AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Belli olmuyor gayet güzel
Belli olmuyor. Gittiğin yere göre bir sey olmaz diye umuyorum.
Yürürken sağa sola öne arkaya salınım yapmaları elbet fark edilir :) dik. goguslerinle harikasin
Küçük memelerin var, dışarıdan belli olmayacak kadar küçük. O yüzden giymesen de olur tabi.
Peki
Kırıcı olmak istemedim veya küçük görmek buna haddim de hududum da yok zaten. Umarım yanlış anlamadın. Sadece bence bu bir avantaj, kadınlar sütyeni niye takar aşikar zaten, senin meme boyutlarına sahip kadınların sütyen takma zorunluluğu yok bence rahat rahat gezersin işte avantaj olarak bakabilirsin istersen. Sütyen takınca sütyen dışarıdan belli olur mesela.
Ya bu acıdan bakmadım tesekkür ederm
Rica ederim özgürce koş, rahat rahat nefes al göğüs kafesini sıkan, terleten, iz bırakan bir şey yok. Güzel avantaj diğer kadınlara nazaran. :D
Takmazsan bizim için fırsat doğar 😍 ama takarsan daha iyi olur tabiki. Çok belli olmuyor ama sol meme ucunu ben burdan anladım.
Yok zaten kimsenin dikkatini çekeceğini sanmıyorum ahaha
Komik
Aman sanada yaranilmaz kokoş
Ucu belli olmuyorsa ve çok sallanmıyorsa belli olmaz. Hızlı yürü belli olmaz djkdkkd
Yürürken sallanırken belli olur en kötü kaç beden giyiyorsun ve boyun kaç
Çok olmaz ama eğilirken hızlı yürürken vb belli olabilir
Aşırı sallanirsa belli olur fakat sabır yerde küçük uclari varsa belli olmaz
Fotodan gördüğüm kadarıyla uçları yok memelerin küçük. Ama yine de belli olabilir, gideceğin yere göre sorun olabilir...
Saçına bayıldım 😂 düştüm gizli olamsan da tanısam seni
Belli Şu an hareket edince daha da belli olur küçük degil b cup bence en az bu memeler
26 görüntüleme olmuş 😂😂😂
Sallanırlar, uçlarını belli eder.
Hem belli olsa ne olacak, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin.
Özel mi yapsak;)
Eşim evde hep sütyen siz bazen belli oluyor ama dürüst olmak gerekirse
Hım
Normal bir şey bence ya da biz alıştık o yüzden
Küçük demişsin ama belli oluyor yani güzel duruyor. Herhangi kötü bir yanı yok. 😊
Çok kücük 75 beden
Bedenlerden anlamıyorum ama kadınsı duruyorsa sıkıntı yok.
Tamam; sütyenli hâli iyi işte
Memen bile yok sütyensiz gezsen ne olacak özellikle gösterme merakınıda anladık
Ben senin dayın değilim saygısız canım, hem sen küçül cebime girersin bu site kompleksli insan dolu ha, hepsi bebek gibi azcık büüyük insana dayı amca bilmem ne görende bebek sanır, ya da 15 lik ergen, boş sorularla uğraşasan boş insanlar bide.
Sen bir doktora git kuş, o sana yol yordam göstersin bu kafaylabi yere varamazsınz zaten.
Sen var ya şeytannın alt tabanısın, küçük memelerini bize dert yapacan başka derdimiz yoktu da h-herif sanki kırk yıllık dostu ile muhattap oluyor ben senin bildğin erkeklerden değilim haa hem memen hem kafan yok galiba.
Ciddenmaldolubirsite
Teyze olmuşsun işte kızım sen kendine bak hem dayı olduğum için kafamda bin tane beyaz var, gören bir kadın da ayy şuna baksana diyor yanındaki erkeğe hastaneninb içinde mallığın burada başladı. Heem demin memesini konuşuyordu şimdi egsounu tamin edecek yer arıyor heralde olsam sanane olmasam sanane tanımam etmem. Soruna cevap yazdımçirkefdana.
Bu türk kızları harbi mal haa başardıkları bişide yok, egomu nerde tatmine derim havaları var ben dayı isem sende cükümündaşşagı ol bırak memeni haha.
benim dayımın kızı küçül cebime girersin derdi sende o sun işte seviyesiz taavan.
Klvayeembesili istee sözmü dinle ister dinleme seni yanımda yaşa iyi bi, r benzetirim ama, klavye bübüğü.
Zaten geçenm birini parkta haşladım korkudan altına ediyordu sanalda bıdı bıdı ötmeye benzemiyor yani hahah
Sen var ya memeni gösterecen diye uğraşırsın erkeklere bazılarını sinri edersin bazıalrını mutlu edersin çünkü kalitesiz bir gtsun
Kiminle muhatap olduğuna dikkat et bana dışarda böyle davranırsan ben dayı sen hastanelik olursun :D
Umarım ilerde çook hastanelerden geçersin zilli, ben çok geçtim ordan iki sene babamı bekledim senin gibi iki gramlık memeni sanaldaki cıbıl erkeklerle konuşmadım sen benim yaşadıklarımı yaşasan altına sça sça gezersin sokaklarda.
60 yaşındaki zengin adamlara dayı demezler verirler sarırırlar adam boşuna dememiş... mı olanın dini olmaz, neyse ölüm herkesi paklar.
Git küçüklerle muhatap ol ya da azmışlarla burada dolu, sana onlar yakışır, zaten bi çoouk abi burası mal dolu demişti gülmüştüm.
Yürüüüü memesiz dümbelek
Anan * koysun ayı :D
Bana sen havlama yoksa bi tarafını yortarım senin seviyesiz şıpıntı gtun yiyorsa gel kaşrımda bunu söyle anladın mı koskoca kadın olmuş orada emoji falan yapıyor çıktığın yere gömerim seni.
Sokakkşrı
:D
Ben çok kızla gezdim gerek yok hatta onlar bana dayı falan da demediler çok sevdiler sen layığını bu burada.
Yok seninkine koymuşlar kskşrı burada fazla ötüyon tanımadığın insanla muhatap oluyon kskaşarı olduğun belli benle sidik yarıştıramazsın boşuna yorulma kskaşarı
İki gram memeni koyda soru sor sen, başka bir haltaa yaramazsınm sen skakkşrı
Ciş mi yapıyorsun dayı yasın kac olmus neyse bisey olmaz bezler var marketlerden onlardan alırsın yasın ilerlemis
Kızlarda akıl yok ki sende de yok, zaten onun için ve çaresiz kaldıkları için ben her insanı anlarım dediğimde senin gibisi kaldımı diyorlar burada da. Sen rüya görmeye devam et. Şeytan figürleri bana sökmez.
Gezen gezdi sonradan da postaladım nerde yaşarsa yaşasın ben evde pc de takılıyorum insan kadar pis varlık olduğunu anladım işte. Ne çirkef olduğun yazılarında belli oluyor. Sanki ben bunlarla gezmek için çok hevesliyidim de çoğu evde kaldı evde kalmış hemcinslerini toplada memelerini konuşursun olmayan memelerini haha
Aklı başıdan kızasdffdsfdsfsfdssa kçmınkenarı güzellğiniz bile yok meme yok hiçbişi yok aklı olsa ne olur haha
Deli ha görende mükemmel sanar aklı başında kız ben canım zaten herkesin aklı vardı bi benim yoktu denyo seni
Senin bana beyin gücün yetmez sen basit bir kıytırıksın yazıların belli ediyor, hadi boş ver takıl kimle takılırsan takıl mkkaşarı :D
Dayı sanki bir tansiyonun yükseldi sen ilaclarını al hadi. Sonra kendine gelirsen kız düsürürsün belki sana bakarlar kıyamam dayıma
Başkalrına başkal şeyleri yakıştırana kadar oturda kendine bak klavye trampeti haha.
Sen beni boş ver gtunu göster seni sevsinler acaba sen kim sever tip bile yoktur belkide haha
Elimi sallasam ellisi dayııı abaza dayım
Bak bir tane sünepe sana yazmış onlarda da zaten adamlık yok çoğu karı kız peşinde, git onlarla muhatta ol, insan dengini aramalı :D sende ara :D
Al al koynuna alır yatarsın bak bir amcanda yazmış sana memen yazdın ya koştular biz soru sorsak koşmazlar :D
Yarında gel gtunu göster ben cevap yazmam merak etme nerde bir hırt o yazar ona cevap yazarsın :D
Tamam dayım hadi uzan sen yat biraz tansiyon vurunca fazla hareket edilmmemli
Sen kendini akıllı sanıyon benimle çene yapamazsın :)
Memen kadar bile aklın yok
Küçük memeni al amcalarına ya da ergenlere göster ya elleer ya hava basarlar :D
Senin aklın olsa soru sormazsın zaten kendinden küçükler bile belki senden akıllıdır sana akıl vermiş :D :D
Cücükmemelerimle gezsem sorunolurmuadassadsadasasdad
Tamam dayı biz seni bıraktık sen burada kız bak kendine belki seni tercih ederler yasın 40 mı dayım
Tanımadığı insnalarla seviyesiz konuşan memesini konuşanahmakcücük
uçları belli oluyor biraz. nerede gezeceğine bağlı.
bak keyfine hem kime ne sen rahat ediyorsan önemli olan o seni tanımak isterdim izin verirsen
Hiç belli olmuyor, linkteki görüntü silinmiş, tekrar atar mısın
Terleyince belli olabilir şu an resimden bir şey belli olmayabilir
Hayır bu durumda hiç belli olmaz ama yürürken sallandığında belli olur
Çüçük ve uçlarıda olmayan memelerinle bence gezebilirsin
Uçları var
Ufak sanırım onlarda hiç belli olmuyor
Ama hiç sanmıyorum iyi uçları olsun
Orta boy ice gömülğ sadece
İçe gömülük demek yok demekle aynı şey balım
Aynı degil iste gögüs ucu uyarılınca cıkar demek yok degil
Seninki çıkıyor mu ne kadar çıkıyor sen gel bi bence
Ben geziyorum
Sütyen taksan ölürmüsün?
Hicde kücük degil ve belli oluyolar ama yinede böyle gez rahatlasinlar
Evet bnce gzl durmuyor
😅😅🙈
Güzel dursun diye degil rahatım diye
Evdemi dışardamı
Evv.
Evde olur
evde bende böyle geziyorum 😂😂😂
Oh ne rahat 😂
kesinlikle 😂
Çok sallanmıyorsa sorun yok
sallanma olursa?
Oluyor
o ifşa edebilir. sallanıyorsa da çok cücük gibi de değil. bence tak. rahatsız olup rahat edersin.
böyle daha güzel
sankı kucuk degıl gıbı
Küçük
bu resımde hemde sutyensızken kucuk gıbı degıl
düzlük harika sende..
düzlük çok harika
Düzlük ne demek
harikasın yane
sallanınca belli olur
😅😅😅
Sallayarak video atarsan yorum yaparız
Sallanırsa belli olur ya da uçları