Selamlar Malum Yaz Ayı Geldi Ee Haliyle Havalar Günlük Güneşlik Geçiyor Bu Gibi Durumlarda Güneş Gözlüğü Kullanıyor Musunuz? Ne Sıklıkla Tercih Ediyor Takıyorsunuz Gözünüze Ben Güneş Olduğunda Hep Tercih Ediyorum 😊 Peki Sizler
Güneş Gözlüğü Kullanıyor Musunuz? Ne Sıklıkla Tercih Ediyor Takıyorsunuz 🕶️☀️?
Eskiden sadece yazın sıcak havalarda kullanırdım, sonradan kışın da kullanmaya başladım. Sabah akşam işe gidip dönerken güneş gözümü alıyor, yolu göremiyorum. Hafta sonu tatillerinde, tatilde, gündüz vakti nereye gidersem gideyim yazın kullanıyorum.
Yeni aldım dün Rayban parçala beni hayvan diyerekten takıcam inşallah😂 şaka maka güneş gözlüğü çok gerekli bir şey , gözün kısılmıyor , kırışıklığı önlüyor araba kullanırken hele
Aynen Çok Faydası Oluyor Normal de Güneş Gözlüğü Takmadan Gözlerini tam Açıp Bakamıyor İnsan ama takınca güneş olsa da sorun olmuyor 😎 Resimde ki Paylaştığım Gözlük Kendime Aittir 😏⭐ Nasıl Haha evet 😅 o sözü biliyorum RayBan parçala beni hayvan dışında bi söz daha var şeydi doğru hatırlıyorsam Gözlüklerim RayBan önümden çekil hayvan 🤣
güzel gözlük benimde bu tarzda kahverengi camlı sapları leopar desenli bakır renginde bişey 😂 valla güzeldir rayban ya harbi hissettiriyo kendini bi tık tuzlu ama işte😂
Güzel 😊👍🏻 Valla Ben Bazen Su da Yıkıyorum da Bezle siliyorum Öyle Özenli bakıyorum 😅 Gözüme takınca şunu hissediyorum Ben önceden Plastik Gözlük de Kullanmıştım plastik uzuh süre gözde kalınca biraz rahatsız edebiliyor ama Bunda Maşallah böyle bir durum Söz Konusu Değil Sanki gözümün açık hali gibi tam uyumlu Ben ortamı net Görüyorum ama insanlar tam tesbit edemez 😅 Gözlük Demişken Kışın da Maskeyle çok karizma olur ama kar maskesi gözlere gözlük Polat Alemdar gibi 😅 şu an ki bölümde kar maskeli Gözlüğü çıkardı tabi
şimdide annem baktı bana yakıştı oda heveslendi gelecek ayda bana alalım bari diyor 😂 aynen öyle maskeyle iyi olurda kışık komik durur be bazılarıda matrix gibi duruyor 😂
Sana En Güzel Olanı Söyleyim mi Bunu bende Düşünüyorum kışın Yüzüne Kar Maskesi Takıyorsun ya Üzerine göze gözlük takınca on numara Oluyor ⭐ Polat Alemdar gibi 😅 maskeli ve gözlüklü