Moda & Stil Gözlük takan insanlar size çekici geliyor mu? mannyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gözlük takmak insana ekstra bir çekicilik katmıyor mu sizce de? 🖤✨Normalde tatlıyım bir tek gözlük takınca çekici görünüyom dmdm Güncellemeler+1 yıl Bak gece gece sı*ççam foto benim değil ak Güncellemeler+1 yıl Ben daha güzelim hem ffklgfkkj Gözlük takan insanlar size çekici geliyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Hayır çekici gelmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacım ben gözlüğün çekiciliğini özetleyem de sonra yanlıs anlasılmasın. 0 1 Yorumla mannyakmıdırnediryaa +1 yıl İlla bir yıldıza benzetilecek yani. Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Nerd seven kadar sevmeyen de vardır. Çekicilik çok başka bir şey. 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Evet böyle bi şeyi farkettim kendimde. Gözlüklüleri seviyorum 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 826 cevap paylaştı. Bende kullanıyorum da başka birine benzetiyorlar bu hoş değil 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gözlük bana ekstra bir çekicilik katmıyor karşı cinste 0 0 Yorumla
ŽΔVΔŁŁƗ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl resimdeki kız hem çok tatlı hem çok çekici olmuş 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evet bazı insanlara gözlük çekicilik katıyor ama gözlük yapısına bağlı tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl p*rno kültürünün bir yansıması daha özellikle de kalın çerçeveli gözlükler.Cimcif muhabbetinden geliyor bu çekicilik. 0 0 Yorumla
savaşllci Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kimisine gerçekten çok yakışıyor ben şahsen beğeniyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gözlük taktığın için dışarıdaki insanlar tarafından seksapel bulunmak bana iğrenç geliyor 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bazılarına sekreter havası verdiğinden çekici buluyorum kadında 0 0 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Burnu kücükse her gözlük guzel durur birde yüzu yuvarlaksa ne taksa yakışır... 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şirin 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Bence çok güzel ve çekicisin 😍😘 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet biz miyoplar çok tatlıyız 😀 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Herkese degil ama sana yakismis 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. bazılarına iyi gidiyor. 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakışanda çekici duruyor. Bana yakışmıyor. 0 0 Yorumla
BackRaund Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hayır güzel herşekilde güzel olduğu için 0 1 Yorumla BackRaund +1 yıl Sen ne yaparsan yap güzelsin ve çekicisin. Yorumla
tatli_patlican19 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl keşke pinterestten aldığın fotoyu kullanmasaydın. 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. cok haklısın 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. kim bu kişi 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çekiciler evet 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet katıyor 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. herkese yakışmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hayır çekici gelmiyor
Bacım ben gözlüğün çekiciliğini özetleyem de sonra yanlıs anlasılmasın.
İlla bir yıldıza benzetilecek yani.
Nerd seven kadar sevmeyen de vardır. Çekicilik çok başka bir şey.
Evet böyle bi şeyi farkettim kendimde. Gözlüklüleri seviyorum
Bende kullanıyorum da başka birine benzetiyorlar bu hoş değil
Gözlük bana ekstra bir çekicilik katmıyor karşı cinste
resimdeki kız hem çok tatlı hem çok çekici olmuş
Evet bazı insanlara gözlük çekicilik katıyor ama gözlük yapısına bağlı tabi
p*rno kültürünün bir yansıması daha özellikle de kalın çerçeveli gözlükler.
Cimcif muhabbetinden geliyor bu çekicilik.
Kimisine gerçekten çok yakışıyor ben şahsen beğeniyorum.
gözlük taktığın için dışarıdaki insanlar tarafından seksapel bulunmak bana iğrenç geliyor
bazılarına sekreter havası verdiğinden çekici buluyorum kadında
Burnu kücükse her gözlük guzel durur birde yüzu yuvarlaksa ne taksa yakışır...
Kesinlikle Ve sonuna kadar haklısın
Şirin
Bence çok güzel ve çekicisin 😍😘
Haksizlik yapma guzelsin
evet biz miyoplar çok tatlıyız 😀
Evet banada öyle geliyor
Herkese degil ama sana yakismis
Herkeste aynı değil ki
sana oyle gelmis ahshah
bazılarına iyi gidiyor.
Yakışanda çekici duruyor. Bana yakışmıyor.
Hayır güzel herşekilde güzel olduğu için
Sen ne yaparsan yap güzelsin ve çekicisin.
keşke pinterestten aldığın fotoyu kullanmasaydın.
O biraz da takana bağlı.
yalan
cok haklısın
Kız müq
Aşık oluyorum
itici yaa
kim bu kişi
Bazılarına yakışıyor ama genelde çekici olmuyor
Hayır
kim bu tatlı şeyy
Geliyor geliyor
Evet..