Moda & Stil Kendinize yakıştıramadığınız kombinler var mı? Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangi kombinleri kendinizde itici buluyorsunuz? Yoksa bana her şey yakışır mı dersiniz?💃 Kendinize yakıştıramadığınız kombinler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet var bir kaç tane 0 0 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Alt bedenim daha büyük ve geniş olduğu için Dar kotlar, aşırı dar elbiseler tercih etmiyorum 🤪 1 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cogu sey yakismiyor cunku alt taraf kalin ust taraf ince vucudumun. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yani illaki aceleyle olur ama kendime yakıştırmadığım parçaları giymeyi tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
Merveaksuu35 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Diz altı elbise etek vs ya yere kadar uzun olacak ya mini ortası bana olmuyor 😅 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dar paça pantolonlardan ve dar gömleklerden nefret ediyorum 0 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yakışır yakışmasına da çok spor giyim sevmiyorum 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Var yava syavas temizliyorum 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Salaş bana yakışmıyor 0 0 Yorumla
RiçhırdınGücüAdına Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Yo hiç öyle dertlerim olmadi 😀 0 4 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Belli zaten 😊 Yorumla RiçhırdınGücüAdına +1 yıl Niye. d Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Profilinde Yorumla RiçhırdınGücüAdına +1 yıl Nooolmus profilime. s Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet var bir kaç tane
Alt bedenim daha büyük ve geniş olduğu için
Dar kotlar, aşırı dar elbiseler tercih etmiyorum 🤪
Cogu sey yakismiyor cunku alt taraf kalin ust taraf ince vucudumun.
Yani illaki aceleyle olur ama kendime yakıştırmadığım parçaları giymeyi
tercih etmiyorum
Diz altı elbise etek vs ya yere kadar uzun olacak ya mini ortası bana olmuyor 😅
Dar paça pantolonlardan ve dar gömleklerden nefret ediyorum
Salopet çok seviyorum ama yakışmıyor
Yakışır yakışmasına da çok spor giyim sevmiyorum
Bikini olmayacağı kesin :)
Var yava syavas temizliyorum
Salaş bana yakışmıyor
Yo hiç öyle dertlerim olmadi 😀
Belli zaten 😊
Niye. d