Artık herkes daha sade, birçok kişinin ancak nişanında giyeceği elbiseleri gelinlik olarak tercih ediyor. Sizce kabarık gelinlik devri hatta direkt olarak gelinlik bitti mi?

Artık herkes daha sade, birçok kişinin ancak nişanında giyeceği elbiseleri gelinlik olarak tercih ediyor. Sizce kabarık gelinlik devri hatta direkt olarak gelinlik bitti mi?

O resimdeki gelinlik mi, kabarık olmayan gelinlik? Kanatlarını açmış, civcivlerini kollayan aybora tavuk gibi. Bunun bir üst leveli, tam boy astronot tulumu giyip, paçasından kompresörle hava basmak zaten. Sal sonra, stratosfere kadar gitsin.
Çamaşır makinasına yorganı tıkıştırır gibi araca inip binmek isteyenler buyursun alsın tabii. Ama bence hiç zarif ve estetik değil. İnce ve şık giysiler çok daha harika.
Zevk meselesi kimileri hala tercih ediyor kabarık ama elbise gibi olması gelininde rahat hareket etmesini sağlıyor ondan çoğu elbise formunda tercih ediyor
Cevap
9Cevap
Bence de bitti gibi
Evet artık prenses model gelinlikler tarihe karıştı. Şimdi daha elbise formunda gelinlikler moda. En olmadı A kesim.
1 günlük giyilecek kıyafet 8 ila 10 bin vermek mantık dışıydı zaten kapanması iyi olur bence.
Kabarık gelinlik modası bitti mi bilmiyorum ama açık gelinlikler bana daha çekici, daha güzel geliyor.
bence bitmemeli zaten habarık elbiseler giymiyoruz modern çağda yaşadığımız için bi gelinlik hevesimiz var
İsteyen istediğini giysin tabii de ben çocukluktan beri aşırı buluyordum kabarık gelinliği. Biterse de güzel olur.
her zaman nefret ettim prenses modellerden en güzeli a model
Fiyatlar böyle abartılıyken, pijamayla evlenseler tuhaf gelmez.
Bitti galiba daha ince zarif modeller ön plana çıktı
Tamamen bitti denilemez ama insanlar artık gösterişe eskisi kadar önem vermiyor. Sadelik daha cazip geliyor.
Bununla aynı doğrultuda artık eskisi kadar düğün yapma isteği de yok. İnsanlar nikah yeter diyorlar.
Biraz zevk meselesi vücudunu ön plana koymak isteyenler daha sade ve daha üzerine oturan istiyor gibi
Ama bende kabarık tan yanayım ya hayatında hiç bir alanda öyle Bi elbise giyinemiyceksin çünkü
Hayalımdekı gelınlık böyle balık gelınlıktı ama maalesef ben gıyemezdım kalcalı olunca rahatsız olurum ıstet ıstemez
Modaya göre gelinlik seçmek saçma bence. Herkes kendi düğününde istediği modeli giysin sonuçta buna moda değil gelin karar verebilir
Biter tabi bir günlük kabarık gelinlik 10 bin TL arkadaşlar bitsin bir zahmet 🥲
Gelinlik dedigin dekolteli olur biraz birseyler gösterir
şu an hep düz gelinlik giyiyorlar ama kabarık seven kadınlarımızda var tercih meselesi diyelim.
Her zaman olduğu gibi şu an bitse de, gün gelecek tekrar moda olacak.
Bittse bile ben giyerim gelinlik dediğin kabarık olur
Pahalı olunca millet düğün bile yapmıyor
Kabarık daha güzel bence hatunum ne isterse o ona hepsi yakışır
Bilmiyorum pek alakam yok bu işlerle
Evet artik moda değil
Evet cok cırkın
Gelinlikmi ben gecelik giyiyorlar sanıyorduum 😁
Giyen var hâlâ
Bitmedi bitmez
Kabarık gelinlik hiç rahat değil kıpırdayamıyorsun
Kesinlikle
yo bizim burada devamke