Moda & Stil Moda tasarımı okuyan ya da fikri olan bakabilir mi? Tatlı_acı Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Abiyem bu şekilde ve modelden sıkıldım biraz değişiklik yapmak istiyorum çok eski model ne yapabilirim? Moda tasarımı okuyan ya da fikri olan bakabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tülleri kestir, dekolte açtır, derin bir yırtmaç. Kumaş boyası ile renk değiştirebilirsin ya da dışarıda Bursa kumaşçılar da yaptırabilirsin istediğin rengi. 0 1 Yorumla Tatlı_acı +1 yıl Nereye actirabilirim dekolte olarak Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tül kısmını komple kes straplez yap üzerine tam oturacak şekilde olsun. elbiseyi kesip mini bir elbise ya da diz altida yapabilirsin 0 1 Yorumla Tatlı_acı +1 yıl Başka önerin var mı detay olarak öyle de basit kalıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diğeri daha güzel bence 0 2 Yorumla Tatlı_acı +1 yıl Onda da değişiklik yapmayı düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O soruya yazdım zaten. O daha tatli 😊 Yorumla