Moda & Stil 2 saat boyunca Hello Kitty'li bir çantam olması için uğraştım. Sizce değmiş mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bence degdii💗 Güncellemeler+1 yıl Huuuuuwwh Güncellemeler+1 yıl 👸🏻 2 saat boyunca Hello Kitty'li bir çantam olması için uğraştım. Sizce değmiş mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Egemenefe4909 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Minik kırmıcı bir dudak eklersen daha tatlı olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilir tesekkurler onerin icin Yorumla Egemenefe4909 +1 yıl Rica ederim eline sağlık Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl güzel olmuş da fazla çocuksu duruyo ya koleksiyon falan yapıyosan bilemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ugur bocekli falan da var normal de dikiyorum Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güle güle kullan, ddlg ilgin de vardır kesin. :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neye anlamadim Yorumla AurielSithis +1 yıl Araştır. Yorumla Soran +1 yıl Ugrasamam Yorumla
İlgilizamir Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı olmuş ellerine sağlık 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 😽 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Babamda yaosana 😂 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Bana da * Yorumla Soran +1 yıl Kece alirsan yaparimm Yorumla İlgilizamir +1 yıl Alayım ne var ki kecede :)) bekliyorum gelmeni Yorumla Soran +1 yıl Nereye gelicem tam olarak wmzndkdnsm Yorumla İlgilizamir +1 yıl Posta kutusuna ahaha Yorumla
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş güle güle kullan bebiş 1 0 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Değmiş. Hediye edeceğin minik çok sevinecektir.🥰 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kardesim ele gecirdi coktan😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki saatcik mi👍👍👍? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bravo sana Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 414 cevap paylaştı. Tatlı duruyo 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 1 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ouyşşşşş yerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Goz kalmadi valla Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. Satarsan alayım aşko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Simdiden kardesim eline gecirdi daha imkansiz almam Yorumla minikkladyy +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 2 dakikada yırtarım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ve sonra yasamazsin Yorumla Soran +1 yıl En azindan var olan bir beyin var oratada dimi ama aynisi senin iicn gecerli degil cok yazik:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş yapma sktr git birey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl V*eled Yorumla Soran +1 yıl Turkceyi ogren konusuruz sonra bay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazma bana k*aşar Yorumla Soran +1 yıl Yazmam ne de olsa havlayan kopek isirmazmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen sen havliyorsun hoşttt Yorumla Soran +1 yıl 🖐🏻 Yorumla
Eplanty Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çok tatlı ha 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dimi dimi Yorumla Eplanty +1 yıl Ben de sana batmanli yapam Yorumla Soran +1 yıl Yok sagol almim kwsbkxjekshsbs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Minik kırmıcı bir dudak eklersen daha tatlı olabilir
Evet olabilir tesekkurler onerin icin
Rica ederim eline sağlık
güzel olmuş da fazla çocuksu duruyo ya koleksiyon falan yapıyosan bilemem
Evet ugur bocekli falan da var normal de dikiyorum
Güle güle kullan, ddlg ilgin de vardır kesin. :D
Neye anlamadim
Araştır.
Ugrasamam
Çok tatlı olmuş ellerine sağlık
😽
Babamda yaosana 😂
Bana da *
Kece alirsan yaparimm
Alayım ne var ki kecede :)) bekliyorum gelmeni
Nereye gelicem tam olarak wmzndkdnsm
Posta kutusuna ahaha
Güzel olmuş güle güle kullan bebiş
Güzel olmuş tebrikler
çok tatlı görünüyor :)
Değmiş. Hediye edeceğin minik çok sevinecektir.🥰
Kardesim ele gecirdi coktan😀
İki saatcik mi👍👍👍?
Evett
Bravo sana
🙂
Tatlı duruyo
Güzel olmuş.
Çok tatlı
Bravo
Değmiş
Değmiş.
cok minnoss olmuss elinee saglikk
hayir
Oki
Güzel olmuş.
Ouyşşşşş yerim
Goz kalmadi valla
Değmiş afferim
Satarsan alayım aşko
Simdiden kardesim eline gecirdi daha imkansiz almam
🥲🥲
tatlis olmus.
Fena değil
Eline sağlık
😽
2 dakikada yırtarım
Ve sonra yasamazsin
En azindan var olan bir beyin var oratada dimi ama aynisi senin iicn gecerli degil cok yazik:)
Boş yapma sktr git birey
V*eled
Turkceyi ogren konusuruz sonra bay
Yazma bana k*aşar
Yazmam ne de olsa havlayan kopek isirmazmis
Aynen sen havliyorsun hoşttt
🖐🏻
Baya baya olmuş
Bence olmuş
çok güzel olmuş
Çok tatlı ha
Dimi dimi