Eskiden her yerde herkes bol yirtikli pantolon elbise giyerdi şimdi ben artık pek göremez oldum.

Yırtık elbiselerin modası geçti mi?
Demode oldu artık
Yirtik elbise her zaman moda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden her yerde herkes bol yirtikli pantolon elbise giyerdi şimdi ben artık pek göremez oldum.

Yırtık elbiselerin modası geçti mi?
Biri bana zamanında yırtık sökük pantolon moda olacak dediğinde heralde bu deli demiştim.
Adam haklıymış ama millet bulamadığı şey için saçmalıyor haberi yok.
Gerçi artık moda olan bir şey daha var yırtık pantolon espirisi.
Yapacak bir şey yok.
Hayır bence hala çok sıkı bir şekilde görüyorum. Gayet de yakışıyor. Tamamen böyle hiç yırtık olmayan pantolonlardan ise birazcık yırtık olan pantolonlar her zaman tercihim olur.
Yırtık pantolonu hala giyiyorum, tulumum da var o şekilde açıkçası moda veya demode olması umrumda değil. Herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz hoşuna gidiyorsa giy😃
Cevap
113Cevap
Evet demode oldu biraz
Giydiğinde kokoreçe benzemeyenler olmasa iyi de 😄😄
Buluşmaya falan gitiğimde arkadaşlarla hayatim boyunca hiç giymedim ben bu pantolonları anca ovaya cift surmrye giderken sanayiye motoru temizlemeye giderken giyerim benim için moda değil
Erkeklere assssla yırtık pantolon yakışmıyor ya. Kadınlara da şu kokoreç görünümlü yırtıklar yakışmıyor. Onun dışında bol pantolonlarda güzel duruyor giyilebilir.
Cidden artık yırtık pantolon pek fazla göremiyoruz. Hiç aklıma gelmezdi demode olacağı, hep kullanılır sanıyordum ama baya baya demode oldu.
Giyenle alakalı. Kibariye giyse herhalde midem bulanır ama görseldeki afet-i devran giyerse tanışmak isterim.
çünkü pantolon yerini tayta bıraktı. Artık 20 liralık g. ö. t kaldıran taytlarla kıvırtarak yürümek moda
Yırtık değil bu köpek parçalamış tipinde bu.
Herşin çoğu kötü
2-3 yırtık olsa iyi durur
Böyle kötü görünüyor
Seninle ilgili bir tahminde bulunabilir miyim? Sen gurbetçi miydin?
@Merve2173 Bir şey yok tahmin etmeyi seviyorum da. Eskiden spor loto ve toto oynardım.
Bence sen tahmin etme 😂 ne gurbetcisi köyde yaşıyorum şu an 😑 ama Allah izin verirse İstanbul'da 6 ay muhasebeci olarak çalışacağım daha sonra firma referans olursa ingiltereye çalışmaya gideceğim 🙄 tüm umudum forbes firmasi
Bu resimdeki sen değilmişsin, bizi aldattın yani Trollsun, o yüzden seni Spam paylaşımdan şikayet ettim.
Kendi mi mi paylaşacaktım birde 😂
Böyle bir gacı olsam ksde ne işim var 🤔
Yırtık pantolon demode olmuştur. Bu fizikte ki bayanın vücudu yaşlansada biraz sor demode olur
Hala var giyiliyor
Bence giyilir moda olacağı zamana giysek ohoo bu çok saçma giymek istersen giyersin modayı beklemezsin
Hiç bir zaman yırtık pantolon tarzını begenmedim kirli bir görüntü oluşturuyor bu arada fiziğin güzel
Ben ill gordugumde dedimki yakinda popoyuda acarlar moda diye. Hollandada basladilar bakalim turkiyeye ne zaman gelecek
Fazla görmüyorum. Ama akşam giyen giyiyor. Belki de sahilde yaşadığım için. Moda diye değil, yakışıyorsa giyin
Fotoğraftaki yırtık pantolon bana itici geliyor🥦
Ben asla giyinmezdim. Yırtık bir leyin moda olması mümkün değil çünkü.
Insanlar seviyor ama
Bence artık tercih edilmiyor.
Bu arada çok güzelsin
Evvelden gençtik modaydı şimdiki zaman sanırım demode oldu çünkü kimsede görmüyorum
Pantolonun yırtık olması çık saçma eskim8ste yırtılmış gibi duruyor
Demode oldu mu bilmem ama olsa iyi olur. İğrenç bir görüntüydü zaten.
Bazı şeyler o anlık popüler olur ve klasik her zaman klasiktir ve şıktır
Az yırtıklı olanlar giyilebilir, diğerleri göz yoruyor.
Cünkü artık millet pantolon giymiyor ön arka kapansın yeter Adem’le Havva’nın yaprak misali
Ben sevmiyorum o yüzden giymiyorum. Yırtık olmayan pantolon tercihimdir.
insan kendini nasıl rezil ederin panoramasi bence. modasi batsın.
3-4 sene çokça rastlıyordum, sonradan gittikçe azaldı. Birkaç seneye tek tük görülecek gibi.
Sen giyersen böylelikle herkes görmüş olur ve modası geçmez. Nasıl fikir :d
Moda mı demode mi bilmiyorum ama hiç sevmediğim bir tarz.
Moda değil. İstersen giyebilirsin fakat hoş durmuyor daha düzgün giyinebilirsin.
Yok. Gayet şık. Hem bu ekonomik şartlarda fakirlere de uygun😜
Hiç sevmediğim pantolon şekli şuna para veriyorlar birde..
Tarz meselesi...
Canin sagolsun
Hala gideri var ben seviyorum ama fazla yırtık olmayacak 😀
Dar pantolonlarda hic hoş durmuyo palazzolarda hafif yırtık hoş duruyo sadece
Nihayet demode oldu artık insanlar neden yırtık giysiler giyer hiç anlamadım zaten
Serseri bir hava katıyor ben bundan hoşlanmıyorum. Bu modaykende bence demode duruyordu.
Hayır olmadı.
Hâlâ kombinlere çok yakıştığını düşünüyorum.
Ben moda olduğunda da giymedim ama demode evet şu sıralar.
Ben hâlâ giyiyorum ve yırtık pantolonun çok hoş olduğunu düşünüyorum. Modası geçmez
Bana göre yakışan insana her zaman yakışıyor be bromm 😉😉😉
yoo ben halen giyiyorum ama seninki fazla yırtık gibi sanki kavgadan çıkmış gibisin
Yeni moda smdi ciplak geziyorlar o kadar kapali değilde sort giyiyorlar kalcanin yanakları disarda
Yooo modası devam ediyor kolay kolay da bitmez bende yırtık jean severim
Demode oldu her sene moda değişiyor ama 20 senede bir aynı şeyler tekrar moda oluyor
Bir ara sıfır beden kuru gôtlü karılar da modaydı, artık demode. Oradan hesap et.
Bu zamanda kıyafet mi giyilir ne kadar yobaz bir zihniyet yapıştırın bantı gitsin, çırılçıplak gezmek serbest olmalı masrafada yobazlığada gerek yok!
Bitse bile bu fizikle sen yeniden baslatabilirsin.
Her şeyin Modası Geçer Çünkü Bir Yerden Sonra Bayar İnsanlar Sıkılır Bakın Örneğin Herkes Dövme Yaptırmaya Başladı Ben Hiç Yaptırmam Yaptırmadım Fakat Eskiden Azdı Şimdi İtici Geliyor Artık Hele ki Hiç Ama Hiç Yakışmayanlara...
Yirtik elbise her zaman moda
Yani kararında olduğunda okey ama bu köpek yırtmış gibi dıruyor her şeyin fazlası zarar bence
Iyi ki rehavete kapılıp dolabı doldurmamışım 1 tane yırtık pantolonum var
Hafif yırtıklı pantolonum var geçen sene aldım halla giyiyorum gayete hoş duruyor
Fizik ile bütünleşen ve fiziği ile ben buradayım dediği sürece demodelik söz konusu olamaz.
bir
iki yırtıkla yine moda olarak giyilebilir
Bence bol ve yırtık pantolonlar doğru kombinlenirse gayet hoş duruyo asala modası gecmiycek bişey kesinlikle 😌
Moda umrumda değil ciplak kalmamak icin giyiniyorum
Her zaman moda ama bu biraz fazla yırtık bence abartılı olmamalı
Bence fazla yırtık kötü duruyor ancak yeterli derece yırtık iyi duruyor. Yani sadece dizi yırtık gibi falan. :)
Herzaman bir kombini var bence yıtrık kotun
Ben oldum olası yırtık modasını sevmiyorum ama
Herzaman bir yeri vardır trendlerde
Artik yirtik modaya gerek KALMADI ki çıplaklık artti ona da yirtiklik eklenirse daha farkli bişey olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?