Moda & Stil Hiç palyaço kıyafeti giymek istediniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hiç palyaço kıyafeti giyen var mı? Evet giydim Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç palyaço kıyafeti giymek istediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hayır giymedim giymek istememdeama maskot olmak isterdim şöyle tatlı bir kostümün içinde :D 1 0 Yorumla
balixs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Niye böyle bir şey isteyeyim ki? Bu soruyu okumasam sanırım aslaha aklıma böyle bir şey gelmezdi 0 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Bina görevlisi kadın cocuguna dogum günü yapıyordu eğlence yoktu bende evde eskiden kalma seylerle kiyafet yaptım kızımla gittik partiye güzel oldu 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Turkiyede yeterince maymun olduk zaten saklabanda olmaya gerek yok 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır. Palyaçoları sevmiyorum. Bana hiç sevimli gelmiyorlar. 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Palyaçolardan nefret ediyorum. Gördüğümde ürkütüyor beni asla sevimli gelmiyor. 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 2007 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam ne günlerdi be :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben giysem cinayet işletim bu dönemdeki psikolojim öyle palyaço kıyafeti giysem hep gülerim ve cinayet işlerim😃 0 0 Yorumla
Dertli_kız61 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kardeşim çok korkar sırf onu korkutmak için giyebilirim😈😈😈 0 0 Yorumla
GhoyünDelisi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ben giydim bir organizasyon şirketinde çalustim birkaç ay 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı. Hiç heves etmedim. Palyaçoları sevmem hiç. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. hayır suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır hiç giymedim giymekte istemedim 0 0 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl hayır bunlar palyaço dan çok katile benziyor 0 0 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Joker filminden sonra aklımdan geçti 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Tövbest 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Hic istemedim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
hayır giymedim giymek istememde
ama maskot olmak isterdim şöyle tatlı bir kostümün içinde :D
Niye böyle bir şey isteyeyim ki? Bu soruyu okumasam sanırım aslaha aklıma böyle bir şey gelmezdi
Bina görevlisi kadın cocuguna dogum günü yapıyordu eğlence yoktu bende evde eskiden kalma seylerle kiyafet yaptım kızımla gittik partiye güzel oldu
Turkiyede yeterince maymun olduk zaten saklabanda olmaya gerek yok
Hayır. Palyaçoları sevmiyorum. Bana hiç sevimli gelmiyorlar.
Palyaçolardan nefret ediyorum. Gördüğümde ürkütüyor beni asla sevimli gelmiyor.
2007 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam ne günlerdi be :D
Ben giysem cinayet işletim bu dönemdeki psikolojim öyle palyaço kıyafeti giysem hep gülerim ve cinayet işlerim😃
Kardeşim çok korkar sırf onu korkutmak için giyebilirim😈😈😈
Ben giydim bir organizasyon şirketinde çalustim birkaç ay
Hayır istemem
Hiç heves etmedim. Palyaçoları sevmem hiç.
hayır suskun çiçeğim
Hayır hiç giymedim giymekte istemedim
shaco gibi gezecem ortada
hayır bunlar palyaço dan çok katile benziyor
Joker filminden sonra aklımdan geçti
Tövbest
Hic istemedim
Hayır
akli dengem yerinde
Hayır
Hayir