Dikkat çekici mi olmalı yoksa sade bişeyler mi olmalı?
Üniversitenin ilk günü nasıl giyinilmeli sizce ?
Üniversitenin ilk günü nasıl giyinilmeli sizce ?
dikkat çekici giyinme üniversitelerde ilk izlenim diye bir şey yoktur. üniversitemde 1000in üzerinde arkadaşım vardır. Neredeyse tamamında şu göz vardır Eğer açık seçik giyersen ilk günden kafeslerim diye mutlaka birilerinin dikkatini çekersin. ve ileride bu durum seni kötü bir duruma getirebilir. Anadolu gibi bir yere gidiyorsan gayet sade gündelik giyimini giy. İlk başlarda dikkat çekme daha sonra istediğin gibi takılırsın.
Üniversiteler o kadar yavşak bir yerleşim alanı ki. Erkekler resmen anbean av peşinde. Öyle böyle gavat ırk değiliz yani. İşte bunun sebebi de bir bayanın aslında güzel giyinip dikkat çekeyim mantığını "Açık giyinip dikkat çekeyim sonrada buna ... çekeyim" mantığı vardır. Kardeşim inan ark niyetle söylemiyorum beni bir abi bil kardeş bil. Lakin hayatın acı gerçekleri. Bir çok üniversitede bulundum birçok insan tipi ile karşılaştım. Her mensuptan çeşitli tarikatta bulunanlardan ateistinden sofusuna kadar kişi tanıdım üniversitelerde. Üniversite insanı yoldan çıkartan çok büyük bir hizmet aracı.
Burada hiç erkekler maval okumasın bizde her türlü naneyi yiyoruz biliyoruz ama hiç olmazsa içimizde vicdani yaranın farkındayız
bence çok sık spor havalı olmalısın. şunu unutmamalısın ilk olarak fiziki görünüşünle prim yapacaksın. eğer düzgün bir fiziğe sahipsen. dar paça kaliteli bir kot. üstüne canlı bir renk body hafif gögüs dekolteli. orjinal bir convers yada şık bir spor ayakkabı. saçlar ona göre bişe işte. yani fiziki olarak neren güzel ise onu ön plana çıkaracak şeyleri tercih et. kolun güzelse sıfır kol. yüzün güzelse yüzüne dikkati çektirecek kıyafetler. öyle yani. görmeden bu kadar açıklayabildim.
Kesinlikle dikkat çekici ve açık giyinme. İlk izlenim çok önemlidir insanlar üzerinde. olabildiğince doğal ol ve her zaman nasıl giyiniyorsan o kıyafetlerini giy..
Bence kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin. Sonra arada dikkat çekici de giyinirsin.
Cevap
20Cevap
ciplak git fark yaratirsin ;) butun universite yillarinda parmakla gosterilirsin hatta efsana olursun.. fanatiklerin olur... profilini bi milyon abaza erkek begenir.. uni kantininde kizlar senin gibi olmak icin yarisir ... erkekler tuvaletinde seni dusunerek sican ve bunu tuvaletin duvarina yazan onlarca fanin olur ;)
normal giyin .. gerçi bu cevabı zaten dikkate almayıp süsleneceksin elinden geldiğince o da ayrı .. sizin sade bir şeyler giy, çok hafif makyaj yaptan ne anladığınızı bunca yıldır çözemedim ..
Üniversitelerde ilk günde ne giysende ilerleyen günleri önemser herkes. çünkü akıllı davranan takibe alır. :) çakma karizmaların zamanla gardı düşer :D doğuştan karizmaya sahip olanlar ise ilk gün ne giysede eninde sonunda farkedilir.
Olduğun gibi ol ya napıcaksın milleti. Olduğun gibi ol .
Su mataranı ve beslenme çantanı unutma :D
Normal giyin yani ne kadar sorun ediyorsunuz kıyafet olayını cast ajansına gitmiyorsun ki
dikkat çekici giy zaten ilk günü herkes bakar kim kim diye
üniversiteyi abartmayın derim, kime sorsam şikayetçi ünisinden.. en iyi denen üni.ler dahil buna. ilk gün değil de 2.hafta olabilir üst sınıftakiler damlamaya başlar çünkü :)
Bir baby doll al giyin git...Kırmızı yada siyah olacak..
hoca derse girince ayağa kalkmada ne giyersen giy :)
Ben çıplak gittim. Üniversitenin en dikkat çekici erkeği oldum :)
Ne fark edecek? Şimdi ilk gün dikkat çekici giyindin, ertesi gün normal giyindin.Sonuç:Hüsran.
ben il günü okula şık giyinip gittim bi baktım tüm kızların gözü bende.sende güzel giyin abrtma ama.
özel üni mi devlet üni mi ? ona göre çok değişcek yorumlarım :D
okumayamı gidiyorsun piyuasa yapmayamı ne dikkat çekmesiymiş...
Podyuma mi çıkıyorsun okumaya mi gidiyorsun
Üniversiteden önce nasılsan öyle olmalı.
Nicki minaj gibi giyin derim ben :)
ilk günden dikkat çekme son güne kadar boğulursun
Her zamankı gıbı gıyın
Heyecandan giyinmeyi unutmada gerisi mühim değil.
:D
Dikkat çekmek derken g*tünü basini açicanmı?
hayır
ben geceliq giymistim..
her zaman nasıl giyiniyorsan öyle giyin
dekolte giyin de 3-5 zengin erkek tavlamaya bak
Takılma o kadar kıyafete, önemsiz şeyler bunlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar