Kiralık aşkın şu anki bölümünde kostüm partisi var. Çoksel 😂

Taksimde özel davetlilerin katıldıgı feminem kostumler satan bır magazanın acılısına slave temalı gorsel bır show için davet edıldım deri maskem tasma ve zincirlerim latex boxerım voleybolcu dızlıklerımle davetlıler izlerken ıkı mistressle beraber Dog Traning action yaptım😊
Üniversite dönemlerimde sosyal proje kapsamında çocukları eğlendirmek amacıyla bir kaç keç örümcek adam kostümü giydim :)
Ordaki amacımız savaş mağduru olan çocukları eğlendirmek ve o psikojiden kurtulmalarını sağlamak.. :) Yemin ederim tek kuruş beklentim olmadı ve üstüne ben para veriyordum :)
Haklısın.. :)
ari maya olmustum ignemide sevdigim cocuga surtturdugumde ogretmene sikayet etmisti o gun cok aglamistim ( yas 6 arkadaslar)
Ben melek kostümü giymiştim bir gösteri için tiyatroda :)
Cevap
20Cevap
Kostüme bilene küstüm. Çok darginim bu aralar her seye. Gidiyorum cikolata yiycem sana da kizginlandim.
ilkokulda okulun en iri adamıydim okula gelen bir animatör bana dev bir tavşan kostümu giydirmişti tanıtım yaptim 😉😂
ulan ülkemde HARLEY QUINN cosplayi istemiyorum!1111!!1 Kaç kere diyeceğim laaaaaan, yapmayın amüünniiimm
sc01.alicdn.com/.../...YMHVXXXXbjXFXXq6xXFXXXf.jpg
Şöyle birşey denedim
Cok iyimiş 😊 Dom couple görmek sıradışı ve Çizmeler harıka
Yanlız burdakı dominasyon sanırım partnerızden cok yerını bılmeyenlere mı?
bazı eğlence gecelerinde çok defa giydim rol icabı.
O joker değil meriliyn mensin olmuş.
Giymedim giymek isterdim😄
Tek kelime ile iğrenç
Giymedim ama giymeyi düşünüyorum.
Çoksel nedir ya 😊
Okulda giymiştim.
Kafkas kıyafeti, asker kıyafeti
Giymedim.
kostümler beni tahrik ediyor
Giymedim.
Giydim 😑 ilkokulda
Giydim