Moda & Stil Sizce hangisi? Günlük hayatta hangi stil daha havalı? Kanatsızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi tarz daha havalı? Rahat Stil Grunge Stil Gothic Stil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisi? Günlük hayatta hangi stil daha havalı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Gothic Stil daha havalı 0 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Grunge da gothic de gayet havalı, rahat olan bana hiç hitap etmiyor. Galiba en havalısı da gothic. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk görsel 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl 2/3 sıkıntı 0 2 Yorumla Kanatsızzzz +1 yıl Neden sıkıntı Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Bana göre farklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gothic Stil daha havalı
Grunge da gothic de gayet havalı, rahat olan bana hiç hitap etmiyor. Galiba en havalısı da gothic.
Ucuz bunlar
2 ve 3 havalı
İlk görsel
Elbette gothic
Neden
2/3 sıkıntı
Neden sıkıntı
Bana göre farklı
Baştaki