+1 yılAncak şöyle olabilir çok yukarı çekersen kalça belli olur ve eğer tişörtü aşağı doğru gerdirip o altındakinide göğüslerin altına kadar çekersen göğüsler çok belli olur yani kısacası kıyafetleri gerdirmez isen bir şey olmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadın-erkek demediğini bırakmamışlar kıza.
Erkekleri genel olarak ikiye ayırdım.
İlk grup memeden popodan bahsedince azgınlaşıp yürüyenler.
İkinci grup memeden popodan bahsedince azgınlaşıp beğenmemiş pozuna girip başarılı olacağını sanan sığırlar.
Kadınları da kabaca iki gruba ayırdım.
İlk grup, kızcağızla alay etmeye kalkan, kendini ötekinin "çirkinliği" üzerinden var eden acuze takımı.
İkinci grup, tavsiye verir gibi yapıp, kendini ötekinin "çirkinliği" üzerinden var eden acuze takımı.
Bu gruplar dışında kalan istisnalara selam olsun114 Yorumla- +1 yıl
Kes. Bu sıskoyu gözümüze sokmalarına gerek yok midem bulandı 🤮
- +1 yıl
Ya be alaka bu canım ıgrenc vucudyla gelmıs herkes bana bakıyo bana azıyo deıyo trol oldugu bellı
- +1 yıl
Bundan kadın mı olur mk olsa olsa mavı balına olur Abaza
- +1 yıl
Kadın dedıgı balinaya bak skdkdkd
- +1 yıl
Offf kes s g edebiyat yapma kes
- +1 yıl
Bos duyarcının tekisin
Soran+1 yılKeşke boş yorum yapmak insanlara hakeret etmek yerine o dis görünüşüne verdiğin önemi ( ne kadar güzelsin tabi bilmiyoruz 😂çirkin sin belli ) beyninin içini doldurmaya kitap okumaya vs ayirsan 😘
Soran+1 yılBoş boş burada gezmezsen balina vücutta görmezsin boş insan.
Canımın içi şöyle düşün
Erkek tayt giyse ve malafati belli olsa bakmaz mısın bakarsın
En azından dikkatini çeker
Senin de rahat giyimin onların dikkatini çekmiş olamaz mı10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgayet normal bir kıyafet
00 Yorumla
+1 yılResimde ust bedenin alt bedenine göre büyük durmuş. Bacaklarinin alt kismi ince. Spor ama daha uygun giyinebilirsin.. uzerine giydgin kiyafeti taytinin ya da pantolonunnun icine koymak yerine salsan sanki daha derli toplu olur.. bacaklarinin alti cok ince durdgu icin tabir ne kadar dogru olur bilmiyorum ama mantar gibi gorunuyo.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyiminizden önce fiziğinize odaklanmalısınız. o zaman zarfında uzun t-shirt giyebilirsiniz. Fitness salonlarına 6 ay giderseniz , kalem gibi olursunuz. Küçük yaşlarda kurbağa oturuşu dediğimiz ( W ) oturuş şeklinde çok oturmuş olmalısınız. diz kapaklar birbirine çok yakın. halk dilinde çarpık bacak. estetik yaptırabilirsiniz. D vitamini ölçümü yaptırın. önce sağlık sonra giyim kuşam. sağlıcakla kalın.
16 Yorumla
Soran+1 yılDr musunuz 🤔☺️
Cevap sahibi+1 yıldoktordan öte 45 yıllık tecrübeli biriyim diyelim.
Soran+1 yılSalonda özel hocayla mı çalışmalıyım sence yoksa tek neler yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yıl1 ay hocayla çalışın , sonra evde kendiniz devam edin.
Soran+1 yılEvde ne yapacsgim ki. ? Salonda aletler var beni daha çok motive eder
Cevap sahibi+1 yılben maddiyat açısından dedim. tabi maddiyatınız sağlamsa salon her zaman iyidir. Birde size tavsiyem. sabahları aç karnına 2 bardak su 1 limon suyu 1 tatlı kaşı kuru kahve 1 tatlı kaşığı tarçını 10 dk kaynat 1 su bardağı iç. yağ yakmada çok iyi
Biraz saçma olmuş ondan bakıyor olabilirler değişik olmuş yani tam olmamış çok değişik bir tarz yapmışsın güzel olmamış sanki mesela tişörtü dışına bıraksaydın güzel olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim var ne yapıyim 😔3 4 ay sonra spor salonu gidecek param olacak şu an evde kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum ya da dışarda yürüyüş😔tayt ekstra yüksek bel modeli öyle
+1 yılabartılı değil ve evet bakabilirler ama rahatsız etmeden tabi , ama bunlar iyice rahatsız ediiyolar yani herşşeyin pokunu çıkarıyolar hani baktıysan bak 1 veya 2 kere sonra devam et yoluna niye yiyecekmiş gibi davranıyosun ama işte maalesef
00 YorumlaDikkat çeker sana yakışmamış bir acayip duruyor Seksi değil bu yüzden dikkat çeker
50 Yorumla
+1 yılüst vücudun alta göre çok büyük oyuzden bakmış olabilirler tarzında bi şey yok 2014 Tumblr şeysi
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyim sporla düzelmez mı 😔o dediğin şeyin anlamadim ne demek
- +1 yıl
sporla düzelir neden düzelmesin
- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılnormal.
anormal olan ise bir siyasi partinin bu adamları mahalle arkasında ıken sokaga cıkarttı yüz verdi.
sesleri kesilecek ayaktan baş olmaz
00 Yorumla
+1 yılYa bu be a mnnn oğulları. Bu ne ya bu ne gozumden ne istediniz ne diye bu davarları gözümüze sokarsanız camış gibisin neyini soruyor ya
11 YorumlaHiç estetik durmuyor. Bu ülkedeki maymunlar eşek bulsa dürtecek o yüzden en çirkini bile kendini nimet sayıyor haliyle
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGiyimin rüküşlukte birinci olur. Berbat bir giyimin var. Bu giyime bakan erkek, erkek degildir. Hepsi abaza takımıdır. Hic kadin gormemis, memleketin var demek ki senin. Benim yasadigim yerde senin giyimine sadece gülmek için bakarlar
10 Yorumla
+1 yılDaha sağlıklı beslenmenin ve fitness çalışman lazım. Yoksa sana yalnızca abazingolar bakar.
20 YorumlaKomik durduğun için bakıyorlardır, çünkü çekicilik eksilerde
20 Yorumla
+1 yılBu niye böyle giyinmiş? Problenli mi acaba diyorlardıe
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim var ne yapıyim 😔3 4 ay sonra spor salonu gidecek param olacak şu an evde kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum ya da dışarda yürüyüş😔ne alaka? Kıyafeti olmayan problemli mı? Yazık sana
- +1 yıl
Ablacım tayti göğsüne kadar çekmişsin parayla, kıyafetle ne alakası var
+1 yılBiraz kilo vermelisin bizim milletimiz bu tarz kıyafetlerle dışarı çıkanlara bakar.. popoda ve memelerde büyük olduğu için çok belli olmuş...
00 YorumlaEvet 😂 sırık gibi göstermiş 😅 bel ince üst mantar gibi böbeğe fazla çekmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılVücudum cok mu kötü yanı😔
+1 yılTatlım öncelikle bence taytin üzerine uzun tişört giyersen daha tatlı durabilir onun dışında mükemmel kimseye bakma burdaki 😘😇
00 YorumlaAbartılı değil sadece tişörtü taytin içinden çıkar konu kapansın.
10 YorumlaYanlış anlama ama fiziğini çok kötü göstermiş taytı uzun şeylerle daha çok beğeniyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Kızı dağıtmadan yazsaydın keşke.
- +1 yıl
Fesatlık bende tabi, yanlış anlamışım çok özür dilerim
+1 yılKombinde bir şeyler tuhaf ama anlamadım onlarda o yüzden bakmış olabilirler.
10 YorumlaYa kombin olarak hiç problem yokta o taytı o kadar kafana kadar çekme süper mario gibi duruyorsun
10 Yorumla
+1 yılPopon büyük olduğu İçin özel bölgelerin belirgin sanırım altındaki tayt ise
00 Yorumla
+1 yılDar ya tayt onun için bakmış olmalılar. En azından kalçanı örtecek bir şey giysen bakmazlar.
00 Yorumla
+1 yılTaytı fazlamyuksrı çekmişsin az daha indşr aşağı..
Sen sevdikten sonra gerşsşni boş ver.👍00 Yorumla
+1 yılUmarım bunu giymemişsindir dicektim ki gitmişsin. Çok kötü bir kombin
00 YorumlaBuzim ülkemizin zihniyeti farklı boş ver kafana göre takıl
00 Yorumla
+1 yılSende popon büyük neden tayt giyorsun altıda bol giy
00 Yorumlaİnsanların saygısı kalmamış iğrenç bir canavar var içlerinde açık olman ya da kapalı olman farketmiyor giydiklerine takılma şalvar giysen gene aynı şekilde bakarlar içleri pis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu açıdan dümdüz görünüyorsun. Ülkedekilerin alayı abazan olduğu için damacanaya bile yürüyenler olduğundan sana bakmaları da gayet normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında giydiği de bişey yokta üstünde çok absürt durmuş yani 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye vücudun kötü mü diyirsub
Cevap sahibi+1 yılKuzum fizikden ziyade doğru kıyafet önemli mesela göbeğin var salaş bir tişört giyersin taytın ya da şortun üstüne güzel olur sen taytı çekmişsin göğsüne kadar tşört pot duruyor sanırım göbeği açık onu bir kot pantolonla giysen daha hoş durur yani bu tayt seni okadar sıkmış ki vücudunun herşeyi ortada bu tarz taytların üzerine salaş bir tşört daha hoş durur
Taytı biraz fazla yukarı çekmiş gibi görünüyor, belki ona bakmış olabilirler bilemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinde diyorsun, popom büyük diye, ayrıca ülkede balık etli seven, hayranı olan insan cok.
Dar giyinmişsin ayrıca.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt giyen herkese bakıyor abazalar maalesef. çünkü popo ve özel bölge ful meydanda. bacaklar desen dapdar
00 Yorumla
+1 yılaçık oluşuna değil güzel olmayışına bakıyorlardır açıkçası o tişört taytın içine o kadar kısa sokulmaz komik durmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılBen mi güzel degilmisim? Yüzümü gördün mü? Tişörtün içine sokmadim boyu o kadar tişörtün 😂belden lastikli tişört sıkıyorsun yani tişörtü belden
- +1 yıl
yok yanlış anladın beni ben yüzünü görmedim bile kıyafete çirkin dedim. boyu o kadarsa anladım yani ben taytla kısa tişört kombinini sevmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğinle ilgili değil de taytın korse gibi tuhaf duruyor sadece.
00 Yorumla
+1 yılGayet alimlisin kotu yorumlara aldirma herke konusuyor iste. Spor yap vucudunu daha cok sekle sok. Saglikli beslen kendine deger ver. Sende degerlisin unutma.
00 YorumlaYoo neyi abartı Olcak, gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence güzel durmamış ki üzerinde resimlerden gördüğüm kadarıyla
00 YorumlaKanka şalvar çeker ya yaşlılar göğüse kadar öyle olmuş aşağı indir birazcık kim ne derse desin takma
30 YorumlaBana kalirsa üzülmeni istemem fakat ben pek yakistirmadim (yanlis anlama lutfen<3)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe giyiyim ya siyah taytla😔
+1 yılÇok güldüm fotoya sjdidbdgdbsuxns bu ne ayolll hadi sen bilmiyosun annen arkadaşın filan da mı bisey demedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardes alinamda keloglan filminde oynayan bicirige benzemissin o nasik bir tarzdir o tayt nie o kadar yukarida yani
20 Yorumlahos kıyafet boş ver sen mılletı bakmakla kalırlar
00 YorumlaKombinde sorun yok çok fazlan var vermen gerekiyor dikkat çekiyorsun
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin laf atması için giysinin abartı olmasına gerek yok kadın olsun yeter🙄
00 Yorumla
+1 yılAçık konuşmak gerekirse hiç yakışmamış
03 Yorumla- +1 yıl
Vücuduna göre giyinmelisin. Mesela çiçekli böcekli sarı bir elbise çok tatlı durur sende bence yani. Bu tarz şeyler daha çok yakışır sana
Soran+1 yılGöbeğim var ne yapıyim 😔3 4 ay sonra spor salonu gidecek param olacak şu an evde kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum ya da dışarda yürüyüş😔tayt ekstra yüksek bel modeli öyle
- +1 yıl
Beli düşük olsa daha iyi olurmuş
+1 yılAltındakini memişlere kadar çekmene gerek yok.
02 Yorumla
- +1 yıl
Çok yüksek bel olmuş dalga geçerler bununla ve deve ayağı görüntüsü verirsin çok fena. :D
Bence tişörtü dışarı çıkar.
O vücuda o elbiseyi yakıştıp çıkacaksan yorum yok
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl giyiniyim?
- +1 yıl
Fotada görüneni söyleyim belki çekim açına bağlı yanlış görüyor olabilirim öyleyse düzelt. Omuzlarına geniş ve güzel, memelerin büyük ama sarkıp toplanmış gibi olmuş belki sütyen seçimin hatalı. Popon ve basenlerin küçük bacakların ince. Bu da ters üçgen görünümü oluşturmuş. Bu durumdan belden aşağıyı siyah girerek saklasan da bu kadar dar giyerek daha küçük gostermen olmamis. Fotoya bağlı yanlış gördüysem peşin peşin özür dilerim
Soran+1 yılNasıl sütyen seçeceğim ya?
- +1 yıl
Ben bu fotoya bakınca seni nasıl görüyorum anlatayim;
Omuzlar geniş
Yuz oldukça güzel bunlar artilar
Bel kalin
Memeler büyük, yayvan ve sarkık
Basen küçük
Bacaklar ince...
Fotoda görünen bu yanlış olabilir sen duzelt, açı giyim her şey değiştirir çünkü.
Benim sana önerim; bacaklarını ve basenleri göze sokma daha geniş giy Özellikle dardan uzak dur. Sutyen seçerken de memelerin içine yığılmış gibi bir görünüm oluşturmasin. İstersen yaz daha rahat konuşalım gizli değilim ayarlarım açık
Soran+1 yılPopo büyük diğerleri doğru tahmin 🤔yüz de Şirin 🙈nasıl sütyen seçeceğim bilmiyorim ki?
Soran+1 yılUst vücudum alt vücudum sporla 3 4 aya eşitlenir mı? Eşitlenir de eşit olana kadar ikisinide bol giyeceğim o zaman?
Soran+1 yılNiye esitlenmez 😔? Diğer yorumdakiler sporla eşitlenir dedi? Evet öyle göğsüm ne oldu 85 beden?
Giydiğin şeyler vücuduna yakışmamış.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Siyah tayti neyle giyeceğim? ya da üstündeki lila tişörtü
Soran+1 yılVe yakışmayan şeye niye bakıyorlar?
Soran+1 yılCok mu kötü vücudum yani😔
Soran+1 yılNe olacak ki sporla? Neler yapmalıyım?
Kuzum biraz zayıflasan senin icin daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBence yuvarlak top gibisin😁
10 YorumlaModa & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. üstten sıkılmış diş macunu gibisin
15 YorumlaTayt herkese yakışmıyor dikkat çekmiyor
10 YorumlaSana bakan olmaz sorun yok.
00 YorumlaYanlış anlama ama tayt yakışmamış
00 YorumlaModa & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. sen mutluysan sıkıntı yok
00 YorumlaHayır normal kıyafet, zihniyet kötü
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal ve yakışmış
00 Yorumla
+1 yılO siyah şeyin tamamı tayt mı
00 Yorumla
+1 yıloburixin fit versiyonu gibi olmuş
00 Yorumla- Devamını Gör (38)