Merhaba erkek olmama ragmen kadin kiyafetlerine cok fazla ilgim var. Sütyen tayt büstiyer tanga vs.
Kadin kiyafetleri giymek beni mutlu ediyor. Evde bunlari giyebiliyorum ama disarda olmuyor.
Sizce disarda da giymeli miyim ve nasil giyebilirim yardimci olur musunuz?
Sütyenli resmimi de yorumlarsaniz sevinirim 😍: hizliresim. com/qdagdz2
Link olarak atamadim seviye lazimmis herhalde. Bu yazdigim linki arama cubuguna kopyalayin iste. Yaparsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kendi tercih ve bazı şeyleri göze almana bağlı benim de tanga string ve jartiyere karşı durumlarım var ve uzun zamandır giyiyorum bir çok sebepleri var ama gayet mutluyum
giyme kardeşim dışarda. kendi can güvenliğin için giyme, evinde giy.
Niye sütyen tayt vs giyenleri öldüruyolar mi
yanlış anladın, yani dışarda biri görür dikkatini çeker, biliyosun bizim toplumumuz kaldırmaz böyle şeyleri. bence seviyorsan giy, ben senin tercihini yadırgamadım, ben sana evinde giy dedim zaten, niye giyiyosun demedim. yani bence dışarda giyme.
Tak o... cocugu arkadan da ver afyon emirdagliyim keserim seni
Olur
yemeğin salçalısı emirdağlının kalçalısı
ciğ ğslzösöclkxkckdkckkckckckdzpx ya bilader napıyosun ya
Yakışmış. Bir de chastity lazım sana
Sagol 😍
Değişik farkli bir yönelimin olabilir
yönelimin farklı. türkiyede kolay gelsin.
Yok ya lgbt degilim
öylesin. transa kayıyorsun ve bu isteklerini bastıramıyorsun.
Nesi hoşuna gidiyor?
Rahatligi
Bence bu bir sebep değil ki rahat bir şey de değil.
Bence rahat ozellikle tayt
Peki sana soru. Ben şimdi pek şu lgbt olaylarını bilmem ilgimi de çekmiyor. Sen şimdi bir erkek olarak bu kadın kıyafetlerini yalnızca seviyor musun? Yoksa kendini kadın mı hissediyorsun?
Bir de yaşın kaç?
Bu arada gizli amacım seni yargılamak değil sadece anlamaya çalışıyorum istersen cevap vermeyebilirsin
Lgbt degil seviyom sadece yas 19
Ama sevmenin bir nedeni olmalı yani sadece rahat diye bir erkek dediğin şeyleri giymez.
Az öncede böyle bir abiyle konuştum etek giyen sadece anlamaya çalışıyorum
Iste sevmemin nedeni hosuma gitmesi ve bana ruhsal ve cinsel zevk vermesi baska nedeni yok valla 😁
Hoşuna gitmesi garip?
Neyse zaten belli bir yaşa gelmiş bir gençsin neyin doğru neyin yanlış neyin ne olduğunu benden ve sitedeki diğer arkadaşlarımdan daha iyi bildiğine eminim sadece böylesi daha çok hoşuna gidiyor olmalı.
Nasıl olsa gizlisin affına sığınarak bir örnek vereceğim. Baban abin veya erkek kardeşin varsa tabi hayatta değilseler özür dilerim. Babanı sütyen veya cropla görmek seni nasıl hissettirirdi acaba sorunu okurken aynısını kendim için düşündüm. Allah muhafaza benim yakınimdan biri böyle olsa sanırım baya üzülürüm.
Tekrardan diyorum seni ve sen gibileri yargılamak için demiyorum. Saygı duyuyorum sadece onaylamıyorum. Hayırlısı olsun. Bu kadar yazmamın nedeni de anlamaya çalışmak istediğimden kaynaklı yani bir insan sadece rahat diye bunları giymez.
Beni sadece kendim ilgilendiriyor digerlerinin ne yaptigi alaka etmiyo beni 😀
Anladım hakkında hayırlısı
Giyebilirsin
Seviyorsan tak☺
Tesekkurler bana sutyen yakismis mi linke bakip yorumlarmisin 😍
Bakiyim☺
Bu isin sonu sutyenini bana satsanaya gider 😄
@Venoriusent senmi alcaksin☺
Ya o ole der demek istedim benim var neden alim seninkini deli 😄
@Venoriusent canım o takiyo☺ gotunle okuma
@Venoriusent her yere atlama beyinsiz☺