Göğsü küçük olup da destekli sütyen takanlar sahtekarlık mı yaparlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Göğüs bir şov organı değildir. Kızlarda obje değildir. Bunu ne zaman kavrayacaksınız? Hiç göğsümü olduğundan büyük gösterme gibi bir çabam olmadı. Çünkü bu bütün kadınlarda bulunan bir organ. Kadınlar doğurgan varlıklar. Göğüste doğurganlık için gerekli.. Göğsümün hiç büyük olmasını istemezdim çünkü o benim dişiliğimi kullanacağım objem değil. Bütün kadınların yaradılışında gerekli olan bir organ. Lütfen kendinizi obje gibi göstermekten vazgeçin.
39 Yorumla
Soran+1 yılBüyük göğüs olunca obje mi oluyor?
Soran+1 yılEe büyük göğüslü kadınların elinde mi yani büyük göğüslere sahip olmak? Küçük göğüslerde güzel değil ona bakarsanız? Orta ideal büyük göğüsler güzel
Soran+1 yılBilgim var hanımefendi
- +1 yıl
Küçük güzel diye bir şey demedim zaten. Siz büyük göğüslü kadınlar ne yapmalı diye sormamışsınız. Daha çok büyütmekten bahsetmişsiniz. Benimki ne küçük nede büyük orta mesela. Fakat böyle bir konu "kadınmemesinin" bir konu olması bile saçma. Burada bir sürü sapık var obje gibi görüyorlar farkında mısınız bilmiyorum :))
Soran+1 yılObje görenin beyninde sorun var bence normal bir soruydu bu :))
Soran+1 yılBen de size katılıyorum erkekler zaten her kadınsal soruya binlerce yorum yapar normal zaten. Size de iyi geceler
Soran+1 yılKatılmıyorum **
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır bu bir tercih meselesidir , ve hiçbir kızın kadının memesi , hemcins olsun karşı cins olsun kişinin kendisinin dışındakileri ilgilendirmez , bu konuda ima veya yorum yapacak olanlarında ağzının payını kısa bir ifadeyle verin , oturup kalsın olduğu yere. Ayrıca benim memelerim küçük ve o kadar küçük olduğu dışarıdan belli olmasın istiyorum diyorsanda bu sahtekarlık değil senin kendi tercihindir. Bununla birlikte, küçük memeler öyle tatlı öyle güzel çekici ve baş döndürücü bir sexilige sahip oluyorlar ki, bunu bilsen sevinçten uçardın. Bir de küçük memeler üzerine takılan sanırım destekli sutyenlerde oluyor ki , sutyenin memeye bol geldiğinin ve memeyi sarıyor oluşu şekliyle değilde göğüs kısmında asılı giyilmis bir iç kıyafet olarak görünüyor olmasıyla içindekilerin küçük tatlılıkta olduğunu dusundurmeleri bile öyle etkileyici ve Seksi oluyor ki bilemezsin. Bu yüzden öncelikle memelerinin küçüklüğü seni üzmesin sevindirdin çünkü onlar çok muhteşemler ve ardından, iç giyim senin ozelindir , kimseye karşı olan bir sahtekarlık değil, kendine özel bir tercihtir.
09 Yorumla
Soran+1 yılKüçük göğüsler erkeksi zevksiz. Dolgulu sütyenler küçük göğüslü kadınların ne amaçla taktığı bariz ortada olmayan göğüsü büyük gibi göstermek sahtekarlık hem de ne biçim sahtekarlık yapan kızlar küçük göğüse peçete veya koyan mı dersiniz sütyen üstüne sütyen giyen mi dersiniz aklınıza gelmeyen ne varsa. Bir sürü kız bunu yapar. Bunları bizzat kendi gözlerimle şahit oldum.
Soran+1 yılAynen o yüzden dolgulu sütyenle sahtekarlık yaparlar birçoğu biraz az salla
Soran+1 yılBenim göğüslerim küçük değil 90 B dik ve dolgun gayet memnunum şükür küçük göğüslü değilim
- +1 yıl
Asabiyetin aslında meselenin özünü ifade ediyor. Tabiki memelerin dik ve b cup için dolgundur ve harikadır. Lakin a cup ile b cup arasında ne kadar fark var? Yoğun bilgilerin içinde sanirim bu bilgide yer alıyordur, 90 göğüs ve sırt çevresi ise güzel geniş sırtın olması ayrı bir seksilik, tabiki memelerinin de kendine has güzelliği vardır lakin , küçük memeleri olan ki , eğer erkek değilsen o şekilde güzellikleri olan hemcinslerine bu denli öfkeli olman yersiz ve uygunsuz. Hatırlatmak isterim ki, b cuptan sonra c d ve e cupları var ve sırayla büyüyerek ilerler. Bunu da bilmeni isterim. Mesele buyuklukse b cup da büyük değil.
Soran+1 yılCupun ne olduğunu biliyorum. Bu söylediğiniz bilgileri çok iyi biliyorum. Sırtım çokta geniş değil kilom 53 şükür iyi bir vücuda sahibim 85 C B 90 B sütyenler genellikle bana uyuyun göğüslerim küçük değil.
Soran+1 yılKüçük göğüsler itici ve erkeksi geliyor sadece bana o yüzden hiç beğenmiyorum
- +1 yıl
Kilonun 53 olması ile sutyen ölçünü orantıladığımız zaman minyon biri olduğun kanısına varıyorum
Soran+1 yılBoyum 1,63 orta boy
- +1 yıl
Güzel
+1 yılBence değil çünkü küçükse her şekilde kendini belli ediyor. İçi boş bir görüntü olduğu belli oluyor. Dolgun memede sütyen kalıbı eşitlenir , küçük memede direkt sütyen boşluğu şeklinde bir görünüm oluşuyor ve dekoltede de zoraki mücadele vererek çıkmış memeler oluyor 😄
Umarım anlatabilmişimdir karışık oldu biraz🙄
31 Yorumla
Soran+1 yıl👍 👏 👏
Gizli Üye(18-24)+1 yılE iyi madem erkekler de şeyleri kaç cm ise alınlarına yazıp gezsinler biz bunu bilmeden yaşıyoruz onlar da mememizi bilmeden yaşıyo sence adil değil mi?
1012 Yorumla- +1 yıl
Ya sen nasıl harıka bir insansın. 🤩 Şu zekadan sadakasını versen millete o bile yeter aşko. Biz evleniyoruz bakıoz 10 cm onu yapcaz kimse demiyo
Soran+1 yılEig yi hakketin ❤️
- +1 yıl
tenks 😘
- +1 yıl
- +1 yıl
@tortitotilla ikisi de bacak arasında işte neyi kabul edemiyorsun.
Kadınlarda meme ön plana çıkarken, erkekte de güçlü kollar kalıbı ön plana çıkıyor - +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@GHO5T Demek istediğimi anlamamışsın ben diyorum ki hani erkekler MEMESİ BÜYÜK SANIYORUZ DESTEKLİ ÇIKIYO BÖHÖHÖ diyo ya işte biz sizin penisinizi bilmeden yaşıyoruz zaten mesela 17 sanıyoruz 7 çıkıyo dolayısıyla madem şekil büyüklük derdiniz var çıplak görmeden anlaşılmicağını öğrenin biz sizi çıplak görünce anlıyoruz siz de öyle. Ortada sizi mağdur eden bi durum yok iki taraf da aynı konumda onu diyorum ben.
- +1 yıl
- +1 yıl
Eig verilmemiş
- +1 yıl
Yooo destekli boxer kullanalım daha iri gözükmesi için❓️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
142Cevap
+1 yılYılların çözüm bulunamayan sorusu… Bence sahtekarlık değil, tamamen kadının kendini nasıl rahat hissettiğiyle alakalı bir şey.
60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDestekliyi sırf büyük görünmesi amacıyla takmayanlar da vardır mutlaka.. (bkz.) ben.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben desteksizi rahat bulmuyorum. Tam yerine oturmuşluk hissi oluşmuyor.
Ama destekli öyle mi? Ana vatanımmış gibi sahipleniyorum. d31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👍
elbette ki sahtekarlık değildir. şahsen ben desteksiz giyip dışarı çıktığımda rahat hissetmiyorum çünkü alışmışım destekliye. hem destekli diğerlerine nazaran topluyor ve göğüse şekil veriyor. hani göğüsün dikliğini koruyor. hoş, kendi bedeninden ziyadesiyle büyük alanlar oluyor onların da amacı aşikar, büyük görünmesini istemek de her destekli kullanan kandırıyor olmuyor
20 YorumlaModa & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Yani, bi nevi öyle. Oysa dosdoğru olmakta fayda var. Fakat bunu eleştirenler mesela fiziği iyi olup eleştiren kadınlar da aşırı veya özel makyaj teknikleri ve benzeri bir çok yöntemle (postiş, kaynak, takma tırnak, kirpik vb.) benzer bir sahtelik içerisinde olabiliyorlar. Kararında yapılanlar ok, fakat aldatmaya yönelik olanların hepsi sahtekarlıktır.
10 Yorumla
evrakta sahtecilik yasasında olup tanımı "evet"dir. 11 Yorumla
Soran+1 yılAhahh 😃
+1 yılEvet, sahtekarlık yaparlar. Bu yüzden evleneceği kişiye, evlenmeden önce, orasini çıplak göstermeliler. Adam görsün ona göre evlensin, büyük zanneder, evlenir, bi bakar küçük, pişman olmak istemez 😄😅😆 tamam hersey seks değil ama göğsü büyük olsun, isterdim yinede 😏😊
10 YorumlaKüçük göğüsün utanılacak bir şey olmadığının farkında olmayan hatta yeni nesilin özellikle tercih ettiğini bilmeyen kızların gerçekliği olmayan bir limana sığınmalarını üzüntü verici buluyorum. Bir insanın bu kompleksle yaşamasının ne kadar acı olduğunu düşünebildiğim için. Sahtekarlık demeyelim psikoljik bir çaresizlik diyelim.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. Sahtekarlık olsa bile direkt olarak olarak sorunca asla kabul etmezler, her şeyi inkar ederler. Küçük candır derler..
Fizik önemli değil, ruha bakın! derler...
Sonra destekli dolgulu takarlar.. Dolgun güzel görünmesi için her şeyi yaparlar 😁
10 YorumlaBence sahtekarlık falan değil.
Makyaj ne ise, destekli sütyen aynıdır. En nihayetinde kadın aynada nasıl görünmek istiyorsa öyle giyinir, kadın kendi için giyinir, dışarıdaki erkek ya da kadın bizi kandırıyor diye düşünmez, onları ilgilendirmez de zaten, kadının partneri olan kişi, zaten yakınında ise, destekli sütten de olsa az çok büyüklüğünü kestirir..20 Yorumla
+1 yılVar olanı ortaya çıkarıyor nesi sahtekarlık diyelim ki göğüs yok ne kadar destekli takarsan tak bi faydası olur mu?
65 Yorumla
Soran+1 yılOluyor tabii küçük olanı dolgun gibi gösteriyor
- +1 yıl
Küçük olanlara evet öyle yapabilir ama normalde de dolgun göğüslere sahip olanlar için bişi değişmez onlar için sahtekarlık değil bence :)
Soran+1 yılEvet onlar olmaz mesela benim göğüslerim 90 B ben de destekli takıyorum sırf sarkmasın diye
- +1 yıl
Ama yine sarkıyor çıkarınca en iyisi masaya yatmak 😂
Soran+1 yılAhahhah en azından erken sarkmasını engelliyor 🤣
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Destekli değil tam dolgulu sütyen zaten bazısında çok belli oluyor komik görüntü oluyor.. 🤦🏻♀️
50 Yorumla
+1 yılBen küçük göğüslü arkadaşlarıma da üzülüyorum çok büyük göğüslü arksdaşlarıma da. Ama küçük göğüslülerden halinden memnun olan olsa da memnun olmayanlar napsın yani o da istediği gibi güzel görünmek istiyo. Ben şanslıyım 90D liyim. Destekli kullananları da anlayışla karşılıyorum.
314 Yorumla
Soran+1 yılBenim 90 B senin baya büyük o zaman sarkık göğüslerin var?
- +1 yıl
Pek sarkık değil canım. Evet 90D li olanlar çoğunlukla sarkıktır az çok. Ama benimkiler az sarkık
Soran+1 yılİlerde daha çok hemen sarkacak ama yaş itibariyle
- +1 yıl
Ben dikkatliyim bu konuda canım. Yeri geldiğinde destekli ben de kullanıyorum 😊
Soran+1 yılEn iyisini yapıyorsun ben de sürekli desteklo sütyen takıyorum malum göğüslerimiz büyük sarkmaya meyilli 😂
- +1 yıl
90B çok büyük sayılır mı ki bilemedim şimdi😊
Soran+1 yılNormal büyüklükte küçük değil ama o kadar da büyük göğüs güzel değil ki?
- +1 yıl
Ben seviyorum ama. Benim ki de aşırı büyük değil. Hem destekli de var. Mutluyum böyle 😍😊
Soran+1 yılNe güzel umarım hep mutlu olursunuz 🌼büyük göğüslü olmanın en sıkıntılı yani bel ve omuz ağrısı yapması ben memnunum ama işte ağrı olmasaydı daha çok mutlu olurdum
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım. Umarım sen de mutlu olursun😍Destekli ağrımı azaltıyo bende. Bi de alıştım biraz. Bedensel açıdan dikkatliyim zaten
Soran+1 yılBende de tam tersi destekli ağrıları oluşturuyor. Rica ederim 😊 sağlık olsunda en mühimi o
- +1 yıl
Aynen sağlık ve sağlık için spor. 😊
Soran+1 yıl👍 İyi ve sağlıklı günler dilerim size 🌼 ❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben de dilerim🙏🏼😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle, sahtekârlık.
Kendisiyle barışık olan kendisini seven zaten öyle destekli , silikonlu sütyen takmaz. Takanlar da kendisiyle barışık değil. Büyük olmayan göğüsleri büyükmüş gibi göstermesinler , insanları aldatmasınlar.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Aldatıyorlar resmen fındık kadar portakalı var 🍉 gibi görünüyor yani ne gerek var ki slikon yaptırın da ekonomi kazansın hemde milleti kandırmayın ucuz seylerle.
11 Yorumla- +1 yıl
Sanane
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil mükemmel bir keşif ben kullanıyorum bayağı bir büyük gösteriyor millette bir göğüse değer verecek kadar hayatını adayacak kadar basit olmasın biz de destekli sütyen giymeyelim.
10 Yorumla Sen kendini sahtekar gibi hissediyorsan evet hissetmiyorsan sahtekarlık değil ölçüler için sizi seven sevmesin bence
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet birinde baktım 90 beden vardır dedim sütyeni çıkardı 75 b çıktı dünyam başıma yıkılmıştı o an
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlismiyim delimiyizbiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas sanki herkesin koynuna mi yatiyorlar koynunua yatacagi zamanda dusunsun , ha ben gorselligin kedisini kandirmaca oldugunu biliyorum, guzel dedigin insan zaman geliyor gozunde cirkin oluyor ki, evlenipde bosanan insanlarin hic biri karim guzel ya da kocam yakisikli diye sabretmiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet varınız kadar konusun olmayanı göstermeye lüzum yok 👁👄👁
30 YorumlaKargo geldiğinde içinde elbise yerine patlıcan bulmak gibi, evet
35 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
+1 yılGiydiği şey daha güzel dursun diye yapıyorsa sahtekârlık değildir ama kandırmak için yapıyorsa sahtekârlıktır.
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle cicikte sahtecilik
10 Yorumla
+1 yılBence oyle degil sadece kendini mutlu hissetmeye calisiyorlar hayatina alacaklari ciddi birisi olunca bu durumu onunla paylasirlar diye dusunuyorum. Zira gogsun yok denecek kadar kucuk olmasi bazen ozguvensiz hissettirebiliyor
10 YorumlaKadınların çoğu sahtekar zaten yaptıkları makyajlar yüzünden 😅
20 Yorumla
+1 yılİşin içinde pazarlama varsa evet sahtekarlıktır.
20 Yorumla
+1 yılUfak göğüslüler ve erkekler cevap vermeli buna :)) Dolgun dolgun geziyoruz biz iri göğüslüler
23 Yorumla- +1 yıl
İri göğüs avantaj
- +1 yıl
Bence de ama herkesin fikri farklıdır
+1 yılNe alaka? Bitin tükenin bi ya. Yok makyaj yapan kadın sahtekar almadan yüzünü yıkamak gerekir falan kadınların kılığı kıyafetinden ne istiyorsunuz bu kadar zorunuza giden ne hasta ruhlu manyaksınız başka bir şey değil. Saç ektiren erkekler sakal bırakan erkeklere niye kimse sahtekar demez mesela? Çünkü bu ülkede önünde çıkıntısı olana laf edilmez. 2 cm şeyinle en erkek sen olursun.
23 Yorumla
Soran+1 yılAblacım sakin ol sen niye bu kadar kurdurdun. Bi de ben erkek değilim kızım. Kusuruma bakma gerçekler ortada
- +1 yıl
Cinsiyet belirtmedim ergencim. Kız ol erkek ol önemli değil mesele insan olmak. Anlayabilirsen. Sen kendine destekli takıyorum acaba erkekler bana sahtekar der mi? ezikliğine sokarsan kendini, kendine bu kadar değersiz davranırsan o maallar da gelir evet sahtekarsın der. Bugün takacağın sütyeniine karışır yarın yolda giyidiğin şortuna anlayabilirsen tabi ama sanmıyorum
Soran+1 yılAblacım bilip bilmeden soruduğum soruma bürürlenmeden önce bu soruyu neden sorduğumu sorsaydınız size gereken cevabı verirdim. Benim düşünme mi bilip bilmeden attım tutmayınız.
- Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılOnu anlamak çok zor değil.
Kim yaparsa kendine kendi kendine yapar.
boş ver eline sağlık de geçmelisin.
İnsanlar güzel görünmek için neler neler yapıyor kendini kötü gösterecek.05 Yorumla
Soran+1 yılBenim göğüslerim küçük değil ki
- +1 yıl
Sizin için söylemiyorum ki.
Genel olarak bir açıklama yaptım
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Ne demek sıkıntı değil.
Alıştım.
Soran+1 yılAhahh 😂
Aslında birazcık evet ama dolgun olanı daha da dolgun göstermek biraz teşircidir
10 Yorumla
+1 yılYooo ne alakasi var. Sutyeni karsindaki erkekleri tahrik etmek icin takiyorsunuz. Bence oyle yapmayin transparan giyin.
Destekli sutyeni takan bayanla bence kendini oyle daha iyi gorundugunu dusundugunden takiyordur. Kendini begenmek sevmek icin. Bakimli olmak icin.12 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma destekli sütyen göğüslerin sarkmasını ve daha rahat edilmesi için takılır.
- +1 yıl
Isteyen istedigi gibi taksin
Hayır bence değil bazı kıyafetlerde giyilebilir. Sürekli giyiyorsa sıkıntı önce kendini kandırır
10 YorumlaDolandırıcı oluyorlar öyle Orta ve büyük göğüs iyidir
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrijinal memeye hakarettir
Doğal olan her zaman daha çekici
Biraz özgüven10 Yorumla taksa ne olacak ki
büyük araç kullanan sürücüler nasıl belli oluyorsa onlar da belli olur 🤔😁10 Yorumlao değilde destekli nasıl kullanıyonuz ya helal olsun
10 Yorumla
+1 yılBana kalirsa tamamiyle sacmalik bedenini oldugu halde kabullenip sevmeli insan. Buyuk olanlar kapamaya calisir kucuk olanlar buyuk dursun ister, her şey yerli yerinde guzel ugraşmaya degmez. Her halimizle guzeliz♥️
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında dolgunlar ama kıyafette düz duruyorlar normal aynada baktigımda gayet guzeller limon gibi :)) napalım ya kilo alinca dolgun guzeller verince kuçüluyolaar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler baştan iyi görünüp bizi elde edince gerçek kimliğini çıkarınca sorun yok bumu sahtekarlık onların yaptığının yanında çok masum😉
10 Yorumla
+1 yılOlmayanı var gibi göstermek sahtekarlıktan başka ne olabilir
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDestekli sütyenin altındaki dolgun ve büyük ise neden sahtekarlık olsun..
11 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsü küçük olanlar için sordum
+1 yılNeden sahtekarlık olsun ki ya memelere yastık onlar bi kere ashsagavsvbzhzbsb
40 Yorumla
+1 yılNe alaka mk onun koruma özelliği bile var memeyi koşarken sallandırmıyor, darbelere karşı koruyor...
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet canım suç hatta takanı memelerrden asılıyorlarmış bir de sakın yapma
20 Yorumla
+1 yılmemelerinden etkilenmişse adam hayal kırıklığı yaşayabilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 B göğüslere sahibim hiçbir erkeğin hayal kırıklığına uğrayacağını hiç sanmıyorum
- +1 yıl
90 b ne bilmiyorum da ben senin için demedim yazmışsın ya memeleri küçük olup destekli takanlar için onlardan bahsettim ben :)
- Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, güzel kıyafetler giymek ve üstüne yakıştırmak isteyenler var onlar ds mecburen kullanmak zorunda kalıyor bence.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. bu iki tarafli bir oyun, kadin giyerse erkek anlayamiyorsa sucludur 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhahh 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük meme çok önemli yaa ama kızların hep minnaakk 🤔😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet normalde olmayan bişi var gibi gösteriyosun sahtekarlık değil de ne
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılöyle sütyenle uğraşmaktansa direkt gidip estetik operasyon olsana
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 B göğüslere sahibim zaten ihtiyaçım yok
- +1 yıl
desene tam mıncıklanmalı öpmelik
+1 yılcidden erkeklere yazık ya büyük dolandirciyiz
71 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum cevabin için 🌹🌹
+1 yılBence degil. Sevsrken goruyolar zaten dogrusunu
20 Yorumla
+1 yılOlmayanın memem var diye avunmasi çok görmeyin garibanlara
00 YorumlaNe sahtekarlık kar var destekli kilotta var kalça büyük gösteren bacak makyaji
00 YorumlaMaşallah olay kadınlarla ilgili olunca erkekler doluşmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten memlekette m3m3li kadınmı kaldı. ceviz kadar m3m3ye el mecbur destekli takacaklar. geçenlerde takma kalça gördüm @q. daha neler görecez dur bakalım.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe valla. Ali ekspreste 150 den başlıyor.
- +1 yıl
bizde bamya görmekten sıkıldık ama eldeki mal öyleyse biz napalım göğüs en azından büyüyor da orasını napcaz
Cevap sahibi+1 yıltakma peniste var , dert ettiğin şeye bak
- +1 yıl
mal aynı şey mi
- +1 yıl
erkek nasıl ilişkiye gircek o zaman
- Moda & Stil konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde sahtekarlık olmayan şeyi göstermeye çalışmak ne demek
00 Yorumla Ben bu farkı epeydir unuttum. Çoğunlukla sutyensiz görüyorum kızları artık.
00 Yorumla
+1 yılsahtekarlıktır, biz salatalık sokup gezsek hoş olur mu?
01 Yorumla- +1 yıl
sizin bi tarafiniza kimse bakmiyo kanki sokup gezebilirsiniz np
- Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri