Moda & Stil Davetlere giderken giymeyi sevdiğiniz kombinler neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günlük yaşamda herkes rahat giyiniyor, peki ya davetler? Güncellemeler+1 yıl #Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel Davetlere giderken giymeyi sevdiğiniz kombinler neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cumhurbaşkanlığı davetinde bunu giymiştim;https://images.app.goo.gl/sisEb2Wz22vGbViAA 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel kombin hacım:)) Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Eyvallah :) Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elbise tercih ederim ya da pantolon ceket kombini.. Ağırlığına göre değişir ortamın.. Keyifli akşamlar.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Elbise çorap ayakkabı uyumunu nasıl ayarlıyorsun? Yorumla
denizköpüğü1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şık bir elbise, yeni ağda yapmadıysam çorap, ve sade bir ayakkabı.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağdadan bağımsız olarak, çoraplı kombinler en şık olanları bence. Ama çorabına göre de değişiyor tabi ki. Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Benim çok karışık o yaa. Lacivert kotun üzerine tişört mü, yoksa siyah kotun üzerine tişört mü? Sonuç : Siyah kotu giyiyorum, lacivert kotu da tişört gibi kollarıma giyiyorum. 0 0 Yorumla
AlagözlüKız Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Genelde kısa olmayan etek ya da elbise. İnce çorap ve topuklu. 0 0 Yorumla
Sbenimo Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Görseldeki kombine bayıldım ama üst taraf çok cüretkar. 0 0 Yorumla
herseyim01 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Davet olsun tatil olsun gündelik olsun kadin herzaman dikkat cekici seksi olmai 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cumhurbaşkanlığı davetinde bunu giymiştim;
https://images.app.goo.gl/sisEb2Wz22vGbViAA
Güzel kombin hacım:))
Eyvallah :)
Elbise tercih ederim ya da pantolon ceket kombini.. Ağırlığına göre değişir ortamın.. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler. Elbise çorap ayakkabı uyumunu nasıl ayarlıyorsun?
Şık bir elbise, yeni ağda yapmadıysam çorap, ve sade bir ayakkabı..
Ağdadan bağımsız olarak, çoraplı kombinler en şık olanları bence. Ama çorabına göre de değişiyor tabi ki.
Benim çok karışık o yaa. Lacivert kotun üzerine tişört mü, yoksa siyah kotun üzerine tişört mü? Sonuç : Siyah kotu giyiyorum, lacivert kotu da tişört gibi kollarıma giyiyorum.
Benim kombim nasıl
Genelde kısa olmayan etek ya da elbise. İnce çorap ve topuklu.
Görseldeki kombine bayıldım ama üst taraf çok cüretkar.
Davet olsun tatil olsun gündelik olsun kadin herzaman dikkat cekici seksi olmai
Klasik
normal giydigim kiyafetle davete giderim
Straplez
Picama