Kız yaa, kız bu kız? Kırk numara ayak nedir be kardeşim 😞
Var mı aranızda ayağı kırk numara olup da kendini bebek zanneden? Hım?
Var mı aranızda ayağı kırk numara olup da kendini bebek zanneden? Hım?
ne alakası var? boyu kısa olanı kısa diye beğenmezsiniz, diğer türlü de ayakları büyük diye. boyu uzun olup nasıl 35 numara ayaklara sahip olabilir sence? ayrıca kimse ayak numarasını kendi seçemez Allah yaratıyor herkesi ve O belirliyor nasıl görüneceğimizi. hala bu tür laflar edecek kadar büyüyemediniz mi? her kız kendisine ve sevenlerine göre prensestir. annesine göre babasına göre arkadaşlarına göre sevgilisine akrabalarına göre v. s. kendilerini prenses gibi görmeleri için, dünyanın en güzel dış görünüşüne sahip olmaları gerekmez. öyle hissetmeleri yeter bu seni ilgilendirmez siz kendinizi kral sanıyorsunuz biz bir şey diyo muyuz?
42 numara giyiyorum kendimle dalga da geçerim arkadaş ortamında 42 diye tanınırım hiç gücenmedim bu konudan dolayı fakat böyle sert ön yargılara da cidden sessiz kalamıyorum. Ayağımın 42 numara olmasını ben istemedim adam akıllı ayakkabı bulamıyorum daha doğru düzgün beğendiğim bir ayakkabıyı giymişliğim yok sence ben bu durumdan çok mu memnunum azcık bir beynini çalıştır bakalım pas tutmasın. İnsanları sert bir şekilde eleştirmek en basit olanı ben seçmedim böyle olmayı birazcık saygı lütfen.
eic seçmez ama kalbimizin eic si bu cevap helal be 😊
teşekkür ederim gerçekler vallahi 😊 @elenamaria
sorun yok o halde öylesine geçilen dalgalara bende katılıyorum ama herkes benim gibi olmayabilir gücenenler oluyo 😊 @Vakko
ayaklari buyuk olan kadinlari sen istemezsen ben hepsini alabilirim. sen isi bilmiyorsun. :)
ayagi buyuk olan lar ile ilgili bir bilgi vardir onu bir arastir. :)
hatta bir film var orada kucuk bir cocuk kendine evlenecegi kadin'i secerken babasi ona diyorki.
ayagi buyuk olan lardan birini sec : sebebi... ?
film'in ismini hatirlarsam yazicam. baskasi hatirlarsa bana cevap olarak yazsin
80 kilo olup manken gıbı kızlara çirkin diyenlere sinir oluyorum
mesela çagla sıkele çırkın at suratlı falan dıyorlar
dıyenlerde 80 kilo ustu 39 numara ayak 165 boy
bıtmediler *
Cevap
42Cevap
Ne alaka ya 40 numara ayağı travesti ayağı, 36 numarayı prenses ayağı gibi görüyor olabilirsin ama buradan ayağın kibarlığından bahsediyorsan numarasından çok yapısına bakman gerekir. Çünkü ince ama uzun bir ayak ince ise kibar durabilirken küçük bir ayak oldukça tombul ve kaba durabilir.
Not: Birileri çemkirmeden söyleyeyim ayaklarım büyük olduğu için böyle konuşmuyorum. Ayaklarım büyük değil.
Ya lafa gelince uzun kari severim at gibi olsun demesinu biliyorsunuz. Uzun olsun da o kizin ayaklari kucuk mu kalacak? Var mi boyle bir dunya?
Çok saçma bir düşünceye sahip bir kişi daha. Tebrikler bizden beyin kazandınız güle güle kullanın. Yahu arkadaşım, ayakkabı numarası 40 diye o kızdan sayılmıyor mu? Ne saçma saçma sorularınız var be.
1/63 boy 38 giyiyorum kaldiki her guzelin kusuru olur 40 veya 38 fark etmez herkesi allah yaratti senide allah yaratti unutma. O yuzden bu gibi soruyu kizlari asalamak icin bosa sormussun kinayanin basina gelir..
Dalgada gecmemelisin basina gelirse napcaksin
Hem angaralisin glba normel geliyo bnde ankliyim:)
Ol ol. d
Aynen bende. D gardaaaasssss. ddpp
Sen hayirdir gardasim yaa. d hahahshs
Yok malesef. d onu huseyin kagit iyi salliyo. f
Daim olsun. d cürüm. d. dppp haha
. d bu tip konusmalar yapiliyor nabiyim ha bide kizlar ne diyo biz semtimizin serseri cocuklarna asgiz. d falan falan
Hahaha aynen. d
Evet ayağım 40 numara boyumda 173 boyumun uzunluguyla gurur duydugum gibi ayagimdanda utanmiyorum prenses değilim artık cnku esim beni kralice yapti :)♥
aynen öyle helal olsun :D
Teşekkürler buda benden kizlarimiz adina arkadasimiza hediye olsunn :)))
dostum bunlarda mı prenses ayağına yatmasın? img.fotospor.com/.../13484985372.jpg
1 70 180 arası hatun isterken iyi ama dimi :D istersen mankenlerin ayak numaralarını araştır cicimmm boylu poslu, kızın ayak numarası 38 39 40 olur.
1.78 boya 40 giyiyorum evet bazen sıkıntı oluyor malesef ama yaratılışımızda önüne geçemediğimiz bazı noktalardan biri maalesef :) 38 olaydı iyidi 😔😔
38 olsaydı sıkıntı olurdu belki de 40 olması gerekiyodur, 178 baya uzun
bak neden o ayaklara yatiyorlar biliyor musun hani ayaklari 40 numara bebek mezari gibi ya eee onlarda bebekse olmusler ve oraya yatiyorlar yani bebek mezarai gibi ayaklariniz ssstt sacmaladim ben dimi gene:)))
Zehir gibisin :D
senmi eksiledin @MissPaprika
+ benim niye eksiliyim ki :D
Abi hâlâ bitmediniz mi siz ya , hormonlara bağlı birşey bu boya posa vs bizmi diyoruz ayaklarımıza dur daha büyüme diye. Kız öyle olurmu kız şöyle olurmu kız bu böyle olur mu. Bırakın bu işleri :D
Bakarsın buraya ayağı kırk numara olanlar ellerinde olmayan bişey. allah yaratmış dimi o kırk numara ayakları. Ben 39 bende 40 giyiyorum. Hatta kuzenlerimiz var ayakları büyük 42 numara giyiyorlar ellerinde değil yani oldu mu
Ben 38 numara giyiyorum. Siz erkeklerde bir garipsiniz 1.70 1.75lik kızları isteyip 36 numara bebek ayağı istiyosunuz.
valla önce adriana limanın ayak numarasının 42, paris hiltonun 44 olduğunu düşünün sonra burada prenses muhabbeti yapın :D
o zaman büyük konusma derim. ayagı 43 numara bir kadınla evlenmeyesin sonra
oldu o zaman
keyfine bak sen :D
173 boya 38 giyiyorum topuklu da 39 alıyorum. 2 numarayla işi kurtardık sanırım :D
benim 38 ama dünyanın en güzel kadını kabul edilen adriana lima 41 giyiyor bilin.
Sol beyin arka lobuna 40 numara bir ayakkabı mı denk geldi?
Boyum 81 ve normal olarak 41 numara zaten büyük numara istemezsiniz ama uzun olsun dersiniz böyle komiksiniz :>
Ben de düşünemiyorum ya 41-42 bile var :D ama napsınlar
Kalplerini kırmamak lazım 😊
Onların boyu uzun en azından :(
Sinirlenmeleri gayet normal ama çoğuna açıklamışsın zaten şakaydı diye :D
Kızlar duyun duyun hepiniz bebeklerisiniz :D
39 ve ayaklarımı beğeniyorum 40 olsa da sorun olmazdı. Ayaklar değil kişiliği kadınları yüceltir.
eksi mi verdin aaaa!
peki canım
benim ki 41 :D cadı ayaklarına yatıyorum ben kardeş
46 giyiyom :D saka la saka 38 giyiyorum :) artık prenses sayılabilirmiyim bende?
teskür ettiiimm :)
41 giyiyorum istedigim ayakkabıyı bulamıyorum l*n :)) Çok kötü çok :)))
1.77 boy 40 numara giyiyorum daha aşağısı kurtarmaz zaten orantı diye bir şey var bundan bir habersin sanırım.. ya da 40 numara giyiyorsun kompleks yapıyorsun :)
Benimki 37,5. Oldu mu, geçtim mi sınavı? Prenses ayağına yatabilir miyim artık? :D
Çok küçük ayak da iyi değil bee 172 boyla 36 numara giyiyorum içe basma problemi falan var valla 40 olsaydı da ağrı çekmeseydim
Yapcak bişey yok :P Dıştan bakınca ay çok sevimli ama ceremesini ben çekiyorum oof off :P
Bütün tersleyen kizlara yorumda soruyu eglenmek için sordum yazmisin ama soruyu okuyunca bu anlasilmiyoi
allah vergisi kimsernin elinde olan bir şeydegil ben 46 giyiyorum cogu zaman begendigim ayakkabıları alamıyorum numaraları olmuyor neyapalım oda allahtan vardır bir bildigi
öyle deme abi bir kız 40 ayak varsa 175 de boy vardır,
O zaman ayak numarası 38 olan erkek de ölsün.
İnsanları bu kadar saçma nedenlerle, ayırmanız ne kadar yanlış.
Kız vardır prenses gibidir, ayakları 40'dır napalım yani?
Tamam sakinim :D
Adriana limanin ayaklari 41 42 nummara :D biliyormuydum bilmiyordun tabi bu yuzden kizlarimizdan dalga gecme sen once bir kendi ayaklarina bak!
Ok adriana lima olsun ayaklari 45 olsunn böyle daha iyi oldu :-D
normalde 40 giyiniyorum ama çakma ayakkabılarda ya da kalıbı küçük olanlarda 41
Valla ne yalan söyleyim 37 numarada benim isime yaramiyo :D Ayaklarim büyük olsaydida yere saglam basaydim iyiydi
Şu an yıkıldım :( ne yapalım be kardeşim boyumuz 174
39 giyince de acıyor ama canım, valla böyle böyle yapıyorsunuz çok kırılıyoruz.
Olur ya 39.5 hatta benim ayağım :( 40 hayli hayli olur :O
Of ya... Külkedisinin ayakları kesin 37dir. Pis Külkedisi -_-
37ye hiçbir türlü girmem ben :(
yeter mösyö uzatmayın bu konuyu, çekip gidiyorum valla, 40 numara terliklerimi giymeye. Hıh!
Geçti -_-
Tişikkirler sipirmen :D :D
Kendine de topuklu al :D
Kendi seçimleri olduğunu mu sanıyorsun kuş kafalı? Senin bunu yargılama hakkın yok
ben yerim
Boy olunca oda oluyor napalım? kim seçebiliyo fiziksel özelliklerini zaten. Prenses değiliz ama sadece boyumuzla ayağımız biraz büyük napalım yani?
Benim 37 ama bir arkadaş var 42 numara giyiyor takiliyoruz babanınkileride giyiyor musun diye :)
O dibinizin düştüğü mankenlerin ayakları 42 numara ama -_-
Eski bir gelenektir Türkler büyük ayaklı kızlar seçerdi ona daha iyi kadınlık yapar ve yatakta daha çok zevk verir diye o yüzden büyük ayaklı kızlar melektir :d
ne alakası var benım ayak numaramda 39 gayet memnunum gayet mutluyum...
Ne alakası var simdi bunun 40 numara çok mu büyük Allah Allah
Seni görünce hokka dansi🙅🙆🙇🙌🙏🙋 geldi aklıma 😂😂😂🙈🙉🙊
40 değil benim. Ama erkeklerin 45 falan bu yüzden laf konusu yapmaya gerek yok. Boya göredir ayak.
iyi de 40 numara ayağa sahip olan kız kendi mi seçti ayağını yani ne yapsın kessin mi
Elinde sigara önünde BMW ile resim çekilen arkadaşlarda gelip buraya saçmalamasınlar..
Kınama bak karının ya da kızının ayakları kürek gibi olur 😃😃😃
Dimi, onların elinde ya zaten ayak numarasını seçmek. Kendi tercihleri zaten hıhı. 👎😉
Hıı öyle. 👏😁😊
Bitti ders bitti 😄
Korkutmayı da iyi biliyorsun vaay 😊 tamam tamam sağolasın ☺️
Oldu o zaman 40 numaranın altında giyenlerde kendini adam sanmasın ! Boyu 185 olacak kızın ayağı 40 olmayacak bak sen.
ayaklarim 40.. hic sevmem ama cok sukur ayaklarim var diyorum
40 giyiyorum boyumda 173 yani şimdi bu boyu da o ayak taşır.
Niye ya biz insan değil miyiz offf bak gizliden yazdım bebek değilim genç kızım :/
Tamam :/ üzme bizi ama ne yapalım ki :S
Tamam :))
Dostum eski Turklere bak bir arastir.
Erkekleri hep ayagi buyuk kadinlarla evlenirmis.
Ayagi kucuk olani almazlarmis.
NEDENINI de sen arastir.
35 giyiyorum. Nerdeyse cocuk reyonundan alacam ayakkabi. :|
yaşasın tam bagımsız sporda 37 dar ayakkabılarda 38 giyen kızlar
37 numara giydigime göre prenses ayağına yatabilr miyim artık? :D
30 numara giysen bile prenses ayağına yatamazsın.
O niye?
:D:D
çünkü sen Kraliçe olmaya laiksin :P
Simardim :))
Teşekkürler bayım :)
40 ama ben kralın kızıyım ulan prensesim var mı itirazın ! :D
aferin böyle ol :D teşekkür ettim
Evet kirk numara ayaklarim ama prenses gibi kizim 😒
Uhhhh be ahah:)😆
Sana yuh napalim boy var sonucta 😒
@YobazRahip
Bu konu aglayacagim en son sey
Evet oyleyim 👸
Uuuuf büyük benim bile 41 ahaha:)
Senin ayagin küçükse ben napıyım :D
Öküz gibi 45 değil ya :) 41 ideal prenses😊
Erkek dedigin okuz ayakli esmerr olucak :)
Boyu 175 olup 35 numara ayakkabi mi giysin iyice sacmaladin.
Ekmekçi kuregi gibi hatta palet denize dusse ortalama bir insanin karaya yuzme suresi 3 dk bunlarin 35 snye ayaklari sayesinde palete para vermelerinede gerek yok
uzun boy pakete dahilse 45 numara kramponlarımı paylaşacağım kadına hayır demem...
Yok boyu uzun olsun ayagi kucuk olsun teni beyaz olsun su olsun bu olsun baska arzunuz? :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar