AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Hayır ya kendi ailenin bile karışmaması gerekirken sevgilinin ailesi ne dalgamı geçiyorsunuz
Erkek arkadaşın ailesinin dediğinden çıkmaz duruma gelirse problem büyür aksi durumda sorun olmaz
Uzun soluklu olacağını düşünmüyorum. İnceldigi yerden kopar.
ayni sebepten 1.5 yillik ilişkim bitti sizin de biter yakında üzgünüm ama yürümüyor böyle inan
Karışamaz. Bir kere söylemiş çok takma ama devam ederse he de geç.
Siz evli bile değilsiniz sevgilisiniz , tabiki karışamazlsr
Karışmaması gerekir. Ama şimdiden karışan ilerde elbetteki karışır.
Edepli giyinirsen iki tarafta karışmaz bu kadar basit😉
Edepli giyinmek nasil birsey çünkü ne giysek karisiyorsunuzda
Ahlaklı ve edepliye bak her 10 lafından 9 u seks senin sen kendi edebine bak
Her yorumuma sazan gibi atlamaktan vazgeç modern kafalı kezban 😉
Senin gibi cahil olacağıma modern olurum. Erkeğin ka…şarı
Resmimi atsam sabahlara kadar osbir çekersin Kezban diyorsun bana shahhzhsksc
Malum yerimle gülüyorum şu an sana 😁😁😁
Madem o kadar iddialisin at bakalım bir güzel resmini bakayım bende nasıl etkiler uyandıracak 😉
Sana atarsam anca boşalırsın. Bir kadının başarısı senin umurunda değil ki.
Edep edep demişsin. Bakir seni dkfkskfk kendin edepsizin en alasısın ama kadınlara edepli ol diyorsun
Erkeğin doğası boşalmak yavrum testesteron saolsun😉
Sana bakacağımı Cidden düşünmüş olamazsın. Böyle mağara insanları ile işim yok benim köyüne git
İki canlınında temel amacı bunlar değil. İhtiyaçları bunlar
Köyle kasabayla işim olmaz ben modern şehrin modern adamıyım 😉
Yavrum kabul et işte şunu seks ayıp bir şey değil yemek, içmek kadar dogal bir ihtiyaç 😉
Modernmiş miş. Mağarada yaşayan insanlar senden daha medeni
Ben anormal mi dedim? Milletin giyimiyle seks ne alaka?
Harbi boşsun
Açık ol sende mini etek giyiyormusun
Sana ne istediğimi giyerim sana mı sorucam
Giy tabi yavrum giy o güzel bacaklarına birde ince siyah çorap çek milletin gözü bayram etsin 😉
Al işte
Senin gibi aç itlern olduğu ülkede giyemiyorum maalesef. Anca yavşarsın dur tacizden cimere atayım da seni gör
Giy giy çekinme 😋
Iyyy aç it seni
https://resm.im/album/nNRpwrL
Gelde doyur 😋
Cimere atıldınız 😎✅
Seni 10 tane karı da doyurmaz
Karışamaz saçmalık yani onlara ne ki sevdiğin kişi diyemiyor mu size ne diye
Bu hadsizlik yalnız, bazı şeylerde had bildirmek gerekir. İnsanlar durması gerektiği yeri bilmeliler
Bu arada ben olsam, “bunu oğlunuza söyleyin, ailenizi pek iyi tanımıyor veya umursamıyor heralde ki benimle beraber” derdim
Karısmasına karsıyım ama bizimkıler karıscak gbı 😂
O kadarına da kılıbıklık denir o ne öyle ya
Donumun rengini de onlar seçsin bari 🤦🏻♂️😊
Ailem bişey diyemez demez de varsa bi durum ben çözerim kimseyi karıştırtmam
Arada resmiyete dökülmüş bir durum bile yokken.. tuhafmış
Evli olsan yanmışsın
Nerede nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum, o yüzden karışamaz.
Seni rahat edemicekse ciddi düşünme kısa süreli ilişkini yasa ayrıl gec
Olabilir büyük ihtimalle şimdi senin tarafında olan yarın onların tarafında ve sözünde de olabilir
Tabiki karışamaz öz ailen karışmıyor da onlar neyin oluyor da bu hakkı kendilerinde buluyorlar
Bu ülkeden erkekle evlenmeyeceksin akrabalarıyla da evlenmiş oluyorsun. Ayrıca zaten geneli kendini gelişirememiş evlenip ne yapacaksın?
Herkes kendi yaşam tarzına göre birini bulursa sorun olmaz
Evli olsaniz hani yine olur diyelim ama erkek arkadasin ailesi baya bi terbiyesizlik olmus. Hadsizlik tam da bu durum icin uretilmis bi kelime
Normalde kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur tabii ki. Fakat bizim ülkemiz ve bu yakın coğrafyada kadın meta olarak görüldüğü ve erkeğin kadına sahiplik etmesi normalleştirildiği için bazıları karışmayı kendisine hak olarak görür.
Soyun yavru boş ver başkalarını her yerini göster herkese sonuçta özgürlük var. Kayinbabanin önünde de soyunuk giyin
Baştan iyi belli etmişsin. Karışamazlar tabiki!
Ailen karışmamış onların karışmaya bir gram bile hakkı yok genelde öyleleri insanı hayattan soğutur uzak dur gözlerine fazla görünme ve samimi olma en iyisi bu gibi
Onlarla baş edemezsin, sen bırak o sevgiliyi.. Kemalist bir ailenin, kemalist oğluyla sevgili ol..
Profil fotografındaki gibi giyinip çıkıyorsan doğal olarak yaşlı insanlar hoş karşılamaz. Haklılar.
Tabiiki karışamaz! Kendini ezdirmemelisin. İnsanların bazı hakları vardır ve sen istediğin gibi giyinebilirsin. Ve bir kişi bu hakkını elinden almaya çalışıyorsa bu bir suçtur. İyi günler dilerim❤️
karışamaz. herkes haddini bilmeli. ayrıca esin olacak hıyarın da demesi lazım sizi ne ilgilendirir diye. herkes sonucta sevabını günahını kendi çuvalında götürür. milletin cuvalindan sanane
Bir sevgili erkeklerin ne düşündüğümü iyi anlar o yüzden kızabilir ama kalkıpta senin giyinişine karşıp açık giyinen kızlara bakarsa bu kıskanmak olmaz ve asla izin verme
Asla karışamaz hakkı yok o kim ya kendine baksın, ağzının payını ver
Karışmamış sadece uyarmış normal olarak olsa giyemezsin diğer direkt kızar
Karışamaz karıştırma ver karşılığını onlara neymiş kimse Karışamaz
Tabii ki karışamaz hangi hakla söylüyor ki bunu. İyi demişsin cevabı vermişsin.
Bu ilerde bir sorun olur bunu orada söyleyen başka yerde başka şeylerde söyler sevgilin engel olsun diyeceğim ama o da bir yere kadar engel olabilir en güzeli sevgilini karşına alıp konuşmak.
Karışamaz tâbiki de bırak aileyi kendi açımdan konuşmak gerekirse sevgilim bile karışamaz nefret ederim giydiklerime mudehale edilmesinden.
Önemi yok kimse kimsenin giyimine karışamaz.
Onlarada abartmış ya daha ortada bir şey yok müsade etme buna ve ailesinden uzak dur hatta çocuktan bile
Erkek arkadaşın karışamaz dediyse sorun yoktur bence. Çünkü annesiyle evlenmiyorsun herhalde😂 merak etme germe kendini
Olur... bende çevremden biliyorum... saygıdan sussan bile daha çok üzerine gelmeye başlarlar... yol yakınken dön bence
Eşimin ailesi hoşlanmadığı bir şeyi eşimle iletirse daha dikkatli olurum ama sevgilimin ailesi biraz garip daha adı koyulan hiç bir şey yok ve özgürsün
Profilinde ki gibi giyiniyorsan aile büyüklerinin yanında ayıp çünkü çok açık
Eşin karismiyorsa ailenin ne dediği çok önemli değil takma insanlar konuşmak için konuşur
Ailem yetmiyor bir de sevgilimin ailesi mi karışacak
Sende hoş karsilamayani hos karsilama umursama laf soyletme kendine
Kendi ailem karışmıyor sevgilimin aileside karışmamalı
Sevgilin karışamazlar desede birgün ailesi sevgilini zorlayıp kıyafetini değiştirmeni söyletebilir
ileride sorun olcak emin ol sevgilin cahil ailesini dinleyecek çok yazık olur sana evlenirsen
tabiiki inşallah sevgilim olunca çok açık giyinrse karışabilir
Sorun olur da sen kaynana adayinin sana karismasina izin verme yoksa bunun arkası kesilmez
Ki erkek arkadasini da degistirmeni tavsiye ederrim
umarım erkek arkadaşın da annesinin dolduruşuna gelip böyle davranmaya başlamaz
Görmezden gel. Ailen yanında, erkek arkadaşın yanında. Geveleyip dursun o dünya görmemiş kadın.
Dikkat ederdim zaten. Karışacakları bir şey de olmaz
Erkek arkadaşın sorun etmiyorsa bir şey olacağını düşünmüyorum. Benim de korkum bu konuyla ilgili: (
Sevdigin kişiye bağlı birşeyler diyemiyorsa ailesi sana deme hakkını bırakıyor
Karışmaya hakları yok ama bol bol huzurunu kaçırırlar. Takmamayı benimsemen lazım
Erkek arkadaşının ailesi karışamaz hadi erkek arkadaşını anladıkta ailesi ne alaka
Sevgilin karışabilir ama ailesi karışamaz evli olsan nişanlı vs belki
Yane sana karışmasalarda olur bence aman aman bir endemın yok ki 🤔🙃
hakları var mı sence?
hayır
Daha sevgiliyle boyleyse evlenince sen düşün.