sabah limana geldim ve liman başkanı tarafından üstüm olmamasına rağmen deri gitmemem konusunda tavsiye niteliğinde üstü kapalı uyarı aldim sizce buna hakkı var mı ve ben bu uyarıyı dikkate almalimiyim

sabah limana geldim ve liman başkanı tarafından üstüm olmamasına rağmen deri gitmemem konusunda tavsiye niteliğinde üstü kapalı uyarı aldim sizce buna hakkı var mı ve ben bu uyarıyı dikkate almalimiyim
Asko eğer orası iş yerinse ve belli başlı kurallar var ise uymak zorundasin ama eğer bir kural yok diye de her istediğini hiyebilicegin anlamına gelmez. Ha iş yerin dehilse x şahsına haddini bildir o na ne?
is yerim ve bu kisi benim üstüm degil
Ona de ki sanane lan yalak
Ya onu boş ver şimdi. Beyaz ten ve kızıl saç tümlemesi efsane zaten. Diğer konu hakkında sen de benim göz zevkimi bozuyorsun. Az üstüne başına dikkat et. Böyle serkeş bir insan çalışma şevkimi düşürüyor de
İnadına bi sonraki gün tekrar giy
hergün giyicem bundan sonra
Hergün giyersen hem asilik gibi olur hemde bu sefer diğerlerinin de dikkatini çekebilirsin ki , topluca bi görüş ortaya çıkar ondan sonra üst alt mertebesi devre dışı kalabilir
Cevap
27Cevap
Seviyorsan giy tabi ki
Kıyafetinde abartılacak bir şey yok azcık insan içine çıksın. Ne giyeceğimi sana mı soracağım sapık de geç.
Çok güzel ve bakımlı olduğun İçin kıskandığından öyle yapmıştır. Sen deri giymesende o zaten bir bahane bulur
Illa egilceksende benim onumde egil su deri kiyafetlerinle aklimi aldin sabahtan beri en azindan egildiginde gozum şenlenir 😋😋😋
Bence çırıl çıplak dolaş emin ol rahat hissedersin geri kafalilar üstünü giyiyor sen bakma geri kafalilara çağdaş ol aç açıl laik olmaliyiz
Alma yapıştır. Kimse için yaşamıyoruz. Milletinde cükünü kaldırıp adamların kafasını karıştırma iş yapamazlar sonra 😂 odak kayar
Türkçeyi düzelttikten sonra onları dert edinebilirsin
eline kırbaç filanda al istersen 😂😂 kedikız gibi geziyon ortalıkta 😂😂
Fotoğraftaki kız kesinlikle bence giymeli :D
Kız şu sıcakta ne deri pantolonu 🥲
Çok şık ve seksi bence geri çekilme istediğin gibi giyin
Boyun eğme ve canın ne istiyorsa öyle yap
Yakalım senin için oradaki gemileri !
Hayir almamalisin. Senin giyimine karismaya hakki yok istedgn sekilde gideblrsin
Bence haddine değil
yokki böyle giyinen arkadaşlarımız :(
Şu kadınlarımızı bir rahat bırakmıyor lar ya 😀
Hangi limanmiş bu?
Direnmek lazim. Uzulme
Boş ver herkes kendi düşüncesine göre yargılar.
Bu sıcakta deri
Gemiler demirledi kaldı öyle, gitmiyo hiç biri.
Kaptan senin için uyarmış. Yoksa deler geçerler
Ne saçmik yaaa..
sen misin fotodaki?
Keyfine bak napican
Anlamadım
Tokat atasim geliyor
Deri candır can
Çok tatlı olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?