AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır değil bence
tenis eteğiyle yol boyunca meze olursun bir çok erkeğe
pislik yapma bi karış miniyle helede tenisci eteğiyle aramızdan geçersen kalkar, her türlü fanteziye meze olursunnnn
ne iğrençsn mk ya kardeşin giyse ona da aynı seyleri dicek misin
meze olursun ama benlen niye kavga ediyon ben durumu yorumladım, fantezi eteği o, hangi pozisyon sen düşün artık
hayir etek etektir erkekler icin giymiyoruz yakıştığını düşündüğümüz icin kendimize giyiyoruz her masaya kendinizi katmayin
ne için giydiğinizi sorgulkayan yok ki, kimi dediğin gibi kimide başka nedenledir kendisini bağlar. Yakışıyor ayrıca o ayrı ama sekside çağrıştırıyor
Erkeklerde o zaman size herhangi bir şekilde baktığında laf etmeyeceksin istediği gibi bakar özgür sonuçta...
@halil233 bakamaz özgür değil özgür değilsiniz mk anlayın şunu afgan gibi gözleriniz ile taciz etmeyin insalari salin
bakma olur ama taciz olmaz evet
Taciz farklı bir konu bakma olacak elbette sen oranı buranı açacaksın erkekte bakmayacak öylemi?
var mı böyle adalet yaratılış amacımıza ters hareket ediyorsunuz erkekler edincemi zorunuza gidiyor?
@halil233 neymissiniz ya siz erkekler de erkekler wow mk
buna sert bi cevap gelwcek bence tenis eteği üzerinde :)
Vallaha bilmiyorum bu ülkede tc kızlarının zaten bir tarafları fazlasıyla kalkmış bu abazingo erkekler yüzünden Allahın kezbanı kendini prenses falan sanıyor aq.
ananin üstünde şu an
@halil233 bak bak köylüye bak sen jsjsnsnssj konu etekten ne ara havalara geldi cukunuzu tutamayip herkese yazıp rest yiyince ağlıyorsunuz yürüyen cüzdanların cok sesi çıkıyor bu aralar
uvvv kavga çıkacak bu çok ama çok ayıp diyeceğimi sandınız dimi tabiy ki hayır çok eğlenceliiii :)))
Evet bir kezban daha puahahahh hiç şaşırmadım kendini prenses sanan bir kezban olduğunu baştan beri biliyordum tasdikledim şuanda :D
Nediyon sen yav?
@halil233 yürüyen cüzdan konuşmaya devam ediyor
kezban hala kendini prenses sanıyor yana yana buna yanıyorum djfnfnfn
Neden bacağını veya herhangi bir yerini açıktan göstermek istiyorsun?
neden göstermek istiyim hoş duruyor
Hoş duruyor fakat bir kızın erkek arkadaşına bakması gözlerini ayırmaması seni rahatsız eder sen bacağı açık gittiğinde bu abazingolar cumhuriyeti olan türkiyede herkes senin bacaklarına bakacak veya neren açıksa artık erkek kıskanmayacakmı? Kıskanmıyorsa onun erkekliğine tükürim ben.
Bu yüzden karşıyım kardeşim lütfen beni yanlış anlama ama gerçekler bunlar...
askom kendine güvenen erkek kıskansa da bakan erkeğe gözleriyle tehtih eder
Neden baktırıyorsun ki tehdit etmesine ne gerek var?
mal aq
Ya doğruların canını yiyim böyle insanı mort ediyor.
sizin gibi köylülere köyden biri lazim salvar insanısıniz siz
Hayır ben köylü değilim aksine sportik bir insanım fakat ben beynimi yormayacağım mehmet akif ersoy ne güzel demiş;
Medeniyet dediğin açmaksa bedenin heryerini, desene hayvanlar senden daha Medeni.
süt dilimi gibi gidersin böyle
dimi dimi
Nasıl rahat ediyorsan öyle giyinmelisin
yani kötü bi izlenim kazanır mıyım
Bırakmazsın. Kendin gibi olmalısın.
Diyelim güzel giyindin bu seni seveceği anlamına gelmez.
Güzel bir tatlı muhabbet tüm ön yargıyı yener.
Zikilir ay pardon güzel
pu anani
Olabilir
Kötü
Guzel
Vayyy