Moda & Stil Sizce bana hediye gelen bu çanta yaşlı işi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Merhaba bana bu çanta hediye geldi omuz çantası sizce kullanılırmı? Sizce bana hediye gelen bu çanta yaşlı işi mi? Cevapla İş Soruları Hediye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır değil bence 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yaşlı işi değil ama çanta çok boğuk beğenmedim 0 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Çok mu aramış bunu, soğuk renkli canım yoksa güzel.. 1 0 Yorumla
Enss15 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok sönük çok soğuk ve iç karartıcı kesinlikle yaşlı işi 2 0 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok iyi uyum sağlanırsa kullanılabilir. Ara kumaşlarda doku farklılığı olsaydı daha göz alıcı olurdu 0 0 Yorumla
piraye123 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 70% +1 yıl Hayatımda gördüğüm en kötü en demode en en en saçma çanta böyle şeyleri nasıl bulabiliyorlar. 0 0 Yorumla
-opia- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Ben cok anlamam ama sen kombin yapmayi bilirsen iyi durabilir. Altta biri demis bohem filan oyle. 0 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hayır yaşlı işi değil, bu vintage hatta çok güzel 😍 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. İlk bakışta eski moda gibi duruyor olabilir ama bence çok güzel. 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl gömlek salaş altına pantolon oda salaş güzel olur bence 0 1 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Seri kombin yapılır… 👍🏻 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl mis gibi vintage işte insanlar özel olarak arayıp satın alıyor bunları 0 0 Yorumla
Benbirhiçmiyim0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bohem bir giyim tarzıyla uyar, çanta da o tarz zaten 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yaşlı işi asla değil..Fakat cıvıl cıvıl da değil. Gayet güzel kullanılabilir.. 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Tarzinla uyumlu mu denemelisin alan arkadaş kör değilse uygun bir şey almaya çalışmıştır 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Yaşlı işi değil ama şık bir çanta da değil. Soluk ve kullanmadan eskimiş gibi duruyor. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Vintage giyim tarzıyla hoş bir aksesuar olabilir.. fiziğin onemli 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl yaslı isi degil ama vintage gibi duruyor eger kıyafetlerine uyuyorsa tak ama uymuyorsa sat en güzeli 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bu cok dedikodu eden teyze cantasi degil mi :D asdsad 0 0 Yorumla
Cilalıİbo Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Elbise ve kombine göre kullanım durumu değişebilir. 0 0 Yorumla
BlueCheshireCat Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yaşlı işi değilde bohem denilen tarzla bir kombinin bir parçası olabilir. 0 0 Yorumla
ooooooffffffffffff Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl evet cok yaslı isi o yuzden kargoyla bana yollamalisin (MUKEMMEL BAYİLDİM) 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çantaya bakınca otomatik olarak ilahi çalıyor 2 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İçinden el işi çıkcak gibi bi havası var 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Yaşlıdan ziyade kullanılmış gibi 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Hayır çantayı nasıl tutuğuna ve ne giydiğine bağlı 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. bana göre biraz yaşlı işi 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel ben beğendim. Tam genç kız çantası 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. yooo uygun tarzla kombinlenirse yakışır 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. Buna anca uygun kombin lazım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaşlı işi 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hayır değil bence
Hayır yaşlı işi değil ama çanta çok boğuk beğenmedim
Çok mu aramış bunu, soğuk renkli canım yoksa güzel..
Çok sönük çok soğuk ve iç karartıcı kesinlikle yaşlı işi
Çok iyi uyum sağlanırsa kullanılabilir. Ara kumaşlarda doku farklılığı olsaydı daha göz alıcı olurdu
Hayatımda gördüğüm en kötü en demode en en en saçma çanta böyle şeyleri nasıl bulabiliyorlar.
Ben cok anlamam ama sen kombin yapmayi bilirsen iyi durabilir. Altta biri demis bohem filan oyle.
Hayır yaşlı işi değil, bu vintage hatta çok güzel 😍
İlk bakışta eski moda gibi duruyor olabilir ama bence çok güzel.
gömlek salaş altına pantolon oda salaş güzel olur bence
Seri kombin yapılır… 👍🏻
mis gibi vintage işte insanlar özel olarak arayıp satın alıyor bunları
Bohem bir giyim tarzıyla uyar, çanta da o tarz zaten
Yaşlı işi asla değil..
Fakat cıvıl cıvıl da değil. Gayet güzel kullanılabilir..
Tarzinla uyumlu mu denemelisin alan arkadaş kör değilse uygun bir şey almaya çalışmıştır
Yaşlı işi değil ama şık bir çanta da değil. Soluk ve kullanmadan eskimiş gibi duruyor.
Vintage giyim tarzıyla hoş bir aksesuar olabilir.. fiziğin onemli
yaslı isi degil ama vintage gibi duruyor eger kıyafetlerine uyuyorsa tak ama uymuyorsa sat en güzeli
bu cok dedikodu eden teyze cantasi degil mi :D asdsad
Elbise ve kombine göre kullanım durumu değişebilir.
Yaşlı işi değilde bohem denilen tarzla bir kombinin bir parçası olabilir.
evet cok yaslı isi o yuzden kargoyla bana yollamalisin (MUKEMMEL BAYİLDİM)
Çantaya bakınca otomatik olarak ilahi çalıyor
bu ne olm koy let go ya
bayağı kötü ya.
İçinden el işi çıkcak gibi bi havası var
Güzel bence klas duruyor
Yaşlı işi değil, sanat eseri gibi
Yaşlıdan ziyade kullanılmış gibi
Halamın ilaç çantası bu
Babannene ver kullansın.
Hayır çantayı nasıl tutuğuna ve ne giydiğine bağlı
bana göre biraz yaşlı işi
Yaani bence biraz öyle duruyor