Yinede yorumlar için teşekkür ederim ☺️ 🌸🤍
Sade gelinlik ve ayakkabı olarak hangisi daha güzel?
Yinede yorumlar için teşekkür ederim ☺️ 🌸🤍
hangi numaradaki elbise ayakkabıdaki olan numaraya daha çok yakışır?
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

1 ve 7 ama topuklu ile zor oluyor evlenirken 😂 ben babet giydim eşimden uzun olmasın diye boyum iyi diyorum çünkü hep göz önünde olacaksın topuklu zor oluyor
Boyum kısa 158 giysem en fazla 163 filan olurum 😂😂
☺️Dolgu topuk falan bak istersen
Olur oda aslında teşekkürler ☺️
Rica ederim mutluluklar 🤗
Allah razı olsun 🤗
Seçiminiz bunların arasından olacaksa illa bedeninize en uygun olanı seçmenizde fayda var.
Yardımcı olmak icin ise 2. gelinlik ve 5. numaradaki ayakkabı olabilir.
2 numaradaki gelinliği daha kaliteli bir kumaşla çalıştırmanızı tavsiye ederim. Kumaş her seyi bambaşka hale getiriyor çünkü.
Mutluluklar dilerim.😊🌿
Teşekkür ederim ☺️
Teşekkür ederim.😊🌿
Bende sade olanları seviyorum ama kapalı değilim benim önerim 1. gelinlik ve 5. Ayakkabı ama 2. gelinlikte fena değil ama daha iyileri vardır araştırılirsa
1.6. Birbirine yakışır
Cevap
4Cevap
Son gelinlik asırı güzel. Son ayakkabıyla uyar gibi. Bu arada cok tatlı şeyler seçmişsin bayıldım
6. Numara ayakkabı güzel ama gelinlikler , gelinlik gibi değil sanki abiye elbise gibi duruyor
Kapalı olabilirsin ama gelinlikler 40 yaş üstü gibi. Bence gösterişli olmalı, gelin sensin sonuçta. Ayakkabı da ilk olan diyeyim seçenek az
4 e 6 normalde ama ben 1. Gelinliği çok beğendim. Ama ayakkabılar ona uyumsuz
4 ve 6 uyumlu moda açısından, ama makyajınızı birazcık abartın bence sadece kendi fikirim çünkü sadece bir kere olacak bir şey umarım istediğiniz gibi olur her şey.
2. gelinlik ve 5 veya 6. ayakkabı
Beyaz converse asırı cool duruyor hem rahat olur
ilk bastaki guzel
3 ve 7 birbirine tam uyar bana göre.
1 ve 7
4-6\7
4 ve 7
4 ve 5
1 4 5
1. Gelinlik ile 6. Veya 7. ayakkabı
6. Derim
5 ve 7