Kendisini olduğu gibi göstermeyen makyaj sahtekarlıktır ama başkasını değil kendisini böyle kandırması çok kötü. Sade ve şık bir makyajı tercjh ederim ben.
Evet hem sahtekarlıktır hemde cildi mahveder... Makyaj malzemelerinin için de Yüze yakın kimyasal madde bulunur.. Bunlar en basit tabiriyle derinin yani yüzün nefes alamayıp çökmesine sebep olur... Bu yüzden düzenli makyaj yapan kadınlar belli bir süre sonra makyajsız halde markete bile gidemez hale gelirler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Alakası yok onlarda boyayı beğenmesin o zaman ruhu beğensin
hayır değildir
Senin de dediğin gibi fazlaysa sahtekarlıktır
Kendisini olduğu gibi göstermeyen makyaj sahtekarlıktır ama başkasını değil kendisini böyle kandırması çok kötü. Sade ve şık bir makyajı tercjh ederim ben.
Evet hem sahtekarlıktır hemde cildi mahveder...
Makyaj malzemelerinin için de Yüze yakın kimyasal madde bulunur.. Bunlar en basit tabiriyle derinin yani yüzün nefes alamayıp çökmesine sebep olur...
Bu yüzden düzenli makyaj yapan kadınlar belli bir süre sonra makyajsız halde markete bile gidemez hale gelirler...
Doğallıktan yanayım lakin makyaj özgüven veriyorsa bence sahtekarlık falan değil.
Ha Neriman teyzeden lady gagaya dönenler hariç tabi
Bana göre değil ben hiç değişmem makyaj yapınca ama ben az yaparım
Sahtekarlık mı bilmem hayal kırıklığı telafi edilemez.
Hayır. Sonuçta isteyen herkesin yapabileceği bir şey.
Hayır tabimizde sonuçta makyajı güzel olmak için değil kendimizi öğle beğenip daha iyi hissettiğimiz için yapıyoruz bir çoğumuz
kandırıcıksınız :D
Aa ne alaka dhdkhd
boyayla kandırıyonuz :D
Yoo
değişiyor yüzünüz :D
Ben her türlü çirkinim boş ver djkshdjf
en güzeli işte :D
ebesini 18 yaşındaya dönüştürüyorsa evet
hafif yapılınca sahtekarlığa girmiyor
Aşırı yapmak sahtekarlık tabiki
Ha makyaj ha maske.
Fark göremiyorum.
Aşırı yapmak sahtekarlık
Nitelikli Dolandırıcılıktır
Bence öyle. Sabah uyandığın sensin..
Fazlaysa nitelikli hemde.
Evet
Değil ama fazlası öyle.
Yani fazlaysa ve tanınmayacak haldeyse evet :)
Evet.
Tabiki sahtekarlık.
Hayır değil
Fazlası öyle yani
Doğallıktan yanayız
Bence evet
Aşırı ise yes
Hayır değil tabii
Aşırısı evet