Kendi ailem hiçbir şeyime karışmayarak özgürce büyüttü ve bu sayede nerde nasıl davranıp giyineceğimi iyi bilirim. Erkek arkadaşım şehir dışında olduğu içi kedisini veterinere götürmek için gittim ve annesi biz böyle giyineni hoş karşılamayız dedi. Bu benim hayatım dedim ancak hala gerginim ve kadından soğudum. Anneme söylediğimde o da sinirlendi senin ailen var dedi. Erkek arkadaşım ise sana karışamazlar dedi ancak çok büyütmek istemediğim için konu etmedim de sanki bu ilerde bi sorun olur gibi sizce de olur mu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarışamazlar ama karışıyorlar, sevgilinizde şimdi böyle diyor olabilir ama ilerleyen süreçte ailesinin çenesinden bıkıp sen de daha kapalı giyinsen olmaz mı diyecek. Hep aynı senaryo sadece kişiler farklı bu yüzden ailelerin yaşantısının uyuşması çok önemli. Ülkemizde evlilikler 2 kişilik olmuyor maalesef, aileler her şeye müdahil oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum.
En İyi Cevaplar
canım baktıgın zaman karısamaz evet. ama realiteye gelelim. hani ben farklı konusmak istiyorum bu soruna cevaben:D
şimdi özünde bu işin ilerlemesi için yani ilişkinin bu dengeyi koruman gerekli. bu 2 kere iki dört. belkide sevgilin müsade ediyor ya da yaptırıyordur. Ya höyt dersin bedelini ödersin. elemanı kaybedersin. ya da sineye cekcen:D adamı kafalıcan. dicenki erkek arkadasım bunlara bişey de. :D artık bu seninle onun arasındaki bi iş
bu konu bi kerelik olmus ben yerinde olsam kaynanayı idare eder dediğini uslu kız olur yaparım. sonra devam hayatıma. kadından soguma. o eski kadın. o öyle yetişmiş. değişmezde. kalbini kırma. gönlünü yapıver. hatunluk budur.
00 Yorumla
+1 yılsana net bir şekilde açıklamaya çalışacağım. bu hususta o kadın sadece sana öğüt verebilir sen o öğüte ister kulak asarsın istersen dikkate alır değiştirirsin sana kalmış çünkü bu durumun günahı ya da neyse işte Allah ile senin arandadır, kimse karışamaz buna. bu durumu sevgilinle konuşmalısın düzgün bir şekilde sevgilin ne diyor bu duruma hak veriyormu ya da annesini mi haklı görüyor. senin yerinde olsam ben kesinlikle kafama takmam bu söylentisini ama şöyle bi durum var evlendiğiniz zaman birçok şeyinize karışabilir size bunu pat diye ve kabaca söylediyse.
00 Yorumla
Bu ülkede biriyle evlenince onun ailesiyle de evleniyorsun. Erkek arkadaşın şu an sorun çıkmasın diye konuyu halının altına süpürüyor gibi geldi. Ama emin ol ailesi senin giyimine karışması için ona baskı yapacaklar. Aileler arasında uyumsuzluk var, eninde sonunda ortaya çıkar bu..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
135
Cevap
93Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır karışamaz
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yıl"Sana karışamazlar" sözünü sana değil annesine söylemeliydi, hatta senin yanında.
Sevgilin çok mu anneci, adaletli bir şekilde seni savunabilir mi?
Ailesinden etkilenir mi? Etki altında kalan/kalacak kişiyi yönetmek kolay olur, gaza getirmek kolay olur. Eğer öyleyse yolunu ayır. Giyim, kuşama göre insan yargılanmaz, seni beğenen seven böyle sevdi, kime ne? Sana bu yorumu yaparak sevgiline de saygı duymadığını vurguluyor. Halbuki bir anne oğluna saygı duymalı ve oğlunun sevdiğini sevmeli11 Yorumla- +1 yıl
Oğlunu seviyor da çok eleştiriyor ben kendisiyle başbaşa vakit geçirdim devamlı bir şeyler yargılıyor. Diyarbakırlılar tamamen körelmiş bi zihniyette kalmış kadın dediğin şöyle olur gibisinden bu arada tek çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoş karsılamayız ne demek ya? İnsanlar neden birbirlerinin kıyafetlerine karısır ya da ötekilestirir ki? En bastan bu konuda sınırını koymalısın ama bunu saygı cercevesinde yapmaya çalıs derim mesela sana öyle bisey dendi gül geç ve öyle giyinmeye devam et. Ben tesettürlü bi insanım kaynanam da öyle ama o pantolon tunik tarzı giyinir ben uzun elbise vs. Yani hiç pantolon giymem. Nisanlıyken bana kyafet alacağı zaman bana pantolon tunik alıp aklı sıra giyimimi kendi beğendiği gbi yapmaya calıstı ama ben en bastan çizgimi çektim. Ben bu sekilde giyinmiyorum dedim bu giyim seklini kötülemek ya da günah sevap iliskisi değil benim giym tarzım bellidir kimse için değismem ! Sen de öyle yap sınırını en basta koy o zaman kimse karısamaz.
20 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evlenmeyi düşündüğünüz adamın aile kültürü çok önemli. Kültür çatışması var ise o evlilik kabusa dönüşür. Şimdi evli değilsin sadece sözle söylenir fakat evlilik olunca durum daha ciddi tepkilere dönüşür ve baskılar artar.. Ailesi ile evlenmiyorum diye bir durum söz konusu da değil , evet ailesi ile de ev'leniyorsunuz. Ve o aile ile anlaşamazsaniz eşinizle mutlu olma şansınız oldukça düşük oluyor. Eş hanımının yanında dursa bile.. ailesi ile olan bu kopukluğu içsel bunalıma sürüklüyor yaşadığı bu huzursuzluğa da direkt yuvasına yansıyor.
10 Yorumla
+1 yılkazık kadar insanlar mevzunun kadında değilde
İnsan zihniyetinde olduğu anlaşılması gerekiyor.
Kapalı kadınların da tecavüze tacize uğradığı ülkede sorunu giyimde kuşamda aramak kadar komik bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Her elbisenin kıyafetin giyilip giyilmeyeceği yer vardır erkek için de kız için de durum aynıdır.
Karışmaması gerekiyor, sevgilinin ailesi ile konuşup bu konuyu hallettmesinş öneririm.
Aksi gibi sevgilin de çok fazla karışıyorsa ilk önce bu konuyu onunla konuşup hallet yoksa ileride hayatı sana zindan eder.
Sonuçta kuş kafeste değil, gökyüzünde özgürdür.42 Yorumla- +1 yıl
Çpk haklısınn
- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
sonucta dansoz kıyafetiyle ve jartiyerle gitmemişsin, hos karsılanmayacak bir durum yok, karısabilir ama bu sekilde degil, henüz evli değilsiniz, sevgilisiniz. bunu da göz önünde bulundur. sevgilin bugün senin yanında sana destek verirken yarın evlenince ailesini de tutabilir. genel de hep öyle oluyor..
27 Yorumla- +1 yıl
sen ona cevap verdikçe o kendini değere bindiriyor, böyle varlıkları yok sayıyoruz mükemmel oluyor. Hiç keyfini bozmaya gerek yok
+1 yılKızlar saçmalamayın ya Allah İÇİN karışıyor dediğine göre açık giyiniyorsun ve ailen müsade ediyor o seni gördü tanıdı sevdi hayatına aldı hiçbir şey bilmeden demi ailende seni böyle büyütmüş o zaman böyle kabul etmiş ailen bir şey demiyorsa ne sevgilin ne ailesi karışamaz ne zaman ki kocan oldu yerine göre karışabilir abartmadan ama ailesi yine karışmaz kendi ailen yapsaydı ne tepki verirdin de giyerdin yine milletin ailesi kimdir ki
10 YorumlaTabii ki karışamaz. Kendi ailem bile bir yere kadar. Onlar kim oluyormuş? Ağızlarının payını ver alttan alma. Sevgilinin yaklaşımı çok güzel olmuş. Ailen karışmazken onların ne haddine? Ama bir gün iş ciddiye bindiğinde sevgilin bu sefer açık giyinme demeye başlarsa müsaade etme. Senin tercihin.
10 Yorumla
+1 yılYok artık buna da müsade etmeyin. Bir konuda belirli çizgileriniz, aldığınız karar olmazsa hayatınıza müdahale ederler. Karşımdaki kim olursa olsun ben rahatsızlık duyduğum şeyleri yüzlerine saygı çerçevesinde söylüyorum ki he bu kişinin bir sınırı var yaklaşmayalım derler. Bu konuda karar alıp karşı tarafa geri adım atmadan ifade ederseniz tekrarlanmaz diye umuyorum. Yok o kırılmasın yok şu kırılmasın diye diye kendiniz kırılırsınız.
10 YorumlaYa şöyle söyleyeyim dindar insan da karışmaz gerçekten öyleyse çünkü benim umrumda olmaz çıplak bile gezse.. yobazdir veya o şekilde büyümüştur. Sevgilin nasılsa sende öyle bak o karışmıyor sonuçta. Ayrıca ağzının payını da ver onu alakadar etmez senin giyinme şeklin...
10 Yorumla
+1 yılMaalesef bu ilerde sorun olabilir erkek arkadaşın ile bu konuyu konuşmanı tavsiye ederim kimse kimsenin davranışlarına giyimine kuşamına bir laf bile söyleyemez daha annen ve baban dememişken onlar kimde sana karışıyor bu senin seçimin kimse karışamaz çok sinir oluyorum böyle insanlara dediğim gibi sen bilirsin
10 Yorumlaçiftlerin uyumu kadar ailelerinin uyumu da önemli. Her ne kadar aileler birbiri ile evlenmiş olmuyorsa da zaman içerisinse karışıyorlar ve sorunlara neden oluyor. Bunun bilincinde olman gerekir ki sonra sürpriz yaşamış olma. Hatta en başta olması senin için sevindirici.
00 Yorumlaönemli olan eşindir önceliğin o bu konuyu kendi çözmeli.. onun dışında da açıkçası herkesin kendi karari ama bir yerde de aşırı acikk dekolte giyinmek bence insani biraz itici gösteriyor.. giyinilse dahi eşinin ailesi ve o ortamda. hos bir izlenim vermiyor. masumiyetten uzak bir hava veriyor. bunuda dikkatle almalisin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle konuş ailesiyle konuşsun. İleride sorun olur yoksa ki olacak büyük ihtimalle. Arada laf sokmalar gibi saçma sapan şeyler. Gördüğümüz, duyduğumuz şeyler hep. Umarım sevgilinde yanında olur bu konuda. Ister istemez canın sıkılıyor çünkü tahmin edebiliyorum.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarışamazlar... NET... Erkek arkadaşın bunun önünü kesmezse ileride sorun olur. İnsanların haddini bilmezliği, her b*Ka karışabileceklerini zannetmeleri beni sinir ediyor. Ne giyersen giy, onlara b*k yemek düşer.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin kendi seçimidir giyimi.
Gerek dini inancı gerek yetişme tarzı bunu şekillendirir. Mesela bir Müslüman kadın bu şekilde giyinmez. Ben bir Müslüman olarak kendi oğlumun böyle açık giyinen birisiyle evlenmesini istemem. Onun dışında da zaten ben erkek olsam evleneceğim kadının bacağını, dekoltesini herkesin görmesini istemem. Siz bu şekilde ilerde sorun yaşabilirsiniz bence kendi yaşam tarzınıza uygun birisiyle devam edin yolunuza.00 Yorumla
+1 yılben de senin gibiyim. ailem karışmazken bir başkasının karışmasına asla müsade etmem. kadın kendi giyimine baksın. her şey giyim mi hem sevgilin karışmıyorsa o kim de karışıyor? kendi kızına bacısına karışsın yobaz
10 Yorumla
+1 yılKarisamaz baya hadsizce bir tutum sergilemiş kadın ilerde yakın yerlerde oturursanız bu sorun olur uzakta oturursaniz sorun olmaz tabi sevgilinin ilerde de senle aynı fikirde olması lazım yoksa her turlu sorun yasarsiniz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarışamaz demeyelim, karışmazlar diyelim. Aklı başında medeniyet görmüş bir insan karşısındaki yetişkin bir bireyin tercihine karışmaz diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılHayatımı insanlara göre yaşayamam ne giyimime ne evime karışabilirler kendini ezdirme. Daha evli değilim ama eğer sevgilin sana sahip çıkmıyorsa ailesine bisi demiyorsa ayrılmalısın
10 Yorumla
+1 yılBen de başkalarının hayatlarına müdahale eden insanları hoş karşılamam deseydin keşke daha hoş olurdu :D Geri kafalı andaval bir kayınvaliden var geçmiş olsun :)
10 YorumlaNe iğrenç bir toplumuz!!!
"Yurt dışında iki kişi evlenir bizde akrabalar" diye boşuna dememişler20 Yorumla
+1 yılAynen benimki bile daha sevgiliyken bana karışmaya kalkmıştı ben direk terk ettim çünkü erkek arkadaşım seni sevdiğinden iyiliğin için yapıyor diye onu savunmuştu. Direk bitirdim.
00 Yorumla
+1 yılAynisi bendede oldu. Eşimin annesi instgarm resimlerime karişti, geçen günde yine profil resmime pozuma karişti, günahini almayim sayğili şekilde diyor bi şey derken. Ama ben de dedimki “Sayğisizlik gibi anlamayin anca bana eşim karişsin, eşim bi şey demiyorsaa benim için okeydir dedim. Oda dedmi benim gelinimsense benim düşüncelerimede saygiyla yanaşmalisin”
Sonra bende düşündüm acaba kadina karşi kotumu konjştum diye, ama şimdi düşünüyorum doğru söylemişim. Milleti düşünecek halimiz yok)00 Yorumla
+1 yılAilen sevgilin bir şey demiyor. Hoş karşılamıyorsa bakmasın. Sen rahatsız olmuyorsun kendin öyle giyinmek istiyorsun. Kendini ezdirme. Karışamaz sana. Giyimin senin kararın. Benin ailem de beni özgür yetiştirdi. Giyimime karismiyorlar. Nerede nasıl giyinecegimi de biliyorum. Senin gibi. İleride (evlenirsen) o adamla evleneceksin. Ailesiyle değil. Saygı çerçevesinde konuş rahatsızlığını belirt. Karışamazsın diye de uyar. Devam ederse de mesafe koy ailesine.
00 Yorumla
+1 yılNe kendime karıştırtırım, ne da sevgilime. Bizim aile öyle açık giyinmelere hala karşıdır. Açık açık da söylerim, sizin kurallarınız bana sökmez diye, eşim sevgilim istediğini giyer derim
00 YorumlaKarışmak demeyelim de alttan laf ediyor, çok açık giyinen biri değilim ama yine de işte şu şunu yapıyor da yakışmıyor diye örnek veriyor ben de yapmayayım diye.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmaması gerekiyor sevdiğin insan haricinde başkasının karışması çok saçma bugün giyimine karışır yarın birgün evinin düzenine yaptığın yemeye karışır
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra kendine çeki düzen vermen gerektiğini söyleyebilirler çünkü sen artık bir anne adayısın ve yanındaki adamın seni taşıyabilmesi de önemli.
00 Yorumla
+1 yılBende de durum böyleydi eski sevgilimle
Crop top giysem bile üstüme hirka falan vermeye kalkiyordu annesi
Bi keresinde akrabalari beni gördü normal short vardi altimda ama böyle kisacik bsy degil
Dizimin hafif üstünde gelip bana akrabasi demesin mi „biraz adap adap“ diye bende sizene falan dedim
Ama simdi ayrildik vallah hep problem cikiyor ister istemez
Sevgilimde diyordu kimse bsy diyemez diye ama iste00 Yorumla
+1 yılbence ilerde senin için sorun olabilir diye düşünüyorum ve en büyük zenginlik özgürlüktür felsefesinden hiç vazgeçmedim seninde vazgeçmemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılEvet sorum olur size bir sey olmazda annesinede sanada sevgilin orta yerde arada kalır hep huzursuz olur oyle bir iliskidede mutlu olamaz insan ben olsam ayrilırim onun yerinde olsam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman söylerim kimse sizin giyiminize karışamaz annen baban sana ses etmiyorsa rlin oğlu ve elin oglunun ailesi dahi sana karışamaz saygısızlık bu takılma düzgün sekilde ağızlarının payını ver ve bozma moralini kanka
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten ben bu sıcakta pantolon giymeyen biriyken bol bi pantolon üzerime de bi badi giyip gittim açık olan tek yer kollarım tuhaf ya. d
Cevap sahibi+1 yılYahu zaten sevgilin seni böyle biliyor karışmıyor etmiyor onlar ilgilendiren bir durum yok yeminle yerinde olsam onları kudurtmak için bir daha gittiğimde daha açık giyinirdim 😁😁
Cevap sahibi+1 yılHe bu arada sevgilinde karışamaz ne giydigine onuda diyim kendinizden ödün vermeyin
+1 yılkarışır neden karışmasın. kadının da erkeğin de aile karışabilir. örnek olarak ben eşimi temsil edeceğim bir yer de o aileyi kötü temsil edeceğim bir kıyafet giysem beni uyarması doğaldır.
00 Yorumla
+1 yılKısa çözüm belli davul bile kendi kendine öyle bi sıkıntı olacaksa giyimine uygun birini bulacak o zaman
10 YorumlaSakın ha sakin en ufak bir taviz bile verme, gerekirse ilişkini bitir. Seni seven böyle sevmiş değiştirmek isteyen s. tirsin gitsin.
11 YorumlaHayat görüşleriniz çok farklıysa ileri de sorun olur.
20 YorumlaNe münasebet? Sevgilim bile karışamaz, ailesine noluyor?
20 YorumlaBabam bile karismiyor bana onlar kim oluyor diye düsünür ayrilirdim. Simdiden boylelerse ileride neler olur düsünmek istemezsin.
00 YorumlaAileler hic umrumda degil. Benim ailemde onunkide yerini bilsin. Ben kızıyla hwyat geciricem ailesi haddini bilsin. Benimkide ayni sekilde
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın sorun etmiyorsa hiç bir şey olmaz o insanlarda alışır sana belli ki kültürünüz baya bir farklı
00 Yorumla
+1 yıleşimle evlenen benim ailem değil karışamaz benim sorumluluğumdadır ve canım değiliz sonuçta ölçüsü vardır elbet kolay kolay kısıtlamam
00 YorumlaSizce bunlr sorun edilecek seyler mi?
Onlarla bir arada olacagin durumlarda dikkat edersen sorun olmaz, olmamali
00 Yorumlaille boyle sorunlar oluyor sanırım. önemli olan bence erkek arkadaşının senın yanında durması. ailesinin sana olan davranışlarını onleyebılmesı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin kendisi karışamaz ki ailesi nasıl karışıyor
İlginç buna müsade etmende ilginç.
İpleri çok önce ellerine vermişsiniz.
Geçmiş olsun.00 Yorumla Ailesi yanında biraz daha dikkatli olmak iyidir ama kocanla kendi evinde istersen anadan doğma gez veya dışarda absürd olmıcak şekilde
00 Yorumla
+1 yılikiniz birbirine seviyorsaniz orta yol bulursaniz. Ama sevgiye göre böyle düşünceler daha güçlüyse geçmiş olsun
00 YorumlaHayır, ne hadlerine? Ben öz anama babama acımam baş kaldırırım özgürlüğüm için. Elin karısının da ağzının payını veririm.
00 Yorumla
+1 yılBence bunu konu et üstünü örtme ve yol yakınken dön bu yoldan ileride başın çok ağrır
10 YorumlaModa & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Bir kez ablası karışmıştı verdim cevabını karışamaz asla
10 Yorumla
+1 yılO kelimeyi söyleyen bir aileye gitmeyi düşünmüyorsun sanırım? Hemen ayrıl bence
10 Yorumla
+1 yılNe münasebet ya. Ne kadar çok haddini bilmeyen insan var
10 YorumlaKarışmaya hakları yok, seni kimse değiştiremez
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden karışamaz. Onuda sadece kıyafetine eşin karışır
10 YorumlaSen gerektiğinde ağzının payını vericeksin yoksa tepene binerler iyi demişsin böyle devam
10 Yorumla
+1 yılkarısmaya hakları yok iyi demissin istemiyolarsa bakmasınlar uzak durursun sen de
10 Yorumla
+1 yılNe sevgilim ne de sevgilimin ailesi, eşim olsa o aileye gelin olsam bile karışamaz ben tasmalı köpek değilim onların istediğine göre hareket edemem. Aklı olan kendisini parmağına bir yüzük taktı diye yönetilmesine izin vermez.
20 Yorumlainsanların giyimine karışan kişiler<<<
00 Yorumla
+1 yılHiç sanmıyorum yani bence hakları yok çünkü nişanlı veya evli değiliz istediğimi giyebilirim
00 YorumlaHer ne kadar karışamaz dese de çoğu maalesef karışıyorlar aileler giyim kuşama
00 Yorumla- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sizce sevgilinizin ailesi giyiminize karışabilir mi, benimki karışıyor da?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler