AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Guzel bi yuksek bel kot giy. Ustune tisort ama gobusunu gosterme cok itici duruo. Tsortun gusel olsun. Saclarini ikili baliksirti yap. Kucuk halka kupe tak. Bu arada kotun acik olsun. Altina gusel bi spor akkabi beyaz. Kaba olsun akkalarin. hawli olur. Gusel buyuk siyah bi canta. Cantan bez olsun. Gusel kucuk kare gozluk.
Altina jeans utüne beyaz bi tişört bide souksa deri ceket ya da kot ceket olur bi tik sık bir ceket ama abartılı giyinme cok
Mevsim koşullarına uygun gündelik kombinin neyse onu yap. Sonra zaten herkes salıp eşofmanla gelecek
Ben de zaten crop altada kot pantolon giycem de aklma takılan şu ki sınfn kızları şık giyerse ben sade olnca sönk kalrmym
Şık giyenlere dötünle gül ahxkdhdjf podyuma mı geldiniz falan diye dalga geç içinden hanshshd okul yani orası. Hele özel okullarda öyle abartan topuklularla gelen tipler falan oluyor çok cringe. Günlük de zaten paspal gezmiyor insanlar artık. Tişört de olur crop da. Tarzın nasılsa işte. Güzel bi kemer ve küpe ile cool görünebilirsin gayet ama çok özenli görünmek dalga konusu olur
Bencede abartı bana da komik geliyo ben zaten crop pantolon giyceğm zaman kemer küpe saat bu şu derken onu şıklaştrcam öyle paspal gelmem birde hafif makyaj tamamdır 😄
Yesss goo girll türkçe de yazim da kaldırmasınlar hajdhdhd
Hahahahahsjssjs
Crop ve pantolon spor ayakkabı saçlar hafif dalgalı olsun takı tak güneş gözlüğü isteğe bağlı
kendini en rahat hissettiğin şeyi giyersen , kendini güzel de hissedersin.
Mom jean üstnede çizgli lakos tişört giycem de diğerlerinin yanında sönük kalrmym acaba
en sade en klastır.
Podyuma çıkacakmış gibi giyinmek absürt olur şık sadelik herzamn seni bir sıfır öne geçirir.
Spor bir kombin yapabilirsin. Tshirt, pantolon, ceket.
Mini etek giyin. ya da uslu kızlar gibi kot giyin. Çok severim uslu kızları. 😂
Kot giycem ztn üzerne nasl. bşy olablr
O zaman sorun yok demektir. Seçmişsin neden karamsarsın.
Basit kalrm diye kararsz kaldm
ozel bi gun degil kimse ileride ilk gun ne giydigini hatirlamayacak siradan giyin
Öyle ama sınıfa gittiğimde herkes şık ben sade olmak istemem
Valla o kadar düşündüm plan yaptım ilk gün başıma gelmeyen halt kalmadı chhxfhvhh
jartiyer üstüne trençkot
Ne alaak
giyin git işte ne alaka ilk gün son gün defileye mi çıkıcan
Ecet defileye çıkcam
ozaöan tasarımcılar giydirir seni
kot pantolon ve tişört
olabildiğince Seksi ve ateşli olmalısın
Bunu yazan abi de söylediğinin ne kadar saçma olduğunu ve yaşına da yakışmadığını bildiğinden olllabildiğince saklaniyor😊
@hmmmmmmmm_ tamam ozaman sen micki mouse lu bir tişört uzun bol paçalı bir kot pantolon sıfır makyajla gidebilirsin
Oo demek üniversiteye giden genç kızlara giyim konusunda danışmanlık yapıyorsunn bu süperr
@hmmmmmmmm_ ortamcı kızlara manitalık yapıyorum
E bu harikaa mesleğinde kolaylıklar dilerim, ah biraz da namus elbette🥰
@hmmmmmmmm_ namussuz kızlara bakmıyoruz elbette
Namus dışarıdan bakılarak anlaşılmaz sanırım bunu sana anlatmam için fazla çüçüğüm😊
@hmmmmmmmm_ aynen büyüde gel abisi
Akıl yaşla ilgili olsaydı şu an NASA'daydın abimmmmm😚
@hmmmmmmmm_ ne alaka :D
Boş ver abicim sen bu tür şeyleri sen s7kiş için yürüdüğün yolda devam et🥰🥰 istikrarın çok etkileyici
@hmmmmmmmm_ arigato gozaimasu
😊🎀
Ben de yüksek lisansa başlayacam. Ne giysem sence
mini etek giyme
Sıradan
tanga südyen
Sen giy sana yakşr
Mini etekle git