Lütfen detayı okuyup görüş paylaşalım.
Crop, büstiyer cevabı çok fazla geliyor. Fakat ben şort, kot, tayt ve etekten bahsediyorum.
Araştırma sonuçlarına göre Türk kadınının fiziki yapısı için şöyle denmiştir. Katılmayanlara saygım sonsuz. :)
"Tipik Türk kadını görüntüsünde pelvis kemikleri yüksek olduğu için hem kalça hem de basen bölgesi geniştir. Kısa boy ile birleşen geniş basenler armut tipi bir görünüme sahiptir."

Genel olarak Türk kadınlarının fiziğine en çok yakışan yazlık parçalar nelerdir?
#GoneMan
Doğru değil. Görseldeki kadın da zaten türk kadınından çok ermeni kadınlara benziyor. Türk kadınlarının vücutları bu kadar sıkı da değil şekli çok düzgün olsa bile.
Basenli ve armut tipi vücuda sahip olan kadınlara yüksek bel pantolon ve mini şortu çok yakıştırıyorum.
Her ne kadar ülkemizde bu tarz giyim toplum baskısı ve çevre yüzünden çok fazla tercih edilmese de daha kadınsı gösteriyor.
Cevap
27Cevap
Crop çok yakışıyor
İyi de soru kalça yapısıyla alakalı göğüs ile değil.
Genel olarak Türk kadınlarının fiziğine en çok yakışan yazlık parçalar nelerdir? ben mi kaçırdım kalça kelimesini
Yok başlığı doğru anlamışsın da keşke detayı okumaya tenezzül etseymişsin.
Bak bakalım detayda ne yazıyormuş.
Detayı da okudum kardeşim. sadece sorunun asıl cevabını verdim. detayda katılıp katılmadığımı vermedim sadece. burada yanlış bir şey yok yani.
öyle olsun madem
Şu ''Türk kadını'' fiziği diye genellediğin tabir çok saçma. Mesele türklükle alakalı değil kardeşim. Misal ''Türk erkeği'' fiziği diye bir şey yok. Çok orantılı vücudu olan ''Türk'' kadınları da var ''Türk'' erkekleri de var. Fizik, ırkla olmaz kardeşim. ''Türk'' kadını ya da ''Türk'' erkeği temalı sorulardan bıktıkça, cevaplamaktan kaçındıkça bunlar karşıma çıkıyo.
''Türk kadını'' fiziği diye bir şey yok. Sorma şeklin yanlış olmuş evet.
Şortlar yüksek bel belin ince olduğu kişilerde iyi görüntü verir, oversize croplar, asimetrik dekolteli elbiseler …
Yanlış benim basenim yok bacaklarim ince belimde cok ince ama kalça genis ve cıkintıli tabi vucut yapima gore
hayır nasil desem toplu dumduz dgil basenim hic yok ince cirpi bacakliyim
bacaklqr ince belimde cok ince ve zayif oldugum icin genis duruyor ama dedimya vucut yapima gore
evet
Doğuştan valla hiç spor yapmadım omrum boyunca nazar degmesin lutfen. spora karsiyim diyorum herkes sinirleniyor kiskanclikan boyum. kisa minyonum ve zayifim sen bana takip. atmiatin ama kabul. etmemistim aslinda bildigin biriyorm
vardı ama. yuzum vardı sadece
etmedim iste soruyu senin soedugunu farketmedim simdi farkettim soyledim
Türk kadınıda erkeğide diğer ülkelere göre illaki farklılıklar olur bir rus kadınına nerden baksan farkı belli eder ya da bir ingiliz kadını ya da erkekleri insanlar yaşam bölgelerine göre kültürlerine yörelerine göre farklılıklar içerir bi çin kadını ile türk kadının yan yana koyarsan kime sorsan hangisi çinli hangisi türk söylerler güzellik fiziksel yapılar göreceli kavramlardır kimi çinli kimi japon kimi türk sever buna karışmam🤓🤓
bence kadın erkek ikiside hiç giyinmeyi bilmiyor kadınlar açık giyinince guzel olmayı erkekler ise dar giyince guzel olacagını dusunuyor ama aslında elbise oyle bir seyki en sacma parca bile kişiyi asırı çekici ve guzel gosteriyor
Kısa boya kilo gitmiyor birde bazısı kilolu olduğu halde kendini balıketli sanıyor
Neyseki genlerim anne tarafından kırımdan 🥲
Terliklerle geziyolar çok hoşuma gidiyor kadınlay bayılıyorum hepsine
Bunlar türk kadınıysa biz neyiz derim. Asıl türk kadınları geniş omuzlu ve fiziklidir bence 😅
Bir kadına en çok derin sırt dekolteli ip askılı uzun bir elbise yandan derin yırtmaçlı çok yakışır. Sorunuza cevabımda bu olsun. 😅
Aşırı kısa şortları sevmem ya da etekleri, yaz için diz ve bilek arası boyda elbiseler daha hoş duruyor. Hem rahat hem de yaza çok uygun.
Kisa kloş etek , yüksek bel sort, yüksek bel tayt / pantolon yakışıyor
Araştırmayı yapan brazzrs üniversitesi cnsel bilimler fakültesi
Genel olarak Türk kadınları fiziğine bakmadığından göbekleri ve kalçaları hoppada şinanay şinanay olduğu için bence yakışan bir parça yok 😂
Türk kadını deyince aklıma hep Nene Hatun gelmesi...
Bizim kızlar kezban, ergen gibi olduğu için crop giyer, sürü gibiler biri bir şey çıkarsın hepsi onu giyiyor
Tamam ben sana demedim sana gelen cevaplar hep büstiyer, crop ya onlara ithafen dedim. Farklı cevap bekleme bunlardan diye. soruna gelecek olursak tasvir ettiğin türk kızı tipi bana uymuyor. Bana göre yazlık, ince etekler elbiseler çok hoş olur.
Kum saati
Sebep
Benim öyle değil
86-61-85
Boyum kısa ya 163 vucudum aşırı ince tam 85b uymuyor aslında
Nasıl tahmin edebilirsin ki
Daha neler. Göğüs çevresinden boyu kiloyu nasıl hesapladın. Benim a çevresi ve b çevresi farklı vücut ölçülerinden bunu hesap etmek zordur
Kafanda nasıl profil oluştu bilmem ancak ben ince yapılıyım. Kilom göğüs cupunu etkilemiyor göğüs altı fark eder. Yani kilomu tahmin etmenin imkanı yok
B çevrem aşırı ince kiloma denktir. Ancak a çevresi farklı bu nedenle kilodan göğüs ölçüsünü tahmin etmek olanaksız
Bu doğru. Kilolu kızlarda daha büyük oluyor ancak bu vücutları yağlı olduğu için değil doğuştan göğüs bölgesi yağlıdır. Bel çevresindeki yağ ile göğüs çevresindeki yağ çok farklı. Kız arkadaşım yağlı vücuda sahip olmasına rağmen göğüs cupu düşük kendisi kilolu 90 olmasına rağmen cuptan kaybediyor.
Göğüs altı 90*
Ne yazık ki tahminine uymuyor. Kilonun göğüs dolgunluğuyla alakası yok 🙂
Zaten genel olarak öyleler. Türk kızı vücudu sorunda tasvir ettiğin gibidir ve kendine yakışan parçaları seçmezler. Genel tahminin doğru yani
Yani vücut ölçülerini sorupta esasında beni görmeni istemek farklı anlamlara çıkıyor 🙂
Tahminlerin %70 doğru diyebiliriz. Kilom 43 ve bu sebeple boyumun kısa olması pek göze çarpmaz. Vücudumun orantılı olduğunu düşünüyorum. Açıkçası mankenlerden tek eksiğim 10 santim kısa ve manken unvanına sahip olmamam
Kendine iyi bak 😉
Kız haklı
Neyi kendilerine yakistirdiklari daha onemli bir konu.
Tarza bağşı herkesin giydiği şeyler başkasında güzel durmayabilir
Yüksek bel pantolon bir de baldırlara kadar kesik kot pantolonlar var onlarda çok seksi duruyor.
Yuksek bel mini kot şort filrli etek yazlıkndesenli ipekyada pamuklıü elbisecrop bustiyer😊😶
Dogustan güzel fizikli türk kadini yok güzel olan bi kac tane gördüm onlarda estetikyapti fizigine
Ben ne soruyorum, sen ne anlatıyorsun acaba? 😅
Basenli kadınlara ne yakışır?
Bol giysinler fizigini göstermek zorunda degiller
Aslinda benm demek istedim suydu, onlar ne giyerse bu görseldekiler gibi degil fizigi omu demek istefin
Türk kadınlarının yüksek çoğunluğu armut tipli vücuda basenli kalçaya sahip
Sadece basen, ince belleri yok
O basen harika bana göre :)
O basen varya o dik yuvarlaksa güzel bence, diger türlü sadece bos bi kilo olunca etkili güzek durmuyor
Evet haklısın.
Senin fiziğin nasıl peki?
Ben acikcasi zayifim ama 3 4 klo almak isterim, kuru zayif düm düz degilim minik kilo olsa iyi olur gibi
Kot şort yakışıyor bence
Yorumlara baktım herkes ayrı telden cevaplamış 😂
Herkes kendini barbie bebek sandığı için armut tipli Türk kadınına alınıyorlar 😂 birde çok genç var onlara da uymuyor tabi
Aaa beni bulmuş takibe almışsın 😂
Kaderrrrr😂
Herkes aynı şeyi giyiniyor yazık cidden
Şort
Türk kadını olmadığımı ogrendim
1. si Görseldekiler zaten Türk değil. Malum Türkiye'de bu tarz giyinen kızlar sahil kentlerinde veya büyük şehirlerde oluyor. O yüzden de Türk kızlarının fotoğraflarını koyamadım.
2. si de herkes basenli ve armut vücut tipine uyacak diye bir şey yok. O sadece yüksek çoğunluğu içine alan bir genelleme o kadar.
Mesela bir kaç örnek bırakayım buraya :)
www.seninolsun.com/.../elma-vucut-tipi.jpg
Ne giysek yakışır 😘
Genel topluma şort yakışıyor
Mini dememiştim ama
Olabilir
Armuda benziyolar la harbiden
Bence tayt ve ya mom jean.
Çuval😅😂fizikleri kötü
Öyle bir şey yok çıkar onu aklından
Türk kadınlarında böyle fizik mi var?
sırt dekolte muhteşem
pardon o zaman kot ama dolgun kalçada