hakikaten mal gibi oluyorsunuz hele kısa olanlar şişko olanlar kesinlikle giymesin belediye sokak köpeğini diye yakalar
00 Yorumla
+1 yılilla tayt mı giycen? doğru düzgün şeyler giymeden çıkıyorsunuz sonrada vay efendim neden erkekler bize laf atıyor.
00 Yorumlabenim anlamadığım taytın içine bişey giydinmi belli oluyor tamam ama giymedinmide başka şeyler belli oluyor
00 Yorumla:P zor olmuyor mu öyle daha çok belli olur hatlar :P
06 Yorumla
Soran+1 yılsapık :(
Soran+1 yıldiller :p
Soran+1 yılyok foto felan
Gizli Üye(30-35)+1 yılYılın modası olmuş artık alıştık bunları giyenleri giy veya giyme. Çok belli ediyor. Üzerine örtecek bir şeyler giy. görünmez.
00 Yorumla
+1 yılo içindeki boşluğu fazlasıyla doldururum ben , soğuk havada terletirim seni
00 Yorumla
+1 yılvajinanın kenarları bile belli olur kız bişe giy içine :D
00 YorumlaBen alttan kilot giymediğim için alışığım bir sıkıntı yok :)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç çamasırını belli etmesini bende sevmiyorum sıkı bir baksır ya da tanga giymeni tavsiye ederim canım belli etmiyor onlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani çıplak tenine sadece taytı geçirip öylemi çıkıyosun, peki etrafına toplanmıyomu bakışlar falan?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet. bilmem insanların gözlerini bağlayamayız ki :/
Cevap sahibi+1 yıltabi orası öylede, yinede büyük cesaret senin yaptığın, peki laf atanlar faln olunca napıyosun?
Soran+1 yılbakmıyorum onlara doğru :/
Cevap sahibi+1 yılhm peki. galiba vücuduna güveniyosn, sadece tayt giymen büyük cesaret bu konudada :)
Soran+1 yılevet güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılo zamaan çok seksi bir vücudun var, ölçülerini sorsam olurmu acaba?
Soran+1 yıliyi akşamlar sizee.
Cevap sahibi+1 yılpeki, sanada...
Oda seni rahat ettiremez bacim hic giymeseydin daha iyidi
10 Yorumla
+1 yılAskerde verilen iclikten giy sicak tutar bellide olmaz hic biseyin
00 YorumlaGörünmeyen Külotlar dan alsana olmaz öyle bişey gitmeden
00 YorumlaTermal dön giy. Tayt out termal don in :) hem usumessin hemde tüm gözler yine üstünde olur
10 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem