Moda & Stil Brad Pitt'in yeşil takım elbisesi olay oldu! Siz nasıl buldunuz? ceelibon Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yine değişik bir şey denemiş :/ Her haliyle iyi o ayrı ama kombini noo bence Brad Pitt'in yeşil takım elbisesi olay oldu! Siz nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. İyi olmuş 0 0 Yorumla
Mariposa_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İşte Brad Pitt olduğu için çuval giyse yakışıyor. Başka biri olsa çoktan kusmuştum. 0 1 Yorumla ceelibon +1 yıl aynen öylee :) Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı. Bu adam bu haliyle bizim ülkede dolaşsa türbe yaparlar, çaput bağlama kavgası çıkartır kezbanlarımız. Dkjdj 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Yakışmış. Rengin canlılığı göz alıcı bir şıklık katmış 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Biz gitsek iğrenç durur kezbana bak derler ama bu adamın her hali yakışıklı 😂 0 0 Yorumla
MrŞeytan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl bu adam ne giyerse yakışır, kombin iğrenç ama adama yakışıyor bir şekilde 0 2 Yorumla ceelibon +1 yıl dimi.. Yorumla MrŞeytan +1 yıl evet :) Yorumla
SadeceLiya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bu adam ne giyinse yakışıyor başkası giyinse çok kötü görünürdü 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Eşek görse diş atar ama adama yakışmış 0 1 Yorumla ceelibon +1 yıl ahaha aynen öyle ne yapsa yakışıyor Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Abartısız söylüyorum adam ne giyse yakışıyor 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Bence ondan başkası bu kadar iyi taşıyamazdi 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Gerçekten oturup bunu mu düşünelim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben beğendimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi olmuş
İşte Brad Pitt olduğu için çuval giyse yakışıyor. Başka biri olsa çoktan kusmuştum.
aynen öylee :)
Bu adam bu haliyle bizim ülkede dolaşsa türbe yaparlar, çaput bağlama kavgası çıkartır kezbanlarımız. Dkjdj
Yakışmış. Rengin canlılığı göz alıcı bir şıklık katmış
Biz gitsek iğrenç durur kezbana bak derler ama bu adamın her hali yakışıklı 😂
bu adam ne giyerse yakışır, kombin iğrenç ama adama yakışıyor bir şekilde
dimi..
evet :)
Bu adam ne giyinse yakışıyor başkası giyinse çok kötü görünürdü
Eşek görse diş atar ama adama yakışmış
ahaha aynen öyle ne yapsa yakışıyor
Abartısız söylüyorum adam ne giyse yakışıyor
Bence ondan başkası bu kadar iyi taşıyamazdi
Gerçekten oturup bunu mu düşünelim
Nedense yakışmış