Moda & Stil İlk buluşma için uygun mu sizce, çok mu sade? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Çok mu sade ama rahatıma da düşkün biriyim böyle gidilir mi? İlk buluşma için uygun mu sizce, çok mu sade? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel beğendim 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl bence ilk bulusmada kendin olmalisin yani illa takim elbise veya abiye giymek zorunlulugu yok rahat hissettiren giysiler tercih bence 1 0 Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl gayet hoş seni seviyorsa beğeneceğine eminim 1 0 Yorumla
Aryarzu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sade olması sorun değil ama çok özensiz duruyor. Yine eşofman giyebilirsin ama daha güzel kombinleyebilirsin 1 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Ne sapik adamlar var ya şu kıza yorum atıyorlar 30 35 yaşında adam ahlaksız yorym atar mj 1 1 Yorumla mami6138 +1 yıl Gerçekten yazik ne diyim dilerim içi kötü olana Allah hidayet nasip eder Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Çok güzel yakışmış, şanslı erkek inşallah sizi üzmez. 0 0 Yorumla
Cowman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşırı rahat duruyor bu ne özgüven güzelim 😄😏😏 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Devir değişti ve artık kadınlar eşofmanla geliyor :D 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Rahatlık iyidirde, fazlası karşıya ve kendine saygını gösterir. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pantolon olmamış onun yerine diz hizasında bir etek daha güzel olur ve dolgu topuk ayakkabı 0 0 Yorumla
betülerdi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl buluşma için değilde spor salonu için olur gibi <3 2 0 Yorumla
SoruCevap156 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence cok acik ilk bulusmada daha ciddi giyinmelisin 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hem kötü, hem sade, hem uygun değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi kötü Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 16 yaşında bir kıza göre fazla iddalı bile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşım Yorumla aJax___ +1 yıl tenin yeter küçüğüm Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. pijamalarla gelmiş demesin:D 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. tati bence. bol sans. 0 1 Yorumla hasegec +1 yıl *tatlı Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Markete ekmek almaya mı çıkıyorsun abi 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl sadeliğin daha şık olduğundan yanayım 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. Spor yapacaksanı olur 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Altına Jean giyersen daha uygun olur 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl guzel esofman hemen indirilir ince detaylar... 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yatakta mı buluşacaksınız 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşofman yerine pantolon mu tercih etsen 🤔 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giyilir çokta ykısmıs 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pijama hos karsilamazdim 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Çok sade ya 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. hoş canım 0 0 Yorumla
askolar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl askım pijamayla gitseydin 0 3 Yorumla askolar +1 yıl sabah yataktan çıkıp markete giderken tüm yakışıklıların mahallede belirdiği an üzerimde olan kombin Yorumla floransa006 +1 yıl Ne demezsin Yorumla TheAngarianX +1 yıl bende diyorum her sabah bu kezbanlar kim Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. Bakkal kombiniyle mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bence güzel beğendim
bence ilk bulusmada kendin olmalisin yani illa takim elbise veya abiye giymek zorunlulugu yok rahat hissettiren giysiler tercih bence
gayet hoş seni seviyorsa beğeneceğine eminim
Sade olması sorun değil ama çok özensiz duruyor. Yine eşofman giyebilirsin ama daha güzel kombinleyebilirsin
Ne sapik adamlar var ya şu kıza yorum atıyorlar 30 35 yaşında adam ahlaksız yorym atar mj
Gerçekten yazik ne diyim dilerim içi kötü olana Allah hidayet nasip eder
Çok güzel yakışmış, şanslı erkek inşallah sizi üzmez.
Aşırı rahat duruyor bu ne özgüven güzelim 😄😏😏
Devir değişti ve artık kadınlar eşofmanla geliyor :D
Rahatlık iyidirde, fazlası karşıya ve kendine saygını gösterir.
Pantolon olmamış onun yerine diz hizasında bir etek daha güzel olur ve dolgu topuk ayakkabı
buluşma için değilde spor salonu için olur gibi <3
Rahatlık her şey den öncedir 🤣🤣🤣
Bence cok acik ilk bulusmada daha ciddi giyinmelisin
Hem kötü, hem sade, hem uygun değil.
Neresi kötü
16 yaşında bir kıza göre fazla iddalı bile
19 yaşım
tenin yeter küçüğüm
evet fazla sade
pijamalarla gelmiş demesin:D
tati bence. bol sans.
*tatlı
Markete ekmek almaya mı çıkıyorsun abi
Ust iyi alt bi tik ozenebilirsin
sadeliğin daha şık olduğundan yanayım
Pijama giy ya bu çok şık
Cinselliğe hazırım kıyafeti bu
Gayet uygundur kankam
Spor yapacaksanı olur
Altına Jean giyersen daha uygun olur
Efsane bence bu giymelisin
guzel esofman hemen indirilir ince detaylar...
Çöpü atmaya gitme kombini
Böyle de erkeğini etkilersin
Yatakta mı buluşacaksınız
İlk buluşma için bu kıyafet mi?
Eşofman yerine pantolon mu tercih etsen 🤔
Rahat bir tarz gayet iyi
Nerede bulusulacak plan ne
Çok açık ilk buluşmaya göre
Giyilir çokta ykısmıs
Gayet iyi, el atılmaya müsait olman güzel
Göbek deligin harika piercing yakısırmıs
Başka bişe giy bune ya
Bana uyar gel bulusalim, nerdensij
Pijama hos karsilamazdim
Çok sade ya
Değil sade
Çok güzel
Erkeği azdirirsin
Güzel olmuş
Markete mı gidiyon
hoş canım
alev emojisi
ilk buluşmadan bulaşmadan kalkıcan :D
Ben sevdim
askım pijamayla gitseydin
sabah yataktan çıkıp markete giderken tüm yakışıklıların mahallede belirdiği an üzerimde olan kombin
Ne demezsin
bende diyorum her sabah bu kezbanlar kim
Bu ne 😄
Oldukça cesur
Olmaz
masum bı kıyafet olabılır
Özensiz duruyor
Bakkal kombiniyle mi
sureklı aynı foto