Yani yeni nesil çeyiz için kötü mü anneme hediye edicem eğer çeyiz için uygun değilse

Yani yeni nesil çeyiz için kötü mü anneme hediye edicem eğer çeyiz için uygun değilse

Saçmalama ne güzel fincan işte. Bunu almaya kalksan min 500-600 tl vermen gerekecek. Saçma modellere para verme kullan gitsin. Tabağın modası geçmez, deseni falan gayet hoş. Beğenmeyenler sırf sunum için bir ton para verip fincan takımı alanlardır
İnan indirimdeydi 300 TL verdim 400 fiyatı zaten ucuz bsiey yok indirimdeyken aldım bide sade diye aldim
Gayet güzel bence yıllarca kullanırsın çünkü porseleni kaliteli
Normal klasik iyi ya koyulur ceyize hayatım
Ben sade seviyorum simdikiler çok farklı parlak şeyler seviyolar
Ben 30 yaşındayım bende sade severim ama ben 20 yaşındayken de boyleydim xjdbd
Abla çeyiz yapıyorum koca bulamıyorum 😅 boşuna yapıyorum gibi hissediyorum
Yok hayatım öyle düşünme nasibin biyerde bekliyor seni hiç beklemediğin anda gelecek ❤️
Ayy of oule deme korkuyorum bana iyi bişey denk gelmez
😂😂😂 sen karar vercen sonuçta knka
Gelmez işte bu yaşıma kadar nasıl elim kolum bağlı olduysa bundan sonrada öyle olur
Ya kaç yaşındasın ki sen
21 ama evin içinde büyüdüm üniversiteyi bile açıktan okuyorum işe başladım bütün paramı elimden aldılar ne yapim her şey b0k gibi benim sucummu? Ben mi istedim burada doğmayı bari eşimi seçeyim diyorum yok yani kimse sevmiyor beni haklılar ben olsamda bende sevmezdim beni
Gizliden çıkayım mesaj at bana olur mu?
Cevap
2Cevap
Çeyiz için ayrı fincan takımları falan mı var🤷🏻♀️ Gayet hoş işte kahve içmekse amaç..
Bir kaç arkadaşıma sordum da sanki pek beğemediler gibi bende isterim almak daha güzel ama napim 500-700 arası fiyatlar
güzel
Çok güzel
Klasik
Yoo güzel
Gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar