Moda & Stil Biraz da erkek sanatçılarımızın kombinlerine bakalım! Oğuzhan Koç'un konser tarzını nasıl buldunuz? ceelibon Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Önlüğe benzettim ya çok takım takım. Hele 2. :/ Sizce nasıl beğendiniz mi? Gayet şık olmuş, beğendim 😍 Çok sıradan, beğenmedim 🙄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Biraz da erkek sanatçılarımızın kombinlerine bakalım! Oğuzhan Koç'un konser tarzını nasıl buldunuz? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
yorks Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk beyaz kıyafeti garson kıyafetine benzemiş beğenmedim. İkinci kıyafeti de idare eder. Daha şaşaalı şeyler giymeli bence. 0 0 Yorumla
Urfakızısordu Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İlki aşcı kıyafetinin ucuz haline benzemiş ikincisi hastanelerde çalışan teknisyenleri kıyafetine bence ikisinde giyinmeyi bilmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beğenmedim
İlk beyaz kıyafeti garson kıyafetine benzemiş beğenmedim. İkinci kıyafeti de idare eder. Daha şaşaalı şeyler giymeli bence.
İlki aşcı kıyafetinin ucuz haline benzemiş ikincisi hastanelerde çalışan teknisyenleri kıyafetine bence ikisinde giyinmeyi bilmiyor
Bence fena değil rahat bi kombin olmuş
kim ki bu... pacoz..
Hiçbirini beğenmedim