Moda & Stil Kürklü yeşil mont giyen erkek hakkındaki görüşün nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni moda olan yeşil mont/kaban ile bu montlardan çok görmeye başladık. Bu montu giyen hakkında ne düşünüyorsun? Modaya uyduğunu mu yoksa farklı birşey mi? Kürklü yeşil mont giyen erkek hakkındaki görüşün nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BambimVarBenim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nanoş gibi geliyor bana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nanoş ne bambi Yorumla BambimVarBenim +1 yıl Nanoş: kadınsı tavırları olan ya da edilgin eşcinsel (erkek). asagjll Yorumla Soran +1 yıl Nahoş karşıladım şimdi bambik Yorumla
lpinhan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl kürk sevmem ve giyen kişiye de yakıştırmam. 0 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Erkekte deri ceket siyahtır siyah olmalıdır.. 0 0 Yorumla
izmirkızı_35 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gomunustum kanka ben ya montu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gomunustum ne kankası Yorumla izmirkızı_35 +1 yıl Komunist Yorumla Soran +1 yıl Tamam abla Yorumla
En İyi Cevaplar