Moda & Stil İşe giderken ve günlük giymek için bu iki ayakkabı modelinden hangisini almalıyım? DilanSarikayaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Nike Air Max SCNike Air Max 90 G Nike Air Max SC Nike Air Max 90 G Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İşe giderken ve günlük giymek için bu iki ayakkabı modelinden hangisini almalıyım? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Birincisi bence 0 0 Yorumla
kaşifmühendis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bende air max 90 var ama 3 sene önce almıştım, biraz ağır olduğu için öyle aşırı rahat diyemem, belki yeni üretimlerinde düzelmiştir. 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl air max 90 kullanıyorum rahat diğerini bilmiyorum ama daha rahat ayakkabılar var... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de aynı birinde yazı var birinde yok ucuz olan hangisi ise onu al 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birincisi bence
Bende air max 90 var ama 3 sene önce almıştım, biraz ağır olduğu için öyle aşırı rahat diyemem, belki yeni üretimlerinde düzelmiştir.
air max 90 kullanıyorum rahat diğerini bilmiyorum ama daha rahat ayakkabılar var...
İkisi de aynı birinde yazı var birinde yok ucuz olan hangisi ise onu al 😂😂
ikiside aynı bunların
Ben Kinetix aldım running
sc...