En sevdiğim iki ünlü etek giymiş şok oldum. Sizce erkeklerde etek moda olur mu, olursa da nasıl karşılarsınız

En sevdiğim iki ünlü etek giymiş şok oldum. Sizce erkeklerde etek moda olur mu, olursa da nasıl karşılarsınız
Cringe gözüküyor niye giydiklerini çoğu kişi biliyor bilmeyenlerde moda olur mu gibi saçma sapan sorular soruyor bence. Kendilerini belli bir kesime hoş göstermeye çalışma çabası sadece bunlar yoksa bir çıkarları olmasa eteğe ellerini sürmezler haberiniz olsun
İskoçya'da düğün ve balo gibi özel günlerde giyilen etekler aslında ulusal gururun ve aile klan ilişkilerinin önemli bir sembolü.. Ama Yani Bunu Pekiştirmemek Lazım Erkekliğin De Bi Şanı Var. Hele Bizim Ülkemizde Kılıbıksan Git Etek Giy Diye Laf Söyleriz :D
Saygıdeğer hanımefendiler kaslı zengin ve uzun erkekleri etek giyseler bile beğenirler. 😊 Ancak kassız fakir ve kısa boylu erkek dünyanın en mükemmel kıyafetini giyse de beğenilmez. 😊 Bana da herkese beğendiği kişiyle mutluluklar dilemek düşer. 😊
Harry bu işe bulaştıysa mutlaka moda olacak demektir ashjtğü

Cevap
106Cevap
Bunlar hep aşırı sıcaktan, beyinler fokurdamış 😅
İsteyen giyebilir
Sapkınlık. Mevcut olan bir düzen var ve o düzenin tamamen tersine dönmesi iyi sonuçlar doğurmaz. Bunu din açısından dediğimi sanmayın; ondan bağımsız düşününce bile bu durum hiç sağlıklı görünmüyor. Toplumun bir zihniyeti vardır ve onunla kültür, gelenek görenek, örf adet oluşturur. Ben din açısından demiyorum ama bu ve benzer karşı cins için addedilen ama tamamen tersine dönüp erkeklere de uygulanan moda tiplemeleri her şeyin birbirine karışmasına sebep olur.
Bir yandan yıllardır süregelen zihniyet, diğer yandan bunun özendirilerek yerle bir edilmeye çalışılması. Meydana gelecek kültür karmaşasının yol açacağı kaosu düşünebiliyor musunuz.
Her şeyden önce bu tür düşünceleri oluşturan nedir ona bakmak lazım. "Dinde yok, günah, sapıklık..." deyip geçmeyecem. Burada şu düşünce hâkim; karşı cins kullanıyorsa biz neden kullanmayalım? Neden ona atfediliyor sadece? Kıyafet ve benzeri ürünler hatta düşünceler neden her iki cinste de olmasın? Gibi gibi.
İşte bu dünyayı kuralsızlığa da sürükler aynı zamanda.
ismin kafkas ve erkekte eteğin anlamını bilmiyorsun
Kafkas erkekleri de etek giyerdi
Aman olmasın
Eksik olsun
Zaten iyice aradaki farklılıkları kapatmaya çalışıyorlar
Kapanmasın
Erkek kıyafetleri erkeklere kadın kıyafetleri kadınlara kalsın
Cinsiyetcisin suçlaması olmaz inşallah
Erkeklerin crop giymesine de makyaj yapmasınada karşıyım
Erkek adam erkek gibi takılır erkek gibi yaşar erkek gibi giyinir
Türkiye geleneğinde böyle bir şey yok. Bu yüzden Türkiye de hoş karşılanmaz. Ama dünyanın pek çok ülkesinde hatta arap ülkelerinde bile direkt etek olarak tabir edilmese de bu tarz giyinenler var ve yaygın. Pek çok yer iklim, maddiyat ve maneviyat sebepleriyle kullanmaya da devam ediyor. Ama dediğim gibi bu ülke kaldırmaz :)
Moda popüler kültürün en büyük silahlarından biridir. Bu tarz konularda ise tamamen kişilerin kişisel tercihine dayalı olduğunu düşündüğümden diledikleri gibi giyilebilirler. Müstehcen olmayan toplum dinamiklerini etkilemeyecek tarzda cıplaklık yok ise de dilediği gibi giyinebilir her birey.
Kişisel görüşüm ise “ İskoç yerlisi değilse ve Kastamonu yöresinde bir köçek değil ise de ETEK giymesi erkeğin abesle iştigaldir”…
Vallahi ben erkeğe herşeyi yakıştırıyorum. Keşke moda olsada alttan İfil İfil hava alsak 🤗 . Yalnız her zaman diyorum bir şey yakışana güzel olur. Yakışıyor sa giymeli bir insan ve tabii yerine göre. İstanbul fatih sofular Mahallesi'nde o kıyfetle yürürseniz döverler adamı. Ben kılık kıyafet konusunda ki marjinalliklerin ölçülü olmak kaydı ile cinsiyet ayrımı yapılmaması taraftarıyım tabii maskulen tarzda. İskoç erkeklerinin giydiği etekte ben bir feminenlik göremiyorum açıkçası.
Şurada tecavüz olayı paylaşılsa böyle linç gelmez. Kime ne insanlar etek giyiyorsa? Size ne batıyor? Sizi ilgilendiren ney tam olarak? Brad pitt gay veya biseksüel veya heteroseksüel. Sizi ilgilendiren ney? Kıyafetle cinsel yönelim ney alaka. Offf of Türkiye’nin gerilemesine şaşırmıyorum. İnsanlar cahil
Ağla
Sen kimsin de zeka seviyemi sorguluyorsun. Sen kimsin he söyle bakayım.
İnsanlara köpek gibi saygı duymayı öğreneceksiniz. Yoksa ben zorla öğretirim.
Daha insanların giyimine karışıyorsunuz allahın cahilleri ya
Eteği bir kadın kıyafeti olarak benimsemek lazım aslında banyodan çıkarken havluyu belinize dolayıp rahatlık sürebiliyorsak bunun da bir çekiciliği vardır. Eteği kadınsal bir şey olarak görmüyor olsak çok rahat olurdu keyfine düşkün olanlara saygı duyarım
Çok rahat bir şey bence seni sıkan ve vücudun hava almasına mani olan bir şey yok baya çekici
Hiç ama hiç yakışmamış beğenmedim lütfen moda olmasın 🤲
Bu ünlülerde hep marjinal olmalıyım kompleksi var sanırım... Hep denenmeyeni deneme peşindeler. Hoş etek İskoç geleneğinde var ama özünde erkeklerin moda kombininde yok eşcinsel erkekleri saymazsak.
Hetero bırıne yakısmıyor ya gıymesınler.
bizim kültüre ters lakin iskoçlar yüzyıllardır etek giyiyor. alt tarafı soru sorulmuş sanki sitedekilere zorla etek giydiriliyormuş gibi küfürler hakaretler gırla gidiyor.
isteyen istediğini giysin. brad zaten galaya öyle gitmiş film konuşulsun diye
Umarım olur. Cinsiyet kalıpları yıkılmalı artık. İsteyen istediğini giyinsin. Kıyafetlerin cinsiyeti olmaz.
Ne sacmaliyin sen ya CHP ne alaka
Chp?
Senin yorumuna İslam Birliği diye bir hesap "ne bekliyorsun işte CHP zihniyeti" diye cevap vermişti bende o hesaba yazdım ne alaka diye ve sanırım yanıtı silmiş bu yüzden yanlış anlama oldu kusura bakmayın
Önemli değil. Keşke ben görseydim o yorumu 🤣
Etek giymekte sünnettir. Endonezyada müslüman erkekler uzun eyek giyerler. İskoçya da kısa etek giymesinin sebebi, eteğin paçalarinin, yipranmasiymiş. Etek giymek tabu oldu. Halbuki erkek pembe mor kiyafetler giyip sort giymesine kimse bişey demiyor. Onlar daha feminen halbuki.
Brad kendini yakmış cinsiyetçilik olarak değil estetik görüntü sıfır hiç yakışmamış, bu tarz bir kostüm olsa neyse
Bu insanlar çıtayı aşmış insanlar dolayısıyla farklı gözükebilmek için çuval bile giyerler ve beğenilirler, biz normal insanların anlayacağı bir şey değil zaten bu yüzden bu kadar cahilce yorumlar yapılmış
Bir kumaş parçasına bu kadar fazla anlam yüklemeyi ne çok seviyorsunuz. İsteyen istediğini giysin herkes seçimlerinde özgürdür.
Eee yani giymezmi bence gayet güzel olmuş kendinde begendiyse soru yok ayrıca fabrika sadece kadınlar giysin diye etek üretimi yapmıyor vazgeçin çağ dışı zihniyetinizden
Kimseyi ilgilendirmez ztn kıyafetlerin cinsiyeti olmaz biz pantolon giyebiliyorsak onlarda etek giyebilir.
Bu samimiyetsiz gelebilir ama gerçekten umrumda olmaz hatta böyle şeylere saygısı olduğunu görüp mutlu olurum hoşuma gider.
Normalsin yani sokakta görsem yargılamam
etek giyen erkeğin cinsinden şüphe ederim o zaman🤣
bacak kıllarını alsalar olabilir o ne oyle etek giyen goril gibi ama ya
Oh noo.. bide o eteklerin altına jartiyer giysinler
Erkek erkekliğini, kadında kadınlığını bilecek arkadaş.!
Aynen cok doğru
kıyafetlerin üzerinde "only men/women" yazmadığı ve özel olmadığı sürece sorun yok kim ne giyerse giysin derdi size mi düştü ya
Artık abartmıyor musunuz? Etek giyen erkek görsem kusarım yani. İstediklerini giysinlerde, moa Yapmasınlar.
Yani tamam herkes istediğini giyer onda sorun yok ama bu kadar saçmalayıp göze sokmakta çok abartı.
Bir zaman gelecek erkekler ve kadınların tartışma konusu olacak gibi, yok etek bize daha çok yakışıyor yok bize yakışıyor
Brad Pitt kendince tarz yaprmis İskoç eteği,
Diğer amca oğlu komşu teyzeye dönmüş çoraplarıyla.
Neresinden bakarsan saçmalık.
Pişik olmuşlar herhalde havalandiriyorlar. bizim ülkedeki insanlar taklitçi zaten burada da başlarlar
İskoçya'da erkekler giyiniyor. Neden olmasın ki. 😂 Kızlar pantolon giyiniyorsa erkekler de etek giyinebilir bence. 😂😂 Ben giyinmem o ayrı. 😃
İşte erkekler şimdi de top olur beyler ayyyy çok cidddiyim bir de bu moda olmasın twerk moda oldu kadından çok erkek yapıyor ye Allah'ım ya
Saçmalık yahu
Hayır, inşallah moda falan olmaz 😑
Aynı fikirdeyim
İlk insanlığa dönüyoruz hani hiç kiyafet yoktu ya işte o dönemler e gidiyoruz
Tiplere bak. Pitt amcaya nolmuş öyle. Gözüm kanadı.
Bununda mı görecektik cidden b*kunu çıkardılar iyice
Para uğruna haysiyetinden ve onurundan vazgeçen insanlara saygı duymuyorum açıkcası
Bu etek değil. Saçmasapan şeylere etek deyip durmayın.
Ayrıca kesinlikle moda olmaz her yıl aynı haberler paylaşılıyor.
Ayrıca isteyen istediğini giyer karışamazsınız.
Yani diz boyunu geçmeyecek şekilde giyebilir fhdgg
Kişisel olarak kim ne giyerse girsin
Ama moda haline gelmez
bi bu kaldı tam oldu. 1 gün giy 100 bin lira verelim deseler yine giymem
Mümkünse, erkekler o çarpık kıllı ve kaslı bacaklarına etek giymesinlee lütfen.😃
Etek moda olursa emin ol altına kilotlu çorap ta giyerler
moda olur bence bunlar giydise torbada kedi var demektir😂🤣
Kimsenin bunyesini bilmem ama, benim midem kaldırmadı
Ali Güven de giymişti hem klip çekiminde bide konuk olduğu program da
İskoçlar giyiyor alışkınız ama normalde giyilmesi saçma
hadi bradd inki böyle salaş tam etek gibi durmuyor da diğeri ne öyle kardeşim saçmalık yani
kızlarda bacaklara bakmaya başlayıp laf atma başlarlar yakında
Brad pite ne giyse yakişir adam karizma ama bizimkiler giymesin lütfen kimse giymesin o sanatçi
Hiç yakışmaz, kıyamet alametleri, erkek etkek gibi giyinmeli
Etek erkek kıyafeti zaten?
Araştırabilirsin
Topuklu ayakkabı da ilk erkekler için üretildi. Ayrıca tüm erkekler etek giysin demedim. "Erkek erkek gibi giyinmeli" lafına cevap vermek istedim. İsteyen giyer, istemeyen giymez. Erkekler etek giysin protestosu yapmıyorum burada.
@TaekookBaby XIV Lüdovik mesela buna örnek. sadece şu devrdeki erkeklik zihiniyyet algısı farklı. toplum cahil yaww
Yorumları geri kafalılar basmış. Herkes istediğini giyebilir kimse karışamaz.
Asla giymem giyen erkek değildir bunlara birileri talimat vermiştir küreselciler giyin demiştir
ne alaka cok-da yakismis birakin bu geri kafaliligi herkes herşeyi giebilmeli
@Meltemsavasan sen trans olduğun için
he he canım
Yakışmıyo yakışmıyo! Biri söylesin şu çarpık bacaklılara
Bizde tecavüzcüye bile etek giydiremiyoruz normal adam mı giyip gezecek 😂😂
kesinlikle destekliyorum tayt etek moda olmalı ben çok yakistirdim
Bunedir ya hadi iskoç etegi modaydı daha neler cıkacak
Her şey olabilir bence o kadarda kötü durmamış gayet iyi durmuş.
Olmaz, en azından burada olmaz, o kadar da değil
Ördek gibi de yürürler. yani akla mantiğa sığmaz. Bence bunu soru olarak bile görmek rüya gibi
Bende geçen gün bi amcada gördüm gocmendi ellam etekle parkta yürüyüş yapıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?